Įkraunama...
Įkraunama...

Pynimas iš laikraščių - 4

QUOTE(Terra2 @ 2009 10 27, 10:06)
Buvo pagavęs liguistas azartas. Gavosi nei šis nei tas. Bandysiu viską koreguoti. Čia negalutinis rezultatas.
http://s56.radikal.r...39f6bc7ff0b.jpg
http://i069.radikal....d75393d2b1c.jpg
Papildyta:
Dėkui Linutukei už paaiškinimą. kažkaip iki šiol labai bijojau skiesti laką su vandeniu, už tai ir vargdavau su klampiu laku. bandysiu daryti pagal Jus.

oj kaip grazuuuuuu thumbup.gif thumbup.gif
super, o cia su beicu nu beicuota ar pigmentu?!
Papildyta:
Adatele noreciau paklaust sis stalas http://public.fotki....s/p1000642.html dekupazuotas su mozaika?! ar as blogai suprantu!? labai hau grazus Jusu visi darbeliai, ir is kur zmones tiek sugalvoja g.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2009 10 27, 10:50)
Koks grozis pmociute!!!!!  thumbup.gif
Ir as jau pradejau po truputuka sukti vyteles ir svajoju apie savo pintu krepsiu kolekcija. smile.gif

Ačiū. Linkiu įgyvendinti svajonę. Sėkmės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 10 27, 10:51)
kaip visuomet thumbup.gif aukstasis pilotazas thumbup.gif

LINUTUKE, ačiū smile.gif
Atsakyti
Triksi26,
čia su purškiamais metalo dažais. Labai smirdi, daugiau niekada jų nepirksiu. Sunku nuspėti, kada gali pasibaigti, nes nieko nesimato. O viename balonėlyje iš vis nesupratau kiek ten dažų, nes tenudažiau tik vieną krepšelį. Ir iš vis priėjau išvados, kad patikimiausias būdas - tai beicas, bespalvis lakas ir pigmentas.
Atsakyti
[quote=Terra2,2009 10 27, 11:06]
Buvo pagavęs liguistas azartas. Gavosi nei šis nei tas. Bandysiu viską koreguoti. Čia negalutinis rezultatas.

KOKIOS FORMAS, VISKAS AUKSU TVISKA! thumbup.gif . AČIŪ UŽ SUTEIKTĄ MALONUMĄ thumbup.gif
Papildyta:
[quote=QWERTI,2009 10 27, 11:41]
o čia mano pirmi rimtesni bandymai

PIRMIEJI, O JAU TOKIE ČIKI. MAN LABAI PATINKA SPALVA thumbup.gif . iR APSKRITAI - TEMELĖJE DAROSI LABAI ĮDOMU IR SMAGU. AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 27 spalio 2009 - 13:36
QUOTE(Triksi26 @ 2009 10 27, 11:56)

Adatele noreciau paklaust sis stalas http://public.fotki....s/p1000642.html dekupazuotas su mozaika?! ar as blogai suprantu!? labai hau grazus Jusu visi darbeliai, ir is kur zmones tiek sugalvoja  g.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Taip stalvirsis mozaika--o kojos dekupazas blush2.gif

Labai noriu baltos dezes---reiks pradet ilgais tamsiais vakarais sukti laikrascius cool.gif Bijau ,kad nieko man nesigaus-nes nesu macius kaip daroma is vyteliu schmoll.gif Lengviau aisku apvalu daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2009 10 27, 22:14)
Na ir šaunuolė!

Dėkui biggrin.gif

QUOTE(pmociute @ 2009 10 28, 00:33)
PIRMIEJI, O JAU TOKIE ČIKI. MAN LABAI PATINKA SPALVA thumbup.gif . iR APSKRITAI - TEMELĖJE DAROSI LABAI ĮDOMU IR SMAGU. AČIŪ 4u.gif

Smagu ,kad patiko ,iki jūsų darbeliu ir tempo man dar tolokai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Terra2 @ 2009 10 27, 13:18)
Triksi26,
čia su purškiamais metalo dažais. Labai smirdi, daugiau niekada jų nepirksiu. Sunku nuspėti, kada gali pasibaigti, nes nieko nesimato. O viename balonėlyje iš vis nesupratau kiek ten dažų, nes tenudažiau tik vieną krepšelį. Ir iš vis priėjau išvados, kad patikimiausias būdas - tai beicas, bespalvis lakas ir pigmentas.

aciu, kad ispejot mirksiukas.gif , zinosiu ir nepirksiu tada situ purskiamu dazu, o man siaip labaiasiai patiko tai dezutes nudazytos acriliniais dazais ir nulakuotos, tada jos labai tvirtos ne tokios kaip nubeicotos su laku, na bet as tik bandau ir lakas ne acrilinis o paprastas, bandysiu toliau kurt.

Pmociute, o Jusu darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tik gaila, kad jeigu nori pasiziuret reik visas temas isvartyt blush2.gif butu labai fainai kokia ideja paciupt, aisku jeigu nesupyksit! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Adatėlė @ 2009 10 27, 16:31)
Taip stalvirsis mozaika--o kojos dekupazas blush2.gif

Labai noriu baltos dezes---reiks pradet ilgais tamsiais vakarais sukti laikrascius cool.gif Bijau ,kad nieko man nesigaus-nes nesu macius kaip daroma is vyteliu  schmoll.gif Lengviau aisku apvalu daryti g.gif

as net neturiu zodziu tiek, kad isreikst savo nuostaba, koks grozis!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

isduokit paslapti kad Jus sita padaret http://public.fotki....s/p1000616.html
Atsakyti
[quote=Triksi26,2009 10 27, 21:18]
Pmociute, o Jusu darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tik gaila, kad jeigu nori pasiziuret reik visas temas isvartyt blush2.gif butu labai fainai kokia ideja paciupt, aisku jeigu nesupyksit! 4u.gif

Triksi26, ačiū. Čiupk viską, kas tinka.lotuliukas.gif Kai vaikai parvažiuos, paprašysiu, kad sukeltų viską į vieną vietą. Aš nemoku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pmociute: 27 spalio 2009 - 20:55
[quote=pmociute,2009 10 27, 20:52]
[quote=Triksi26,2009 10 27, 21:18]
Triksi26, ačiū. Čiupk viską, kas tinka.lotuliukas.gif Kai vaikai parvažiuos, paprašysiu, kad sukeltų viską į vieną vietą. Aš nemoku
[/quote]

lotuliukas.gif tada mes visos lauksim Jusu vaiku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Triksi26 @ 2009 10 27, 21:57)
lotuliukas.gif  tada mes visos lauksim Jusu vaiku  thumbup.gif

As ir prisidedu prie laukianciuju blush2.gif thumbup.gif super mintis pamatyt viska viename...
Saunuoles visos darbstuoles, kol tik ziurejau i jusu darbelius stebejausi ir galvojau, kad tai neimanoma... o dabar tik suku suku ir kaip pamisus ieskau idomesniu formu apypinimui biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
stai cia nemazai pmociutes darbu yra

kaskada sukelusi buvau, bet jau senokai tai buvo ax.gif dabar jau nebepamenu kodu rolleyes.gif

si nuoroda is pirmos zinutes, ten forumietes gali susikelti savo darbus, kad visos galetu apziureti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 28 spalio 2009 - 10:04
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2009 10 28, 11:01)

Aciu Jums uz pagalba! Ka mes be Jusu darytume.
Atsakyti