Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūros tema

Mergaites,o orchidejoms vazonas turi but permatomas,visi parduotuvej stikliniai be skyluciu vandeniui nubegt.Kur jus sodinat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2009 10 13, 10:08)
Mergaites,o orchidejoms vazonas turi but permatomas,visi parduotuvej stikliniai be skyluciu vandeniui nubegt.Kur jus sodinat? 4u.gif

sodinam i plastamasinius...o paskui jau gali deti i koki nori idekla..stiklini ar molini ar dar koki ax.gif
Papildyta:
QUOTE(jalka @ 2009 10 13, 10:28)
sodinam i plastamasinius...o paskui jau gali deti i koki nori idekla..stiklini ar molini ar dar koki ax.gif

yra gi specialiu plastamasiniu orchidejom...senukuose,gal ir maximose...
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2009 10 13, 10:29)

O skilute apacioj reikalinga ar ne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2009 10 13, 10:46)

taip reikalingos, kad nereikalingas vandenukas galetu isbegti pro jas, butinai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2009 10 13, 11:46)

Pas mane daug skylučių apačioj....
Atsakyti
laba diena,
gal galetumet pagelbet mano orchidejai, bijau kad kitoms taip nenutiktu , cia ja kazkas eda
http://public.fotki....Levita79/ligos/
Papildyta:
ir ko tai slapiuoja, idomiai taip kaip sirupu apipylta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smėlio kopos @ 2009 10 13, 15:44)
laba diena,
gal galetumet pagelbet mano orchidejai, bijau kad kitoms taip nenutiktu , cia ja kazkas eda
http://public.fotki....Levita79/ligos/

pas mane viena orchideja ju turejo doh.gif Tai as naikinau su NeemAzal-T/S insekticidu.

QUOTE(rosee @ 2009 09 29, 20:04)
panašu į skydmarį, gal atsakymą rasi čia.
Kuo skubiau atskirk nuo kitų gėlių, nes tai užkrečiama  unsure.gif ir sunkiai pagydoma. Panos SM gydo actara, yra tokie nuodai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asaraa: 13 spalio 2009 - 14:59
Papildžiau pirmos žinutės info, tikiuso aiškiau dabar merginoms bus smile.gif
Atsakyti
o kitos be vabalu, bet lapai slapiuoja, doh.gif , kas cia per liga
Papildyta:
gal klausimas ir tupas bet kur cia tu nuodu galima gauti
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 13, 16:02)
Papildžiau pirmos žinutės info, tikiuso aiškiau dabar merginoms bus smile.gif

Ambrozija, paskutinėje nuorodoje (iš freewebs) info yra plagijuota. Dėti reikia tiesioginį šaltinį, nes ta mergina tikrai tikriausiai nusikopinusi iš orchidejos.lt schmoll.gif O šiaip - šauniai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Morgan @ 2009 10 13, 10:46)

QUOTE(saidutea @ 2009 10 13, 11:01)
taip reikalingos, kad nereikalingas vandenukas galetu isbegti pro jas, butinai mirksiukas.gif

Kazkodel man atrodo Morgan klausia apie skylute keramikiniam vazone g.gif
Jei orchideja pasodinta i plastikini permatoma vazona, tai jame BUTINAI turi buti skyliu dugne ir neblogai jei ir sonuose. Jei toks plastikinis vazonas istatytas i keramikini (geriausia jei sis yra su tokiu laiptuku, kad pastacius vazona apacioj liktu tustuma), tai tokiam keramikiniam vazone skyliu nereikia schmoll.gif
Atsakyti
klausimas: atsigaus ar atsisveikint? galim iš jos dar tikėtis žiedų pvz. ax.gif
user posted image
Atsakyti