Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūros tema

QUOTE(Ledime @ 2009 10 14, 14:34)
Mano orhideja nuzydejo, skaiciau 2 variantus iskarto nukirpi ziedakoti, arba palaukti kol jis nudzius g.gif Kaip jus darote?

Visąlaik palikdavau, bet šįkart nukirpau, nes nė neketino nieko leisti - nei pakartotinių žiedų, nei naujo žiedstiebio, o nukirptus žiedstiebius įmerkiau į vazą (sugalvojau paeksperimentuoti), tai dabar jie pradėjo krutėti iš vietos biggrin.gif O šiaip visos orchidėjos, vos tik nukirpau žiedstiebius, kaip susitarusios vienu metu pradėjo leisti naujus. thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz pasidalinima patirtimi 4u.gif Galvoju,kad reikes truputeli palikti,ziuresiu kas darysis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2009 10 14, 16:58)
Aciu uz pasidalinima patirtimi 4u.gif  Galvoju,kad reikes truputeli palikti,ziuresiu kas darysis mirksiukas.gif

Nėr už ką, tikiuosi tavosios gėlytės nedels taip ilgai, kaip maniškės drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2009 10 14, 15:34)
Mano orhideja nuzydejo, skaiciau 2 variantus iskarto nukirpi ziedakoti, arba palaukti kol jis nudzius g.gif Kaip jus darote?

As nukerpu, nes ant to seno ziedkocio mazai ziedu buna. Geriau jau jos tegul kaupiamos naujam normaliam ziedkociui.
Atsakyti
Noriu paklaust jusu nuomones,idedu dvi fotkes,dvieju mano phaliku,su drauge susigincyjom,ji sako kad cia auga keikiai,o man atrodo kad ziedkociai?kaip manote jus? g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Indraja @ 2009 10 14, 16:55)
Visąlaik palikdavau, bet šįkart nukirpau, nes nė neketino nieko leisti - nei pakartotinių žiedų, nei naujo žiedstiebio, o nukirptus žiedstiebius įmerkiau į vazą (sugalvojau paeksperimentuoti), tai dabar jie pradėjo krutėti iš vietos  biggrin.gif O šiaip visos orchidėjos, vos tik nukirpau žiedstiebius, kaip susitarusios vienu metu pradėjo leisti naujus.  thumbup.gif

ta prasme tas ziedstiebis pradejo krutet is vietos? prazydo? bigsmile.gif
QUOTE(shidochika @ 2009 10 14, 17:25)
Noriu paklaust jusu nuomones,idedu dvi fotkes,dvieju mano phaliku,su drauge susigincyjom,ji sako kad cia auga keikiai,o man atrodo kad ziedkociai?kaip manote jus? 

man panasiau i sakeles g.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2009 10 14, 18:00)
ta prasme tas ziedstiebis pradejo krutet is vietos? prazydo? bigsmile.gif

Ne, dar tik lenda kažkas, nes į vazą įkišau prieš nepilnas dvi savaites mirksiukas.gif
Atsakyti
man siandien , nepardave senukuose, nei aktaro ir to kito nuodo, pardaveja dar pamoksla atskaite, kad nusinuodyt noriu, sake jei jau tokia beda su orchideja tai kalio permanganata lasint i zemes, bet jokiu budu nepurkst, ir vos neisvare manes is parduotuves, kai pradejau irodinet kad padedu man nuodai gelei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smėlio kopos @ 2009 10 14, 21:48)
man siandien , nepardave senukuose, nei aktaro ir to kito nuodo, pardaveja dar pamoksla atskaite, kad nusinuodyt noriu, sake jei jau tokia beda su orchideja tai kalio permanganata lasint i zemes, bet jokiu budu nepurkst, ir vos neisvare manes is parduotuves, kai pradejau irodinet kad padedu man nuodai gelei lotuliukas.gif

Nu geras, tai kam tada pardavinėja jei vis tiek neduoda lotuliukas.gif cool.gif Įdomiai g.gif
Atsakyti
tipo jie skirti, netam, sako gi reikes tris savaites geles laikyt lauke, o jei dar turit gyvunu, tai apsinuodis, ir patiem nesveika doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Indraja @ 2009 10 14, 18:09)
Ne, dar tik lenda kažkas, nes į vazą įkišau prieš nepilnas dvi savaites  mirksiukas.gif

na idomu idomu kas ten tau islys g.gif
QUOTE(Smėlio kopos @ 2009 10 14, 20:48)

doh.gif
Atsakyti
Sveikos, noreciau jusu paklausti, jau daugiau nei metai nezydi mano Cimbidis "NonnaGoldlock", kai gavau dovanu (pries metus) turejo graziausius didziausius ziedus, bet po poros savaiciu numete ir va jau metai kaip nebeprazydo, lapai grazus, bet kaip sulaukti tu pasakisku ziedu?? ar galit patarti ax.gif
Atsakyti