Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūros tema

laba, vakr senukuose nusipirkau palenopsy nukainota...apmires toks,bet galvoju pabandysiu as isgelbeti tave smile.gif) gryzus namo sutvarkiau,persodenai y nauja subtrata... pastebejau kad leidzia ziedstiebi... ydomu ar jy dbr vesiau laikyti ar ne? ar duoti jam pailseti?
p.s. phalenopsis su visu permatomu vazonu ydetas y tokia stikline vaza(permatoma), toj vazoj toki permatomi, tarsi zeliniai (nezinau kaip tiksliai kie vadinasi) rutuliukai. ir ant tu rutuliuku tas vazonas padetas. kai parsinesiau namo ant galo vazos buvo ypilta vandens... ar man ir ypilti vandens? ar gelytiai ppatiks?ar geriau nepilti?

va kiek daug klausimu:)) tikiuosi sulaukti atsakymu smile.gif aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmelis @ 2009 10 10, 17:42)
Nu tai kaip ją išdresiruot??? Jei lekia akis išdegus bedūkdama doh.gif  blink.gif  lotuliukas.gif

tai jauna gal nu mano irgi sekcijom lipa doh.gif bert jau jei as pamatau ant palanges tuo rekiu'''tagai,atsargiai'' lotuliukas.gif kazkaip kol kas sekasi,dar ne vienos numetes nebuvo
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2009 10 10, 17:54)
tai jauna gal nu mano irgi sekcijom lipa doh.gif  bert jau jei as pamatau ant palanges tuo rekiu'''tagai,atsargiai''  lotuliukas.gif  kazkaip kol kas sekasi,dar ne vienos numetes nebuvo

doh.gif lotuliukas.gif Nagabai katinai, nuo vaikų nėr ramybės, dar ir gėlių reik saugotis cool.gif
Atsakyti
sweikutes, nagi atklydau cia su klausimuku... gavau dovanu orchideja pfalenopsi... nediduke su trim prasiskleidusiais ziedais smile.gif ir dar buvo du pumpuriukai is kuriu tikejausi kad veliau dar prasiskleis , bet jie siandien abu nukrito sad.gif kodel taip galejo nutikti? ir dar : kas kiek laiko reik ja laistyti? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine_svajone @ 2009 10 10, 18:08)
sweikutes, nagi atklydau cia su klausimuku... gavau dovanu orchideja pfalenopsi... nediduke su trim prasiskleidusiais ziedais smile.gif ir dar buvo du pumpuriukai is kuriu tikejausi kad veliau dar prasiskleis , bet jie siandien abu nukrito sad.gif kodel taip galejo nutikti? ir dar : kas kiek laiko reik ja laistyti? sad.gif

Būt egrai, kad paskaitytum bent jau šią tema, neseniai kaip tik buvo kalbėta apie nukritusius žiedukus mirksiukas.gif O apie laistymą info yra pirmam puslapyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shainiuke @ 2009 10 10, 17:52)
va kiek daug klausimu:)) tikiuosi sulaukti atsakymu smile.gif aciu smile.gif

Galima pasiskaityt šią temą wink.gif Parašiau į až.

QUOTE(rozine_svajone @ 2009 10 10, 18:08)

Apie tai visa tema. Aš ir pati neseniai gavau dovanų Phaleanopsį, kuriuo negaliu atsidžiaugt smile.gif Galėtumėt pasiskaityt kad ir paskutinius tmeos psl, tikrai rasit jus dominančią informaciją wink.gif

O nukrito dėl to, kad pasikeitė gėlytės vieta, buvo nešta, gal pašalo... Visad taip būna. Pas mane irgi nukrito nuo vieno žiedkočio visi pumpurėliai unsure.gif O po mėnesiuko vėl pradėjo kraut! thumbup.gif

Laistoma tik tada, kai šaknys papilkėja (per permatomą vazoną gerai matosi). Jokiu būdu ne anksčiau, nes perlaistysit, pradės pūt šaknys. Aš pati per mėnesiuką laisčiau tik 2x, išejo kas antrą sav. O šiuo metu sustojau, nes namie šalta, tai ir drėgmė jaučiasi. Tai vazonėlį pastačiau ant akmenukais iškloto indo su vandeniu, kad vanduo tik neliestų gėlės šaknų! Vanduo garuoja, augalas gauna drėgmės wink.gif
Atsakyti
aciu wink.gif
Atsakyti
Tinginyste-tai nepateisinama.... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2009 10 09, 17:17)
Nu niekaip nerandu Kaune to žurnaliuko, nors tu ką!  schmoll.gif  Iki Senukų neturiu galimybės nulėkt šiomis dienomis  doh.gif

Ambrozija, tu zurnaliuku ir ne viena bigsmile.gif siandien maciau ir pati nusipirkau yess.gif pacioje IKI parduotuveje prie Lituanikos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2009 10 10, 20:43)

Ambrozija, tu zurnaliuku  ir ne viena  bigsmile.gif siandien maciau ir pati nusipirkau yess.gif pacioje IKI  parduotuveje prie Lituanikos mirksiukas.gif

Šiandien jau pati nusipirkau Aleksoto Maximos bazėj, ačiū mergaitėms, kurios užrodė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2009 10 09, 14:15)
STOP STOP STOP  schmoll.gif

šaltinis  smile.gif

sveika, ech...
karsta.gif user posted image
Atsakyti
gal galit pasakyti, kodel mano miltonopsio vienas "krumelis" linksta? doh.gif tikrai nemanau, kad putu.. ir saknys lyg ir sveikos buvo kai persodinau..... siaip visa gelyte lyg ier nieko... atrodo sveika.. ir lapelius du naujus leidzia
user posted image

tiesa to "linkstancio krumelio" (nezinau kaip kitaip pavadinti blush2.gif ) vienas lapas ruduoja g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialkaa: 11 spalio 2009 - 09:58