Labas
Tiek priraset kol nebuvau, kad nebepasiveju, tai daug nekomentuosiu.
Zitlali, buitikai Zanos obuoliukai man spalvoti daug labiau ziurisi, Antajo auto labai idomus
As bandau nd atsiskaityt
1. Fotkinta prie pat lango, viena kamuoliuko puse ryskiai per sviesi, kita seselyje. Kadangi pasirinkau blizgu kamuoliuka, tai ir blizgesys labai isryskeja.
2. Siek tiek toliau nuo lango, seselio daugiau, perejimas tarp apsviestos ir seseliuotos zonos ryskiau matosi.
3. Toliausiai nuo lango, seselio daugiausiai, perejimas ryskiausias.
4. Uztraukiau balta dienine uzuolaida sviesos issklaidmui, skirtumas tarp seselines ir apsviestos zonu mazesnis, seseliai netokie astrus, kamuoliuko blizgumas irgi mazesnis.
5. Atspindejimas su folija, tolygiai apsviestas visas kamuoliukas, nera ryskiu, astriu seseliu, zodziu liuks veidelis gavosi
Na, ka manot?
Melodi saunuole fainas rutuliukas
O cia musu kolege is pradziamoksliu, sian valanda turejom greitukui
myliu myliu savo objektyva rekomenduoju jauciasi tie 10mm is tikro... kazkaip eina sutalpint ir portretui patinka.. vnz liux
O siaip tai sergu baisiai ir nuotaikos ner ir plius depresija, kad neprogresuoju ir nieko idomaus nenufotkinu nu bet gal praeis... eisiu Nd daryt
myliu myliu savo objektyva rekomenduoju jauciasi tie 10mm is tikro... kazkaip eina sutalpint ir portretui patinka.. vnz liux
O siaip tai sergu baisiai ir nuotaikos ner ir plius depresija, kad neprogresuoju ir nieko idomaus nenufotkinu nu bet gal praeis... eisiu Nd daryt
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 20, 23:16)
.....
myliu myliu savo objektyva rekomenduoju
o jeee, cia kuri tokia grazuole?
foto kaip visad be komentaru, o ypac man tavo j/b veza, ir kaip tu ji toki svaru skaidru isgauni
-------------------------------------------------
Na teko ir man sivakar pasizymet - netiketai sutiko publikuot mano darytas reportazines fotkes .
Straipsnis: http://www.15min.lt/...42/56982/?fid=2
ir straipsnio pabaigoje yra aktyvi nuoroda i visas foto
Ivykis tai ziaurus
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 20, 23:25)
geras, ae tu ir bystra va tavo tikrasis pasaukimas fotoreportere
nu jau tik ne reportere as bijojau is masinos islyyst, sedejau sau ir pyskinau
mmmm, faina kokia ta musu pradziamoksle
Melodi-
eik tu neprogresuojanti
man ketvirta labai patinka
tavo jb tai pavydetinas..ir siaip isgauni ta toki reikalinga ryskuma -na tiek kiek jo reikia -nei per daug, nei per mazai man patinka labai
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 20, 22:16)
eik tu neprogresuojanti
man ketvirta labai patinka
tavo jb tai pavydetinas..ir siaip isgauni ta toki reikalinga ryskuma -na tiek kiek jo reikia -nei per daug, nei per mazai man patinka labai
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 20, 22:16)
siaip visos man grazu, spalvotos aishku graziau kadangi mokausi ir tox besidomincios klausimas, o cia pvz kad kojos nukirptos normaliai? nesupantu ar ju norisi ar norisi kad ishviso jos nebutu.
Rasytce, mano viena foto irgi buvo idejes 15min kai pas mus vln "dege" maxima
Melodi! saunuole!!!
rimtai kad modeliai susirinke!!! Solo, labai grazi panele esi!!! Zitlali - foto labai, o de lJB tik pavydet galima! (kad ir kiek bandziau kaip pasakojai - neiseina)
del foto tai man pirma labai patinka.. toks lengvumas, tie palukai, vejelis..
ir paskutine - gal cia kad ritmas taip.. na kabina sitos labiausia!
