Sveikos,mano phalikai du per vazonelio apacioj esancias skylutes isleido ilgas zalias sakneles,vargsiukes apspaustos,nezinau ka su jom daryt?
QUOTE(shidochika @ 2009 10 27, 12:45)
Sveikos,mano phalikai du per vazonelio apacioj esancias skylutes isleido ilgas zalias sakneles,vargsiukes apspaustos,nezinau ka su jom daryt?
Manau, kad jai nera taip blogai kaip tau atrodo Pas mane daznai jos iskisa saknis, nieko nedarau, nes matosi, kad joms taip norisi
QUOTE(Lorute @ 2009 10 27, 13:29)
Manau, kad jai nera taip blogai kaip tau atrodo Pas mane daznai jos iskisa saknis, nieko nedarau, nes matosi, kad joms taip norisi
Maniskiai phal irgi taip daro. As su jomis nieko nedarau. Vazone vietos apsciai, bet jeigu jau nori listi lauk, tegul lenda
QUOTE(*Selma* @ 2009 10 27, 12:31)
Persodinti tam, kad jai labai ankšta dabartiniame vazone, šaknys krenta per kraštus, labai dideli lapai svyra iš vazonėlio.
Jei svyra dideli lapai ir vazonėlis nelaiko pusiausvyros, tai paimk sunkesnį keramikinį ir įstatyk augalą.
Orchidėjoms retai būna ankšta - dažniau augintojai taip tik įsivaizduoja nes falenopsių šaknys linkę susisukt pagal vazono perimetrą o po skrotele dažnai būna tuščia
Nauja temele
http://www.supermama...howtopic=508047
Papildyta:
Oi nepastebejau sitos zinutes Jei kazka rasi naudingo ka praziopsojau, darasyk
Gal nuotraukyte idekite, tada galesim patarti, ar tikrai gelytei anksta tame vazone Siaip jos labai megsta gyventi ankstai, tada geriau susikaupia zydejimui
http://www.supermama...howtopic=508047
Papildyta:
QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 27, 11:58)
Žiūriu jau ir tema baigiasi reik pradėt tikrint visą temą ir visą naudingą info sukelt į sekančios temos pirmą psl?
Oi nepastebejau sitos zinutes Jei kazka rasi naudingo ka praziopsojau, darasyk
QUOTE(*Selma* @ 2009 10 27, 12:31)
Persodinti tam, kad jai labai ankšta dabartiniame vazone, šaknys krenta per kraštus, labai dideli lapai svyra iš vazonėlio.
Gal nuotraukyte idekite, tada galesim patarti, ar tikrai gelytei anksta tame vazone Siaip jos labai megsta gyventi ankstai, tada geriau susikaupia zydejimui
Sveikutes, norejau paklausti ar reiks ka daryti orchidejai, t.y. nukirpti zemesne dali, jei saknys lenda aukstai. Nuotraukoj matosi viena saknele, o ju ten dar dvi pasislepe. Ir ar teisingai manau kad mano pazymetas ziedstiebis tikrai jis yra
QUOTE(Oli_vija @ 2009 10 27, 13:52)
Jei svyra dideli lapai ir vazonėlis nelaiko pusiausvyros, tai paimk sunkesnį keramikinį ir įstatyk augalą.
Orchidėjoms retai būna ankšta - dažniau augintojai taip tik įsivaizduoja nes falenopsių šaknys linkę susisukt pagal vazono perimetrą o po skrotele dažnai būna tuščia
QUOTE(Lorute @ 2009 10 27, 14:29)
Vakare įkelsiu foto, gal tikrai bus aiškiau. Na gal tik man taip atrodo, kad jai ankšta
merginos o kokias trasas naudojat orchidejom?
QUOTE(aksome @ 2009 10 27, 16:56)
merginos o kokias trasas naudojat orchidejom?
Bent jau aš naudoju štai šitas:
http://orchidejos.lt....php?item_id=70
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.