kitas kitoj pusej va..........
Aciu uz atsakymus
Nepersodinesiu jos, kol vel nenuzydes. Bet kiminus pakeisiu nuo virsaus, nes visaqi jau nekokie...
Nepersodinesiu jos, kol vel nenuzydes. Bet kiminus pakeisiu nuo virsaus, nes visaqi jau nekokie...
QUOTE(naujute @ 2009 09 25, 12:30)
nepyk
Laba, visoms siu grazuoliu gerbejoms
Vis uzeinu, pasiskaitau cia pas jus Orchideju auginime esu zalia , nors turiu 4 zydincias orchidejas Ir dar 3 be ziedeliu, vieni lapukai, vis laukiu, o gal ir pas mane prazis kadanors
Papildyta:
Tokia turiu, tik taip pat vieni lapeliai belike is jos Vaikutis cia jau pas mane, kas liko nuo didziojo augalo Stai tokai buvo:
Vis uzeinu, pasiskaitau cia pas jus Orchideju auginime esu zalia , nors turiu 4 zydincias orchidejas Ir dar 3 be ziedeliu, vieni lapukai, vis laukiu, o gal ir pas mane prazis kadanors
Papildyta:
QUOTE(evers @ 2009 09 25, 14:06)
Tokia turiu, tik taip pat vieni lapeliai belike is jos Vaikutis cia jau pas mane, kas liko nuo didziojo augalo Stai tokai buvo:
man prieš savaitę padovanojo orcjidėją, bet iki šiol jos nelaisčiau, indelis dar su rasos lašais, o šaknys tokios šviesiai žalios tai kiek supratu dar nereikia ar gali būti, kad taip retai jas reikia laistyti? laikau ant palangės vakarinėje pusėje, nes visi langai į tą pačią pusę šviesu namie, bet tiesioginių negauna spindulių, oras sausokas. Ar ne per šalta jai ant palangės dabar? kai naktys gan vėsios o mikroventiliacija visada yra padaryta? ar reiktų naktį kitur ją išnešti?
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 09 25, 17:16)
oras sausokas. Ar ne per šalta jai ant palangės dabar? kai naktys gan vėsios o mikroventiliacija visada yra padaryta? ar reiktų naktį kitur ją išnešti?
sauso oro nelaibai jos mėgsta,turėtum drėkinti o vėsumos nebijo,ypač tokios,kokia dabar svarbu,kad negautų žiedai skersvėjo
QUOTE(ERUGĖ @ 2009 09 25, 17:26)
sauso oro nelaibai jos mėgsta,turėtum drėkinti o vėsumos nebijo,ypač tokios,kokia dabar svarbu,kad negautų žiedai skersvėjo
o kaip drėkinti? apipurkšti? ypač kai šildymo sezonas prasidės pasidarys labai sausa namie. O kada tręšti pradėti?
QUOTE(Dovilyte5 @ 2009 09 25, 17:31)
o kaip drėkinti? apipurkšti? ypač kai šildymo sezonas prasidės pasidarys labai sausa namie. O kada tręšti pradėti?
jei tikrai labai sausa,pastatyk šalia lėkštutę su vandeniu.Apipurškinėk orines šaknis,geras daiktasO tręšti reikia ,kai žydi,tik nepadaugink trąšų Ir palauk,kol šaknys nebebus tokios žalios,neliek,nes gali būti,kad gavai perlaistytą
Sveikos, merginos. Kaip šaunu, kad jus radau . Auginu du panelopsius. Vienas vėl krauna punpurus, nors baigė žydėti gal prieš mėnesį . Tačiau su kitu turiu problemą : peržydėjo ir pradėjo silpti. Dabar lapai pasidarė kaip "sausi", net pasiraukšlėję, nors vistiek iš reto palaistau. Pastebėjau, kad augina naują orinę šaknelę, bet ji kaip "aptraukta polietilenine plėvele"? Gal iš foto bus aiškiau : , ir šaknelė . Labai prašau , gal galite patarti? Taip gaila gėlės .