Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 4

QUOTE(pmociute @ 2009 11 03, 19:15)
Pabandžiau "ažūrą"
o šitai pyniau ir dugną. Nežinau ar matosi, bet visą dėžę pyniau dviem vytelėm. Stipru. Nufotografavau ir iš viršaus, kad dugnas matyųsi. mirksiukas.gif

Jūsų vytelės tokios stambios man atrodo. Gal storesnes sukat ar čia tik todėl kad iš arčiau nufotografuota? g.gif
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2009 11 03, 20:24)
Jūsų vytelės tokios stambios man atrodo. Gal storesnes sukat ar čia tik todėl kad iš arčiau nufotografuota?  g.gif

Nematant kitų vytelių, sunku pasakyti. Aš suku apie medinį iešmuką, kurio storis būtų lygus kažkur 2 numerio virbalui
Atsakyti
QUOTE(pmociute @ 2009 11 03, 22:07)
Nematant kitų vytelių, sunku pasakyti. Aš suku apie medinį iešmuką, kurio storis būtų lygus kažkur 2 numerio virbalui

Man kaip tik jusu vyteles dailios, turbut todel dailus ir darbeliai gaunasi mirksiukas.gif tik smalsauju kokio dydzio tie paskutinieji kasiukai su dangciu? Ar tik ne kibira apipinat g.gif ? Domiuosi nes man apvalus graziausi kasiukai, nes galima nupinti nuo a iki z nereikia kartonu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diamona @ 2009 11 03, 16:11)
Sveikos wink.gif  drauge uzrode man cia jus ir susirgau prie visu savo ligu dar viena wink.gif  tai ideju milijonas, kaip viska ir suspet smile.gif
na vat per kelias dienas pasigaminau savo nauja darbeli - pirma blyna. Uztrukau manau tikrai labai trumpai (sestadienio velyvas vakaras, sekmadienio ryto kelios valandos, pirmadienios vakaras ir siandien kelios valandeles. Na tokio dydzio galima norint per diena pagamint ir ant rytojaus naudot smile.gif )
Aisku dilumo truksta, nes juosteles nebuvo vienodos, tik ant galo jus pradejo suktis normaliau wink.gif  o ir inda vos istraukiau wink.gif
tšai prasom vertint ir sukritikuot.  4u.gif
user posted image

Sveikute 4u.gif puikus pirmas blynas - toks nematytas ir orginalus ... nekantrauju paziuret kuo toliau mus nustebinsi ax.gif as ir pati dar pradedanciuju lygyje , bet vyteles kuo toliau tuo lengviau suksis mirksiukas.gif kantrybes ir lauksim su naujais darbeliais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(1turte @ 2009 11 03, 23:27)
Man kaip tik jusu vyteles dailios, turbut todel dailus ir darbeliai gaunasi  mirksiukas.gif tik smalsauju kokio dydzio tie paskutinieji kasiukai su dangciu? Ar tik ne kibira apipinat  g.gif ? Domiuosi nes man apvalus graziausi kasiukai, nes galima nupinti nuo a iki z nereikia kartonu  4u.gif

Jo. Šitie mažiukai apipinti apie plastmasinį kibirą nuo glaisto, o paskutinį (iš dviejų vytelių ir kreivoką) pyniau iš rankos, nes diedulis kibirėlį rekvizavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Na pmočiute noriu paklausti o tie tarpai kur tik ant keliu vyteliu laikosi, kašikėliui neduoda laisvumo jis vis išlieka tvirtas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ArmandoMama: 04 lapkričio 2009 - 08:38
QUOTE(pmociute @ 2009 11 03, 18:38)
Įdomus tavo krepšelis. Aš tai vis tradiciškus pynoju, fantazijos trūksta. smile.gif

