Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 4

O as paskutinius savo pintinukus nudaziau su juodais akriliniais dazais ...atrodo super ...kaip is cd style mirksiukas.gif idesiu kada viesam nuosprendziui.. dar butu gerai nulakuot su matiniu laku, bet dbr galimybiu neturiu tai tai padarysiu grizus i LT biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(QWERTI @ 2009 11 05, 12:34)
pasirodysiu ir aš kaip toliau progresuoju  lotuliukas.gif
user posted image
dar nedažyti  ax.gif

Puikios dėžutės. Dugną iš kartono dėjai? O kokio dydžios tos dėžutės?
Papildyta:
QUOTE(1turte @ 2009 11 05, 21:51)
O as paskutinius savo pintinukus nudaziau su juodais akriliniais dazais ...atrodo super ...kaip is cd style  mirksiukas.gif idesiu kada viesam nuosprendziui.. dar butu gerai nulakuot su matiniu laku, bet dbr galimybiu neturiu tai tai padarysiu grizus i LT  biggrin.gif

Labai lauksim tavo pintinukų!
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2009 11 06, 19:24)
Puikios dėžutės. Dugną iš kartono dėjai? O kokio dydžios tos dėžutės?
Papildyta:

Dekui ,taip dugnas darytas sumustinio principu biggrin.gif ,o didis truputi didesnes uz batu deze
Atsakyti
QUOTE(QWERTI @ 2009 11 05, 11:34)
Sveikos pynėjos 
o čia gal nevisai į tema ,bet su laikraščiais susije
laikraštinė eglutė
user posted image
kaip pasidaryti radau čia  bigsmile.gif

gera ideja kaledoms thumbup.gif

o tuos lapukus karpet pagal duoto psl ismatavimus? ar tiesiog is galvos ir po kiek mazdaug skirtingo dydzio kvadratuku reikia prisikarpyti, kad gautusi grazi eglute ax.gif
Atsakyti
Sveikos panos 4u.gif

Vakar prisižiūrėjau jūsų darbelių, užsimaniau ir aš bigsmile.gif Nes tiek makulatūros turiu- tai dabar galima bus pabandyt ją naudingai išnaudot biggrin.gif

Pradėjau sukt "vyteles", bet iškilo klausimas, kaip jūs sukat jas, kad gautųsi ilgesnės? Man gaunasi po 30cm maždaug..Iš foto pasirodė, kad jūsiškės dvigubai ilgesnės g.gif Papasakokit, kaip karpot lapus ir kaip sukat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka_kava @ 2009 11 07, 12:14)
Sveikos panos  4u.gif

Vakar prisižiūrėjau jūsų darbelių, užsimaniau ir aš  bigsmile.gif  Nes tiek makulatūros turiu- tai dabar galima bus pabandyt ją naudingai išnaudot  biggrin.gif

Pradėjau sukt "vyteles", bet iškilo klausimas, kaip jūs sukat jas, kad gautųsi ilgesnės? Man gaunasi po 30cm maždaug..Iš foto pasirodė, kad jūsiškės dvigubai ilgesnės  g.gif  Papasakokit, kaip karpot lapus ir kaip sukat  4u.gif

Sveika prisijungus 4u.gif , gal as tau pabandysiu padeti, o jei labiau patyrusios mane pataisys tai nesupyksiu mirksiukas.gif
as susikarpau juosteles 7-8cm plocio, o kad gautusi ilgesnes vyteles reiketu deti pagaliuka ne taip staciai, kai dedi pagaliuka ant kampucio tai dek ne taip _| o va taip ____| nzn sunkiai man cia gavosi paaiskint, bet gal netycia supratai blush2.gif jei ne bandysim paaiskint vaizdinem priemonem bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes dar kartelei mirksiukas.gif

pasigirsiu, kad uzbaigiau ir as savaji pirma meno kurini is laikrastuku..kaip pirmas blynas gavosi gan neprisviles ax.gif tik tiek kad ir man kolkas nepavyksta itin ilgu susukti vamzdeliu.. verysad.gif bet gal kada pavyks - neprarandu vilties wink.gif
o daziau emulsiniais akriliniais dazais + pyliau pigmento ir nudaziau vandeniniu laku
= rezultatu likau patenkinta wink.gif
aciu uz ideja 4u.gif
Atsakyti
skubu pagirti ir padekoti 1turte, nes tavo deka pagaliau man pavyko susukti ilgos vamzdelius.. aciu tau labai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oditele: 07 lapkričio 2009 - 20:49
QUOTE(oditele @ 2009 11 07, 21:48)
skubu pagirti ir padekoti 1turte, nes tavo deka pagaliau man pavyko susukti ilgos vamzdelius.. aciu tau labai thumbup.gif  4u.gif

Kaip dziaugiuosi ir as tada kartu, kad pavyko prailgint vyteles thumbup.gif ir kad likau suprasta ... nera uz ka labai faina bigsmile.gif ... dabar lauksim tavo graziu darbeliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(1turte @ 2009 11 08, 00:13)
Kaip dziaugiuosi ir as tada kartu, kad pavyko prailgint vyteles  thumbup.gif  ir kad likau suprasta ... nera uz ka labai faina  bigsmile.gif ... dabar lauksim tavo graziu darbeliu  4u.gif

oi dar ne greitai ko gero pasirodysiu, nes lyginant su jusu pazanga,man dar iki to tolokai ax.gif bet viskas su laiku ir igudziais ateis mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
seniai bebuvau čia ax.gif Kokių grožių vėl pripinta bigsmile.gif ir eglutė yra bigsmile.gif
Atsinešu pasirodymui paskutinę pintą dėželę, kuri jau naudojama pagal paskirtį lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Tik man labai sunkiai sekasi nubeicuoti tarpukus, tikriausiai teptukas per storas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visai_nauja: 08 lapkričio 2009 - 11:41
Pasirodau savo pirmąjį darbą:
user posted image

Kaip mane "užvežė" šitas procesas. Iš pradžių kankinausi su tom juostelėm, norėjau viską mesti, pirmosios išėjo įvairiausių ilgių - skyrėsi per 10 cm, kitos ne kaip juostelės, o kaip triūbos. Bet jau kai įsikirtau, kaip sukti, tai taip vyniojau, kad net dūmai rūko. Šiaip tai darbe daug trūkumų, bet tikiuosi su antru pasitaisyti. Jeigu liktų namie, dar taip akių nebadytų, bet čia darželio grupės vabaliukui (pliušiniam, ne tikram biggrin.gif ), tai truputį nesmagu. Jeigu kas paskolintų paroj 24 valandas, tai pinčiau ir pinčiau dabar ax.gif

Tuo pačiu žemai lenkiu galvą prieš Irmulią. Ką tik įveikiau naminio muilo temas ir dar po rankdarbių forumą palandžiojau - tai visur jos pilna. Krūvos temų įvairiausių rankdarbių temom. Tikrai pelnytai moderatore yra notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti