Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(krika @ 2009 09 19, 08:45)
sveikos mergaitės, aš truputį atsiprašau už offtopic'ą, bet greitu laiku mano svajonė išsipildys ir aš galėsiu dar čia pasimokinus taip pat paveksluoti  wub.gif  žadam įsigyti Canon EOS 1000D. jis buvo parvežtas iš Amerikos ir problema, kad instrukciją iš kompo parsitempėm anglų kalba. gal kas turi pasidalinti lietuvišku variantu?  blush2.gif

Gaure, aš apakus  bigsmile.gif nuotraukos nuostabios  wub.gif  o tu dar nori kritikos  biggrin.gif

Nueik i google.lt ir pasieskok.Zinok tiktai bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 09 19, 09:45)
sveikos mergaitės, aš truputį atsiprašau už offtopic'ą, bet greitu laiku mano svajonė išsipildys ir aš galėsiu dar čia pasimokinus taip pat paveksluoti  wub.gif  žadam įsigyti Canon EOS 1000D. jis buvo parvežtas iš Amerikos ir problema, kad instrukciją iš kompo parsitempėm anglų kalba. gal kas turi pasidalinti lietuvišku variantu?  blush2.gif

Gaure, aš apakus  bigsmile.gif nuotraukos nuostabios  wub.gif  o tu dar nori kritikos  biggrin.gif

Ačiū krika 4u.gif Deja deja, joms tikrai dar toli iki nuostabumo blush2.gif
Šita temelė ir yra kritikai ir patarimams.
Sveikinu tave su pirkiniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 09 19, 10:01)
Nueik i google.lt ir pasieskok.Zinok tiktai bus  mirksiukas.gif

ir googlinau. vartotojo vadovą išmetė anglų kalba unsure.gif aišku, nespjausiu į ją, bet su tokiu daiktu norėtųsi konkrečiai mokintis ir iš instrukcijos ir viską suprasti

QUOTE(Gaurė @ 2009 09 19, 10:04)
Ačiū krika  4u.gif  Deja deja, joms tikrai dar toli iki nuostabumo  blush2.gif 
Šita temelė ir yra kritikai ir patarimams.
Sveikinu tave su pirkiniu  thumbup.gif

kitą savaitę gal turėsiu jau thumbup.gif

bėgau SB pasakoti kokią temą aptikau, kai pradėjau apie nuotraukas kalbėti, net šiurpas per kūną ėjo lotuliukas.gif kokios jos gražios, nors ir su muiline mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 09 19, 10:11)
ir googlinau. vartotojo vadovą išmetė anglų kalba  unsure.gif aišku, nespjausiu į ją, bet su tokiu daiktu norėtųsi konkrečiai mokintis ir iš instrukcijos ir viską suprasti
kitą savaitę gal turėsiu jau  thumbup.gif

bėgau SB pasakoti kokią temą aptikau, kai pradėjau apie nuotraukas kalbėti, net šiurpas per kūną ėjo  lotuliukas.gif kokios jos gražios, nors ir su muiline  mirksiukas.gif  wub.gif

Tai dar pažiūrėk paskaityk senesnes temas. Ten ir nuotraukų ir patarimų thumbup.gif Ir paskui 1 psl. namų darbai, kuriuos reikia padaryti ir atsiskaityti, kad taptum pilnateisiu pradžiamoksliu bigsmile.gif

Beje, tavo paraše ir mano frazė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaurė: 19 rugsėjo 2009 - 09:19
QUOTE(Gaurė @ 2009 09 18, 23:24)
Ačiū inesaS, suprantu, kad jis tikrai nėra geras  blush2.gif
Tai dabar 4 kaip ir užskaityti. Liko balta baltame smile.gif
Primenu, kad fotografuoju muiline  4u.gif

