Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labas 4u.gif

Tiek priraset kol nebuvau, kad nebepasiveju, tai daug nekomentuosiu.
Zitlali, buitikai thumbup.gif Zanos obuoliukai man spalvoti daug labiau ziurisi, Antajo auto labai idomus bigsmile.gif

As bandau nd atsiskaityt 4u.gif

1. Fotkinta prie pat lango, viena kamuoliuko puse ryskiai per sviesi, kita seselyje. Kadangi pasirinkau blizgu kamuoliuka, tai ir blizgesys labai isryskeja.

user posted image

2. Siek tiek toliau nuo lango, seselio daugiau, perejimas tarp apsviestos ir seseliuotos zonos ryskiau matosi.

user posted image

3. Toliausiai nuo lango, seselio daugiausiai, perejimas ryskiausias.

user posted image

4. Uztraukiau balta dienine uzuolaida sviesos issklaidmui, skirtumas tarp seselines ir apsviestos zonu mazesnis, seseliai netokie astrus, kamuoliuko blizgumas irgi mazesnis.

user posted image

5. Atspindejimas su folija, tolygiai apsviestas visas kamuoliukas, nera ryskiu, astriu seseliu, zodziu liuks veidelis gavosi biggrin.gif

user posted image

Na, ka manot? smile.gif
Atsakyti
Melodi saunuole bigsmile.gif fainas rutuliukas biggrin.gif

O cia musu kolege is pradziamoksliu, sian valanda turejom greitukui tongue.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

myliu myliu savo objektyva wub.gif rekomenduoju ax.gif jauciasi tie 10mm is tikro... kazkaip eina sutalpint ir portretui patinka.. vnz liux smile.gif

O siaip tai sergu baisiai ir nuotaikos ner ir plius depresija, kad neprogresuoju ir nieko idomaus nenufotkinu sad.gif nu bet gal praeis... doh.gif eisiu Nd daryt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 rugsėjo 2009 - 22:18
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 20, 23:16)

.....

myliu myliu savo objektyva  wub.gif rekomenduoju  ax.gif

o jeee, cia kuri tokia grazuole? bigsmile.gif

foto kaip visad be komentaru, o ypac man tavo j/b veza, ir kaip tu ji toki svaru skaidru isgauni doh.gif
-------------------------------------------------
Na teko ir man sivakar pasizymet - netiketai sutiko publikuot mano darytas reportazines fotkes .

Straipsnis: http://www.15min.lt/...42/56982/?fid=2

ir straipsnio pabaigoje yra aktyvi nuoroda i visas foto ax.gif

Ivykis tai ziaurus doh.gif
Atsakyti
geras, ae tu ir bystra laugh.gif va tavo tikrasis pasaukimas biggrin.gif fotoreportere biggrin.gif

Cia fotkese Solo ir apskritai galiu pasakyti, kad sioje temoje viena uz kita grazesnes visos doh.gif kazkoks fotomodeliu burelis uzsimaskaves doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 20 rugsėjo 2009 - 22:26
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 20, 23:25)
geras, ae tu ir bystra laugh.gif va tavo tikrasis pasaukimas biggrin.gif fotoreportere biggrin.gif

nu jau tik ne reportere laugh.gif as bijojau is masinos islyyst, sedejau sau ir pyskinau lotuliukas.gif

mmmm, faina kokia ta musu pradziamoksle wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytce: 20 rugsėjo 2009 - 22:26
ėėė, aaa, nežinau kurią labiau girti g.gif bigsmile.gif solo ar Zitlali blink.gif Superinė fotosesija thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Melodi- thumbup.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 09 20, 22:16)

eik tu neprogresuojanti tongue.gif
man ketvirta labai patinka thumbup.gif
tavo jb tai pavydetinas..ir siaip isgauni ta toki reikalinga ryskuma -na tiek kiek jo reikia -nei per daug, nei per mazai mirksiukas.gif man patinka labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 20, 22:16)

siaip visos man grazu, spalvotos aishku graziau ax.gif kadangi mokausi ir tox besidomincios klausimas, o cia pvz kad kojos nukirptos normaliai? nesupantu ar ju norisi ar norisi kad ishviso jos nebutu.

Rasytce, mano viena foto irgi buvo idejes 15min ax.gif kai pas mus vln "dege" maxima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelytte: 20 rugsėjo 2009 - 22:51
Melodi! saunuole!!! 4u.gif

rimtai kad modeliai susirinke!!! Solo, labai grazi panele esi!!! Zitlali - foto labai, o de lJB tik pavydet galima! (kad ir kiek bandziau kaip pasakojai - neiseina)
del foto tai man pirma labai patinka.. toks lengvumas, tie palukai, vejelis..
ir paskutine - gal cia kad ritmas taip.. na kabina sitos labiausia! bigsmile.gif
Plius - faina, kad dziaugiesi pirkiniu!! pamatysi ateis minciu! 4u.gif
Atsakyti
o, ir čia save matau, kaip faina biggrin.gif Pozuot man sunkoka, bet Zitka šaunuolė, tokių menų pridarė wub.gif Vienžo, tiesiog puiki fotografė... tuo viskas ir pasakyta. aj Simoną mačiau, ojei koks vaikis thumbup.gif

Ačiū už komplimentus Zitlali biggrin.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Smagu, kad yra pasigedusiu 4u.gif dirbau truputuka, viena ryta austant vaziavau- fantastiski vaizdai rolleyes.gif saulei tekant, gaila, kad traukinys greitai vaziavo, nebuciau spejus nieko pafotkint blush2.gif tikrai sauletekiai verti atsikelimo, prisiminiau Melodi saulelydzius- netrukde jokie isdegimai rolleyes.gif
na pagaliau pasivijau blush2.gif per kelias dienas po truputi ax.gif ziuriu cia ir perversmai ivyke ax.gif

Labiausiai is praeitos temos istrigo Kitten sraigyte su varliuku, Melodi sermuksniai rankose bei Zitlali "buitiakas" paskutinis spalvotas bigsmile.gif thumbup.gif dauuuug istrintu unsure.gif
Antajo auto idomus, kritika issake jau... o berniuko- pirmose seseliai pernelyg astrus ant veido, negerai atrodo unsure.gif
o sioj temoj is Zitlali ir Solo sesijos- priespaskutine bigsmile.gif

Naujokem po 4u.gif laukiam ND

Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 17, 20:29)
"Aš nuklydau į fotografiją kaip žmonės nuklysta į prostituciją. Visų pirma tai dariau, kad pamaloninčiau save, po to, kad pamaloninčiau draugus ir galiausiai – už pinigus."
Philippe Halsman

Geras thumbup.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 09 19, 09:00)
Galvojau,kad gal sueitu kaip universalus blush2.gif Eisiu rasyti laisko linziku gamintojams,kad atsizvelgdami i vidutines klases gyventojus, pagamintu labai gera viskam tinkanti,uz prieinama kaina objektyva.Uzteks cia tik buozem produkcija leisti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Universalus yra- muilines arba kitiniai (18-55) tongue.gif

O as raw isbandziau bigsmile.gif isimylejau ,tik kad prie kompo sedet reikia doh.gif noriu paklausti nuomones del spalvu, nes man silta graziai atrodo, bet nezinau ar ne per daug g.gif vienur pasiltinau, kitur ne (t.y., WB pakeiciau)

Fontane
user posted image

user posted image

user posted image

Rudenejant
user posted image
Atsakyti
Sveikos!
O tai tuos namu darbus det i tema, ar kazkur tai kokia speciali vieta yr?
Atsakyti