Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Fea @ 2009 09 28, 11:37)
niu tai mane itraukit blush2.gif Nikon D3000 su 18-55mm obj. nzn kokios dar info reik ax.gif

drinks_cheers.gif
kurias pamenu, pakoreguosiu, jei ką (gal kas nenori blush2.gif ) šaukit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 09 28, 11:32)
nu jo, tą įsivaizduoju, bet vistiek įdomu  g.gif  mačiau action'ų, kur jungia, bet ten manrods kokybę nusiima, nes buvo prierašas WEB (ar BLOG gal  g.gif ), neįsigilinau dar  unsure.gif

aj ne taip supratau klausima doh.gif persiprasau... tai as darau select all, tada canvas size, pasirenku dauuuuuuug ploto aplink kad butu, fono spalva tada ok ir tempiu ant pagrindinio sluoksnio kitas fotas smile.gif tada jas sukineju, tvarkau ir etc
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 28 rugsėjo 2009 - 10:40
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 28, 11:14)

Loreli vaiko triptikas patiko smile.gif tik kazkaip nejuciom ziurint galva pasukt norisi, del kedes atloso kreivo ir nevienodai pakrypusio nuotraukose. Dar pagalvociau del isdestymo smile.gif spalvos, sviesa, grazu  4u.gif

Aha, pritariu, kai padariau, tai būčiau kitaip išdėliojus tas nuotraukas. bet jau tingėjau perdaryt......
dekui, už komentarus visoms, pati džiaugiuosi, kad pagaliau namų sąlygom gavosi
normalus ryškumas.
Zitlali, fotkinai krikštynas? ir tik su juosta ar kaip? Faini tavo portretukai. O tu fotkini taip suprantu tokius kadrus su atskiru kažkokiu apšvietimu?

QUOTE(Will @ 2009 09 28, 11:20)
o gaila  rolleyes.gif

Klausykit, o kada tokie triptikai naudojami?  g.gif  Mačiau vienų krikštynų foto, tai ten greičiausiai atiduota taip  g.gif  Kaip tokias fotkes spausdinti? Ar čia vien internetiniam demonstravimui?  g.gif

Aš esu tokį triptiką vieną dariusi, tai jį atskirai padaviau padaryti ir man pasakė kokio dydžio gali jį padaryt. Į albumą aišku netinka
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 28, 11:40)
aj ne taip supratau klausima doh.gif persiprasau... tai as darau select all, tada canvas size, pasirenku dauuuuuuug ploto aplink kad butu, fono spalva tada ok ir tempiu ant pagrindinio sluoksnio kitas fotas smile.gif tada jas sukineju, tvarkau ir etc

aha, tai čia tiesiog viską pati... canvas size- ką čia nustatai? pagrindo dydį prieš tai manrods reikia pasirinkti, ar ne? Šiaip tam talpinimui neblogai veikia PLACE funcija, ten gražiai pasitampo, tolygiai taip ax.gif
O action'us tik vakar radau, bet apžiūrėjau, kad daugiau netui, gal dar ne viską išnagrinėjau doh.gif
Atsakyti
Loretoidas, matau skaito....... Ech, gražios jūsų foto, visą savaitgalį spoksojau Jūsų flickro foto..... ir kaip tik mačiau daug sujungtų foto. Kaip tokias darot? gal galima pasidalinti paslaptim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2009 09 28, 11:41)
1.Aha, pritariu, kai padariau, tai būčiau kitaip išdėliojus tas nuotraukas. bet jau tingėjau perdaryt......
2.Zitlali, fotkinai krikštynas? ir tik su juosta ar kaip? Faini tavo portretukai. O tu fotkini taip suprantu tokius kadrus su atskiru kažkokiu apšvietimu?

1. Man tas pats, nebegaliu perdarineti kai jau karta uztvirtinu sau kaip gera doh.gif nors ir pamatau klaidas smile.gif
2 aha fotkinau smile.gif kaip pamisus biggrin.gif su juostiniu ir skaitmena.. truputi perdetai as jautriai i kiekviena krustelejima zmoniu ziurejau biggrin.gif dabar labai juokinga, saudziau visus be atvangos.. dabar fotografuodama kiek jau ramiau elgsiuos ir daugiau apmastysiu pries nuspaudziant smile.gif na, bet vistik pirmas kartas... siuos paskutinius portretus tai su naturalia sviesa fotografavau, tik ta mergina stiklinem akim lifte fotografuota smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Will @ 2009 09 28, 11:43)
PLACE funcija, ten gražiai pasitampo, tolygiai taip

a rimts? gerrras biggrin.gif o as tiek vargstu.. eisiu bandyt, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 28, 11:50)
a rimts? gerrras biggrin.gif o as tiek vargstu.. eisiu bandyt, aciu  4u.gif

aha, tikras palengvinimas, nes aš irgi nesenai tik sužinojau, iki tol vargdavau mažindama, derindama dydžius ir t.t. mirksiukas.gif skype praturtino žinias bigsmile.gif
Atsakyti
aj krikstynu foto galesiu imest i flickr tik kur draugai mato smile.gif tai kai kurios matysit (kurias kontaktuose turiu) kritika laukiama smile.gif viskas, keliauju nuo pc 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 28 rugsėjo 2009 - 10:58
QUOTE(Will @ 2009 09 28, 10:43)
aha, tai čia tiesiog viską pati... canvas size- ką čia nustatai? pagrindo dydį prieš tai manrods reikia pasirinkti, ar ne? Šiaip tam talpinimui neblogai veikia PLACE funcija, ten gražiai pasitampo, tolygiai taip  ax.gif

Kurioj vietoj tos funkcijos ieskoti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 09 28, 12:06)
Kurioj vietoj tos funkcijos ieskoti? bigsmile.gif

Pagrindiniame meniu, File--> Place 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti