Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūros tema

QUOTE(rosee @ 2009 10 19, 12:10)
apie tai daug rašo Rojaus soduose , tad nesikartosim  mirksiukas.gif

aciu rosee uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2009 10 19, 14:34)
aciu rosee uz nuoroda 4u.gif

nėra už ką biggrin.gif Ėt, pačiai dar tamsus miškas ir juodi negrai lotuliukas.gif vis skaitinėju, skaitinėju, kaupiu patirtį rolleyes.gif
Man pvz., karštas dušas nepasiteisino, reiškias lb dar priklauso ir nuo aplinkos, kurioje laikomas augalas.
Sutinku su Lorute, patinka toms orchėms temperatūrų svyravimai drinks_cheers.gif .
Šiaip savo grožybes lieju tik šiltu vandeniu, kai saulė ir tik ryte, kad iki vakaro spėtų pradžiūti.
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 10 19, 12:54)
Taip pat panaudokit trasu skatinanciu zydejima. Man geriausios yra Schultz Orchid Food.

Lorute, kaip dažnai laistai su Schultz trąšomis rudens metu? Aš tai stengiuosi kartą į savaitę, nors ant Schultz pakuotės parašyta, jog kiekvieno laistymo metu naudoti g.gif

Ir kokiu dažnumu jūs merginos laistote orchidėjas tręštu vandeniu? smile.gif
Atsakyti
Gal kuri galit patarti. Mano nauja orchideja, kuria ka tik isisgijau jau vysta verysad.gif tiksliau jos pumpureliai uzmegzti, kaip juos likusius issaugot g.gif
Atsakyti
QUOTE(.:Meadow:. @ 2009 10 19, 23:30)
Lorute, kaip dažnai laistai su Schultz trąšomis rudens metu? Aš tai stengiuosi kartą į savaitę, nors ant Schultz pakuotės parašyta, jog kiekvieno laistymo metu naudoti  g.gif

Ir kokiu dažnumu jūs merginos laistote orchidėjas tręštu vandeniu?  smile.gif

LEISK PAKLAUSTI, JEI JAU STENGIESI TIK KARTĄ PER SAVAITĘ LAISTYTI SU TRĄŠOMIS,TAI KAS KIEK LAIKO LAISTAI JAS IŠVIS? 2-3 KARTUS PER SAVAITĘ TOKIAIS ORAIS??????? AŠ TEISINGAI SUPRATAU???? blink.gif doh.gif

Būk gera, nepatingėk kokius 3-6 psl. atgal perskaityti apie laistymą doh.gif
patyrinėk informaciją pirmame puslapyje, ir įdėtą akivaizdžiai, ir nuorodas atsidaryti doh.gif
Linkiu tavo gėlytei nesupūti verysad.gif schmoll.gif
Atsakyti
Susiruošiau gėlytę persodint, tik šaknis reikėjo nukirpt, nes sudžiuvusios visos... Ir ne liko nė vienos sveikos verysad.gif Gal bandyti sodint, gal kas išlys.... Tam šiltnamiui padaryti nėra sąlygų....
Va kaip ji atrodo
user posted image
Atsakyti
as sakyciau-sodink..apdek kiminais ir tikrai sulauksi sakneliu..
as niekad nedarau jokio siltnamio pfalikam...
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2009 10 20, 10:55)
Susiruošiau gėlytę persodint, tik šaknis reikėjo nukirpt, nes sudžiuvusios visos... Ir ne liko nė vienos sveikos  verysad.gif Gal bandyti sodint, gal kas išlys.... Tam šiltnamiui padaryti nėra sąlygų....
Va kaip ji atrodo
user posted image

reanimatorius reikalingas
Atsakyti
O kur galima gauti kiminų? Ar yra kas juos pakeistų?
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2009 10 20, 11:03)
O kur galima gauti kiminų? Ar yra kas juos pakeistų?

http://www.orchidejo...index.php?id=36
as tik cia zinau...o kur kitur dar galima rast-nepasakysiu
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2009 10 20, 11:06)
http://www.orchidejo...index.php?id=36 
as tik cia zinau...o kur kitur dar galima rast-nepasakysiu

Ačiū. Bandysiu ieškoti pas save, gal kokiam Ermitaže, Bauhof.... ir pavyks rasti, nes siųstis iš ten vien tik kiminus, kurių kaina 2 Lt nelabai kaip ir apsimoka. Einu dabar pasodinsiu, o vėliau kai rasiu kiminus - apdėliosiu. Gal ir atsigaus, jei ne, vadinasi nenorėjo gyventi ir teks pirkti kitą biggrin.gif 4u.gif
O persodinus, palaistyti reikia ar ne?
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2009 10 20, 11:14)
Ačiū. Bandysiu ieškoti pas save, gal kokiam Ermitaže, Bauhof.... ir pavyks rasti, nes siųstis iš ten vien tik kiminus, kurių kaina 2 Lt nelabai kaip ir apsimoka. Einu dabar pasodinsiu, o vėliau kai rasiu kiminus - apdėliosiu. Gal ir atsigaus, jei ne, vadinasi nenorėjo gyventi ir teks pirkti kitą  biggrin.gif  4u.gif
O persodinus, palaistyti reikia ar ne?

jei nesiseks, duok man, tik nemesk lauk unsure.gif
Atsakyti