QUOTE(1turte @ 2009 11 03, 23:00)
Sveikute  4u.gif  puikus pirmas blynas - toks nematytas ir orginalus ... nekantrauju paziuret kuo toliau mus nustebinsi  ax.gif  as ir pati dar pradedanciuju lygyje , bet vyteles kuo toliau tuo lengviau suksis  mirksiukas.gif  kantrybes ir lauksim su naujais darbeliais  thumbup.gif

aciu smile.gif tiesiog pyniau paprasta ir bepinant uzsimaniau truputuka pakeist, bet raliai nesigavo taip kaip norejau sad.gif tie lapukai turejo but vienas salia kito. Na bet nieko, jau ir namuciuose atrado vieta ir prieskambari puosia ir mano plauku sepecius priima smile.gif
Na o siandien eisiu dar pasukt vyteliu, nes turiu dvi idejas ir noriuuuuuu labai jas sia savaite igyvendint smile.gif nes man baisiausiausia tai kad paskui laiko nerast galiu sad.gif

O ir siaip jau n laikrasciu prikarpyta (draugas pripjauste smile.gif ) kad as galeciau sukt negalvodama kad pritruks wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diamona: 04 lapkričio 2009 - 12:34
QUOTE(ArmandoMama @ 2009 11 04, 09:37)
Na pmočiute noriu paklausti o tie tarpai kur tik ant keliu vyteliu laikosi, kašikėliui neduoda laisvumo jis vis išlieka tvirtas?

Nelabai supratau klausimą blush-anim-cl.gif2:Kokie tarpai? . Teks tau atvažiuoti ir įsitikinti mirksiukas.gif . Tuolab, kad ir aš Dzūkijoj lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 04 lapkričio 2009 - 14:04
thumbup.gif Supratau 4u.gif

Kalbu apie tai kaip pini pini tada palieki tuščias vyteles sukryžiuotas ir neapipintas, na ir vėl pini.... bigsmile.gif Manau aiškiau

Atsakyti
QUOTE(ArmandoMama @ 2009 11 04, 15:15)
thumbup.gif  Supratau  4u.gif

Kalbu apie tai kaip pini pini tada palieki tuščias vyteles sukryžiuotas ir neapipintas, na ir vėl pini....  bigsmile.gif Manau aiškiau

Supratau ir aš.Ką dabar rašysiu, tai mano išmąstymai. Gali labai ir nesureikšmint lotuliukas.gif . Sukryžiavau tam, kad iš geometrijos prisimenu, jog trikampis yra patvariausia figūra, nes pradžioje galvojau tik palikti tiesių vytelių tarpą. Kol kas atrodo stipru, o kaip bus - laikas parodys. Tiek žinių mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos pynėjos
diamona įdomi forma tavo krepšiuko 4u.gif

rimute7 matosi, kad nemažai užsimojai iškart nuo dideliu pradėjai šauniai gaunasi thumbup.gif

pamociute kaip visada aukštumoj tokie dailus darbeliai wub.gif

pasirodysiu ir aš kaip toliau progresuoju lotuliukas.gif
user posted image
dar nedažyti ax.gif
o čia gal nevisai į tema ,bet su laikraščiais susije
laikraštinė eglutė
user posted image
kaip pasidaryti radau čia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(QWERTI @ 2009 11 05, 11:34)
Sveikos pynėjos 
diamona įdomi forma tavo krepšiuko  4u.gif

rimute7 matosi, kad nemažai užsimojai iškart nuo dideliu pradėjai šauniai gaunasi  thumbup.gif

pamociute kaip visada aukštumoj tokie dailus darbeliai  wub.gif

pasirodysiu ir aš kaip toliau progresuoju  lotuliukas.gif
user posted image
dar nedažyti  ax.gif
o čia gal nevisai į tema ,bet su laikraščiais susije
laikraštinė eglutė
user posted image
kaip pasidaryti radau čia  bigsmile.gif

grazi eglute, galima dar ja nupurkst sidabrines arba auksines spalvos dazais wub.gif
Atsakyti