Nenorejau pasakyti,kad jis blogas,tik kai pati su muiline fotkinu tai zinau,kad yra kur kas sunkiau atlikti fokusavimo i tris daiktus ND,nei,kad su veidrodiniu fotiku.Baltas baltame,nera privalomas ND.Gali nedaryti. mirksiukas.gif Del nuotraukyciu,tai lygiai tokias pat padarytum ir su veidrodiniu,bet va nei vienas blatniausias pasaulio fotikas,pats vienas,be fotografo, nesudelios teisingos kompozicijos. mirksiukas.gif
1-faina,teisinga foto.Noretusi,kad butu ryskesne mirksiukas.gif
2-man zinok nieko gero,nekabina blush2.gif
3-labai viska gadina tie apdziuve pumpurai ax.gif
4-zinant kad bites nemegsta pozuoti,tai manau neblogai pagautas kadras smile.gif
5-grazi gele,bet tokia paprasta eiline foto blush2.gif
6-skaitei Skott Kelby knygas?Ten gerai raso apie geliu fotografavima.Ju nepaatartina fotografuoti is virsaus,nes gaunasi eilinis vaizdas,kuriu matom tukstancius per diena.Tiesiog reikia kitokio pateikimo mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(krika @ 2009 09 19, 09:11)
ir googlinau. vartotojo vadovą išmetė anglų kalba  unsure.gif aišku, nespjausiu į ją, bet su tokiu daiktu norėtųsi konkrečiai mokintis ir iš instrukcijos ir viską suprasti
kitą savaitę gal turėsiu jau  thumbup.gif

Blogai ieskojai ax.gif Instukcijos
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2009 09 19, 10:18)
Tai dar pažiūrėk paskaityk senesnes temas. Ten ir nuotraukų ir patarimų  thumbup.gif  Ir paskui 1 psl. namų darbai, kuriuos reikia padaryti ir atsiskaityti, kad taptum pilnateisiu pradžiamoksliu  bigsmile.gif

*Beje, tavo paraše ir mano frazė  biggrin.gif

mačiau mačiau, kad čia teks padirbėti iš peties ax.gif

* drinks_cheers.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 09 19, 10:24)

nu iki pilnos laimės man to ir betrūko - esu laiminga kai vaikas gavęs pirmą šokolado saldainį lotuliukas.gif thumbup.gif ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2009 09 19, 09:33)
mačiau mačiau, kad čia teks padirbėti iš peties  ax.gif

* drinks_cheers.gif
nu iki pilnos laimės man to ir betrūko - esu laiminga kai vaikas gavęs pirmą šokolado saldainį  lotuliukas.gif  thumbup.gif ačiū  bigsmile.gif

Aisku su aparatu lengviau instrukcija skaityti mirksiukas.gif
Va cia fainas saitas susipazinimui su Canon veidrodiniu.Taip paprasati viskas paiskinta thumbup.gif Gal pravers Canon pradziamokslis
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 19, 08:52)
paklausk ko as nedariau... siaip turiu viena actiona, ala retro smile.gif
tai reik ryskumo zona padidint ir viskas ok bus smile.gif tik sviesu turi but

žinau žinau tongue.gif
tiesiog ten buvo komentaras, kad su 1,4 viską galima fotkinti, pataisiau, kad ne 100% lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 09 19, 09:44)
žinau žinau  tongue.gif
tiesiog ten buvo komentaras, kad su 1,4  viską galima fotkinti, pataisiau, kad ne 100%  lotuliukas.gif

Nu va Will,nuzudei paskutine vilti doh.gif O as taip tikejau 50-tuku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 19 rugsėjo 2009 - 09:50
QUOTE(inesaS @ 2009 09 19, 10:50)
Nu va Will,nuzudei paskutine vilti doh.gif O as taip tikejau 50-tuku lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kodėl dabar taip doh.gif lotuliukas.gif
pasididni f, nufotkinti ką reik, ir vėl sumažini tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 09 19, 09:51)
kodėl dabar taip  doh.gif  lotuliukas.gif
pasididni f, nufotkinti ką reik, ir vėl sumažini  tongue.gif

Galvojau,kad gal sueitu kaip universalus blush2.gif Eisiu rasyti laisko linziku gamintojams,kad atsizvelgdami i vidutines klases gyventojus, pagamintu labai gera viskam tinkanti,uz prieinama kaina objektyva.Uzteks cia tik buozem produkcija leisti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 09 19, 11:00)
Galvojau,kad gal sueitu kaip universalus blush2.gif Eisiu rasyti laisko linziku gamintojams,kad atsizvelgdami i vidutines klases gyventojus, pagamintu labai gera viskam tinkanti,uz prieinama kaina objektyva.Uzteks cia tik buozem produkcija leisti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jis ir yra gana universalus, tik nezoominantis, o šiaip išties viską gali fotkinti mirksiukas.gif Aš pati planuoju pirkti 50-uką ir greičiausiai kol kas nieko daugiau, kai perverčiau vien juo darytas galerijas, net nustebau bigsmile.gif
Atsakyti