Plius - faina, kad dziaugiesi pirkiniu!! pamatysi ateis minciu!
rimtai kad modeliai susirinke!!! Solo, labai grazi panele esi!!! Zitlali - foto labai, o de lJB tik pavydet galima! (kad ir kiek bandziau kaip pasakojai - neiseina)
del foto tai man pirma labai patinka.. toks lengvumas, tie palukai, vejelis..
ir paskutine - gal cia kad ritmas taip.. na kabina sitos labiausia!
Plius - faina, kad dziaugiesi pirkiniu!! pamatysi ateis minciu!
Laba
Smagu, kad yra pasigedusiu dirbau truputuka, viena ryta austant vaziavau- fantastiski vaizdai saulei tekant, gaila, kad traukinys greitai vaziavo, nebuciau spejus nieko pafotkint tikrai sauletekiai verti atsikelimo, prisiminiau Melodi saulelydzius- netrukde jokie isdegimai
na pagaliau pasivijau per kelias dienas po truputi ziuriu cia ir perversmai ivyke
Labiausiai is praeitos temos istrigo Kitten sraigyte su varliuku, Melodi sermuksniai rankose bei Zitlali "buitiakas" paskutinis spalvotas dauuuug istrintu
Antajo auto idomus, kritika issake jau... o berniuko- pirmose seseliai pernelyg astrus ant veido, negerai atrodo
o sioj temoj is Zitlali ir Solo sesijos- priespaskutine
Naujokem po laukiam ND
Papildyta:
Geras
Universalus yra- muilines arba kitiniai (18-55)
O as raw isbandziau isimylejau ,tik kad prie kompo sedet reikia noriu paklausti nuomones del spalvu, nes man silta graziai atrodo, bet nezinau ar ne per daug vienur pasiltinau, kitur ne (t.y., WB pakeiciau)
Fontane
Rudenejant
Smagu, kad yra pasigedusiu dirbau truputuka, viena ryta austant vaziavau- fantastiski vaizdai saulei tekant, gaila, kad traukinys greitai vaziavo, nebuciau spejus nieko pafotkint tikrai sauletekiai verti atsikelimo, prisiminiau Melodi saulelydzius- netrukde jokie isdegimai
na pagaliau pasivijau per kelias dienas po truputi ziuriu cia ir perversmai ivyke
Labiausiai is praeitos temos istrigo Kitten sraigyte su varliuku, Melodi sermuksniai rankose bei Zitlali "buitiakas" paskutinis spalvotas dauuuug istrintu
Antajo auto idomus, kritika issake jau... o berniuko- pirmose seseliai pernelyg astrus ant veido, negerai atrodo
o sioj temoj is Zitlali ir Solo sesijos- priespaskutine
Naujokem po laukiam ND
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 17, 20:29)
"Aš nuklydau į fotografiją kaip žmonės nuklysta į prostituciją. Visų pirma tai dariau, kad pamaloninčiau save, po to, kad pamaloninčiau draugus ir galiausiai už pinigus."
Philippe Halsman
Philippe Halsman
Geras
QUOTE(inesaS @ 2009 09 19, 09:00)
Galvojau,kad gal sueitu kaip universalus Eisiu rasyti laisko linziku gamintojams,kad atsizvelgdami i vidutines klases gyventojus, pagamintu labai gera viskam tinkanti,uz prieinama kaina objektyva.Uzteks cia tik buozem produkcija leisti
Universalus yra- muilines arba kitiniai (18-55)
O as raw isbandziau isimylejau ,tik kad prie kompo sedet reikia noriu paklausti nuomones del spalvu, nes man silta graziai atrodo, bet nezinau ar ne per daug vienur pasiltinau, kitur ne (t.y., WB pakeiciau)
Fontane
Rudenejant
Sveikos!
O tai tuos namu darbus det i tema, ar kazkur tai kokia speciali vieta yr?
O tai tuos namu darbus det i tema, ar kazkur tai kokia speciali vieta yr?