Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 4

QUOTE(egliuchiux @ 2009 10 30, 11:51)
o pacio dugno neina nupinti? reik naudoti kartona?

man atrodo, kad nera daikto kurio negalima butu nupinti, tiesiog su kartonu paprasciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 10 30, 12:51)

Žinoma, kad galima, bet man tai per sudėtinga ir tikrai dar nesiryžtu pinti kvadratų ar stačiakampių be pagrindo. O be to pinant ant dežės, juk bus žymiai tvirčiau. Vidų ir dugną apklijuosit glamžytu laikraščiu ir atrodys liuks!
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2009 10 30, 12:05)
Žinoma, kad galima, bet man tai per sudėtinga ir tikrai dar nesiryžtu pinti kvadratų ar stačiakampių be pagrindo. O be to pinant ant dežės, juk bus žymiai tvirčiau. Vidų ir dugną apklijuosit glamžytu laikraščiu ir atrodys liuks!

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 10 30, 11:51)

As pyniau ir dugna ax.gif man taip norejosi-tik taip ne langviau schmoll.gif nupini dezes dydzio dugna -dedi deze ir toliau jau zinot smile.gif .....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adatėlė: 31 spalio 2009 - 16:38
du nauji pusfabrikačiai smile.gif user posted image
Atsakyti
Geris-geris clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif Jau kaip kokybiskai viskas atlikta---as savo net nerodysiu tadu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Adatėlė @ 2009 11 01, 22:05)
Geris-geris clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif Jau kaip kokybiskai viskas atlikta---as savo net nerodysiu tadu blush2.gif

Ačiū, ačiū. Nebūk skupidraila - rodyk mirksiukas.gif
"Tadu" - ar tik ne iš Dzūkijos būsi? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 01 lapkričio 2009 - 21:22
QUOTE(pmociute @ 2009 11 01, 21:39)
du nauji pusfabrikačiai smile.gif user posted image

Nu nieko sau kokie groziai thumbup.gif jau imu pavydet baltu pavydu tokiu kasiuku graziu... o kaip ta kanta toki statu ir rysku dangcio padaret ? blush2.gif ar istisai pinta ar paskui juosta daklijuota mmm g.gif
Papildyta:
QUOTE(Adatėlė @ 2009 10 31, 17:37)
As pyniau ir dugna ax.gif man taip norejosi-tik taip ne langviau schmoll.gif  nupini dezes dydzio dugna -dedi deze ir toliau jau zinot smile.gif  .....

Adatele pasidalink kaip dugna sugebejai nupinti 4u.gif ...labai idomu nes ir man graziau kai viskas pinta ... g.gif
Atsakyti
[quote=1turte,2009 11 01, 22:29]
Nu nieko sau kokie groziai thumbup.gif jau imu pavydet baltu pavydu tokiu kasiuku graziu... o kaip ta kanta toki statu ir rysku dangcio padaret ? blush2.gif ar istisai pinta ar paskui juosta daklijuota mmm g.gif

Nupyniau blyną, užlenkiau vyteles ir toliau pyniau kraštelį.
Atsakyti
Na viskas einu susirinkt vel visus irankius ir suksiu vyteles... truputi jau buvau pavargus nuo juodu pirstu, bet pamacius tokiu graziu darbeliu einu darbuotis vel ax.gif
Atsakyti
labas vakarelis..wink.gif visai atsitiktinai uztikau si puslapeli ir likau suzaveta..jau spejau ir isbandyti..kaip pirmas blynas gavosi gan neprisviles. blush2.gif tik va nezinau kuo dazyti ir kokiu laku..gal galite nurodyti konkreciai ka jus naudojate ir kaip isgaunate skirtingas spalvas? is anksto dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oditele @ 2009 11 02, 20:23)
labas vakarelis..wink.gif visai atsitiktinai uztikau si puslapeli ir likau suzaveta..jau spejau ir isbandyti..kaip pirmas blynas gavosi gan neprisviles. blush2.gif  tik va nezinau kuo dazyti ir kokiu laku..gal galite nurodyti konkreciai ka jus naudojate ir kaip isgaunate skirtingas spalvas? is anksto dekinga 4u.gif

na as pvz naudoju ir beica ir pegmentus ir acrilinius dazus, beicas labiau panasus i medi, pigmentas - jeigu neturiu acriliniu dazu, o acriliniai man labiausiai patinka del tvirtumo+ lakas ir gaunas thumbup.gif
Atsakyti