Net nezinau kas tai yra
QUOTE(Lorute @ 2009 10 20, 16:50)
Net nezinau kas tai yra
tokie kaip zele rutuliukai dregmei palaikyti ir siaip jie labai graziai atrodo
QUOTE(Shainiuke @ 2009 10 20, 17:30)
zeliniai rutuliukai paliko dregme,bet jie dedami ne ant saknu, o pvz. y graze vaza arba vazona sudedami rutuliukai ypilama ant dugno vandens ir ant rutuliuku uzdedama orchideja su vazonu.graziai labai atrodo ir drekina is apacios.
bet orchidejai pimiausia isziuna virsutines saknys tai vat ir klausiu gal kas bandet ant virsaus pabarstyt
QUOTE(Shainiuke @ 2009 10 20, 17:30)
zeliniai rutuliukai paliko dregme,bet jie dedami ne ant saknu, o pvz. y graze vaza arba vazona sudedami rutuliukai ypilama ant dugno vandens ir ant rutuliuku uzdedama orchideja su vazonu.graziai labai atrodo ir drekina is apacios.
visada maniau ir pardavėja viena sakė, kad jie tik kaip dekoras tarnauja, ar nemaišot su keramzitu?
QUOTE(pabirze @ 2009 10 20, 17:43)
visada maniau ir pardavėja viena sakė, kad jie tik kaip dekoras tarnauja, ar nemaišot su keramzitu?
vat cia yra apie kristalus
QUOTE(indreivile @ 2009 10 20, 16:38)
sveikues ar kas esat bande ant saknu pabarstyti vandens kristalu noreciau pabandyt nes virsutines labai dziuna bet bijau rizikuot
esu darius taip
bet tik kol augaliukas zydejo, dabar is kristalu isemiau ir auginu paprastai, seip tie kristalai irgi ganetinai greitai isdziusta, ypac ant virsaus, o jeigu jie dziusta traukiasi, prikris tarp saknu ir nebus kaip ismiti juos nebent visa vazona nardinti i juos, bet nemanau kad cia labai praktiska
QUOTE(pabirze @ 2009 10 20, 18:43)
bent jau as tai su niekuo nemaisau.ir galiu pasakyti kad mano gelytei patinka tas drekinimas ir apacios,beto labai graziai atrodo.
laba,
gal kas bandėte purškiamas orchidėjų trąšas? Jei taip, tai ar tada dar laistote, ar užtenka tiek drėgmės, kiek gauna per lapus? Tiesą sakant, man nelabai sekasi auginti orchidėjas... rodos, viską išbandžiau, bet toks vaizdas, kad mano augalėliai nesikeičia jau metų metus - nei pirmyn, nei atgal.
gal kas bandėte purškiamas orchidėjų trąšas? Jei taip, tai ar tada dar laistote, ar užtenka tiek drėgmės, kiek gauna per lapus? Tiesą sakant, man nelabai sekasi auginti orchidėjas... rodos, viską išbandžiau, bet toks vaizdas, kad mano augalėliai nesikeičia jau metų metus - nei pirmyn, nei atgal.
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 10 20, 14:32)
Pritariu del trasu koncentracijos. Reikia deti maziau negu nurodyta ant etiketes, nes as sugebejau saknis savo orchems nudeginti su tomis trasomis na niekur jos nedings, tures atsigauti ir toliau saknis auginti.
rimtai turesiu minty
QUOTE(indreivile @ 2009 10 20, 15:38)
sveikues ar kas esat bande ant saknu pabarstyti vandens kristalu noreciau pabandyt nes virsutines labai dziuna bet bijau rizikuot
ne nebandziau. gal ir idomiai atrodo
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 20, 13:12)
gelbėk gėlę (nukirpk žiedkotį, nes jis eikvoja daug energijos)
klausau ir lekiu kirpti
QUOTE(indreivile @ 2009 10 20, 17:50)
ačiū, dabar žinosiu, bet vis tiek aš už natūralumą , kažin iš ko tos spalvos išgaunamos, ai nesuksiu sau galvos, ne man tai, tikrai ne man , o dar tokie ryškūs - kiek žmonių - tiek nuomonių