Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

labas rytas!

Rico, man asmeniskai tai tu saltesniu foto spalva labaiu patinka.. man toks periodas tikriausia dbr.. ax.gif
o del foto tai noreciau berniuko israiska matyt ax.gif

QUOTE(Unike @ 2009 09 21, 04:51)
Sveikos!
O tai tuos namu darbus det i tema, ar kazkur tai kokia speciali vieta yr?

cia kelt kol uzskaitys 4u.gif
Atsakyti
Ar turit kas noisware professional su naulauzimu, bet be viruso? blush2.gif blush2.gif vakar nete radau dar keliose vietose -visur su tuo paciu virusu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pelytte @ 2009 09 20, 23:51)
Rasytce, mano viena foto irgi buvo idejes 15min ax.gif kai pas mus vln "dege" maxima

tai ko nesirodei? smalsu gi bigsmile.gif

QUOTE(Rico @ 2009 09 21, 00:57)
O as raw isbandziau  bigsmile.gif isimylejau

fainos spalvos, tikrai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 20, 22:25)
geras, ae tu ir bystra laugh.gif va tavo tikrasis pasaukimas biggrin.gif fotoreportere biggrin.gif

Cia fotkese Solo ir apskritai galiu pasakyti, kad sioje temoje viena uz kita grazesnes visos  doh.gif kazkoks fotomodeliu burelis uzsimaskaves  doh.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Man labiausiai pirma patiko butent del to vejelio, kazkokio laisvumo pujucio, ir spalvota labai patiko, svelnios spalvos labai...mmmmm wub.gif Techniskai ir kompoziciskai tai negaliu prikibt nei prie vienos 4u.gif biggrin.gif

Rico, man zinok tai siltos labiau, bet man dabar siltu spalvu periodas, as irgi fotkinu raw ir nusiltinu paskiau blush2.gif

Del ND visoms po 4u.gif
Reiks kelt i albuma tada smile.gif

Rasytce, straipsnio neskaiciau, bo nemegstu nelaimemis smegenu apsikraut, bet fotkes thumbup.gif Skaidrumas koks bigsmile.gif Zinant, kad ISO ziaurus, tai nerealiai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melodi: 21 rugsėjo 2009 - 08:13
QUOTE(Melodi @ 2009 09 21, 09:10)
......
Rasytce, straipsnio neskaiciau, bo nemegstu nelaimemis smegenu apsikraut, bet fotkes  thumbup.gif Skaidrumas koks bigsmile.gif Zinant, kad ISO ziaurus, tai nerealiai thumbup.gif

na taip, as pati apsalus mazumele kad taip jau gerai gavosi ax.gif ir dar skubant doh.gif tas katafalkas tai jau is vaziuojancios masinos pro stikla imta, tai jau chaltuura laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 09 20, 23:26)
nu jau tik ne reportere laugh.gif as bijojau is masinos islyyst, sedejau sau ir pyskinau 

hihihi.gif as tai negaleciau fotkint nelaimes, paprastai labai bloga man pasidaro smile.gif

QUOTE(Will @ 2009 09 20, 23:28)
ėėė, aaa, nežinau kurią labiau girti 

4u.gif

QUOTE(bonda @ 2009 09 20, 23:29)
eik tu neprogresuojanti

nu taip, nes tas pats per ta pati... panasios visos foto...

QUOTE(pelytte @ 2009 09 20, 23:51)
o cia pvz kad kojos nukirptos normaliai? nesupantu ar ju norisi ar norisi kad ishviso jos nebutu.

reikia ziureti pagal bendra kompozicija, kirpti galima galunes bet ne per sanarius, daugmaz per viduri geriausia ir atsizvelgiant i erdves aplink, jei bus virs galvos marios vietos o apacioj kojos nupjautos, tai manau nesiziures smile.gif bet aisku nevisad, reik ziureti pagal nuotrauka...

QUOTE(antajo @ 2009 09 20, 23:52)
Plius - faina, kad dziaugiesi pirkiniu!! pamatysi ateis minciu!  4u.gif

tikiuosi...

QUOTE(Rico @ 2009 09 21, 00:57)

Rico man saltesnes, tiksliau originalios spalvos geriausios. Kartais Raw'inant tas foto as irgi susimastau bet gelsva oda man nenaturali, tai prie tikro vaizdo lieku

QUOTE(Unike @ 2009 09 21, 05:51)

sveika smile.gif i tema

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 21 rugsėjo 2009 - 09:39
Sveikos,
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 21, 09:07)

user posted image

Reikia juostini jauciu vel traukti fotika, tik kazi kada ta laika man istaikyt ryskinimui namie...  doh.gif jauciu reiks vezt i minilaba

O jebytute, atsiverciu sia foto, galvojau kad as unsure.gif Bet paskui isiziurejau,kad ne as biggrin.gif Nu sitoj foto zvilgsnis mano biggrin.gif O siaip sauni fotosesija thumbup.gif
Tai pala, koks cia obj? 50mm 1.4 ?
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 09 21, 08:33)
Ar turit kas noisware professional su naulauzimu, bet be viruso? blush2.gif  blush2.gif vakar nete radau dar keliose vietose -visur su tuo paciu virusu. doh.gif

pradžiamokslių albume yra, actionų papkėj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 21, 10:07)
...... i tema

.

o jau zvilgsnio mielumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 20, 22:16)
O cia musu kolege is pradziamoksliu, sian valanda turejom greitukui tongue.gif

user posted image

user posted image

[/color]

giriu visa sesija rolleyes.gif tik jei kabinetis, tai pirmoje foto kazkiek kliuna tas pasvyrimas i desine blush2.gif o kitoje blizgancios kojos, turbut nuo pedkelniu unsure.gif bet cia tik labai kabinejantis blush2.gif biggrin.gif
QUOTE(*Citra* @ 2009 09 21, 09:29)
Sveikos,

O jebytute, atsiverciu sia foto, galvojau kad as  unsure.gif

as irgi galvojau, kad Cirta bigsmile.gif vnz, modeliu skyrelis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 21 rugsėjo 2009 - 10:02
Valetta pritariu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 09 21, 09:37)
pradžiamokslių albume yra, actionų papkėj  mirksiukas.gif

bet ten su virusu unsure.gif unsure.gif mano antivirusine automatiskai sitrina ta cracka doh.gif
Atsakyti