Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Iewuzze @ 2009 09 28, 10:22)
idedu ir as savo modeliuka, ale nesuprantu kiek befotkinciau, man nesigauna, kad abi akys butu ryskios g.gif  ir sitoj fotkej, man regis tik viena ryski unsure.gif  nesuprantu, ka netaip darau doh.gif  gal jums kils minciu?

Turbut ryskumo zona per maza nustatei... Nors siaip tai man pakankamai ryskios cia tos akys. Tik vat fotografavimo kampas man cia nelabai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iewuzze @ 2009 09 28, 09:32)
F 3.5, islaikymas 1/160, ISO 400

Itariu,kad per maza ryskumo zona.Pasibandyk nuo F 5 mirksiukas.gif
O cia greiciausiai seselis taip suzaides,kad akytes skirtingo ryskumo atrodo ax.gif
Tiny drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 28 rugsėjo 2009 - 09:39
QUOTE(Tiny @ 2009 09 28, 10:32)
Turbut ryskumo zona per maza nustatei... Nors siaip tai man pakankamai ryskios cia tos akys. Tik vat fotografavimo kampas man cia nelabai  ax.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 09 28, 10:38)
Itariu,kad per maza ryskumo zona.Pasibandyk nuo F 5  mirksiukas.gif
O cia greiciausiai seselis taip suzaides,kad akytes skirtingo ryskumo atrodo ax.gif
Tiny  drinks_cheers.gif

aciu merginos ax.gif o fotografavimo kampas nelabai, nes seselis ant vienos puses krenta? blush2.gif
Atsakyti
Iewuze, ryskumo zona per maza, pagal kelby F11 yra geriausia diafragma portretams, as tai mazdaug F8-F-11 statau, kai kada F5 kai jau tamsoka buna smile.gif Ir kompoziciskai nelabai gerai, akytes centre, reik stengtis, kad akys mazdaug virsutiniam trecdaly butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 09 28, 10:51)
Iewuze, ryskumo zona per maza, pagal kelby F11 yra geriausia diafragma portretams, as tai mazdaug F8-F-11 statau, kai kada F5 kai jau tamsoka buna smile.gif Ir kompoziciskai nelabai gerai, akytes centre, reik stengtis, kad akys mazdaug virsutiniam trecdaly butu 4u.gif

O F11 ne žmonių grupei? g.gif

Sukūriau albumą šviesos ND- atsiskaičiusios gali jau kelti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 09 28, 10:51)

labai aciu uz toki issamu paaiskinima aciuks.gif reiks modeliuka pabandyt veliau pakamuot, nes dabar uzmigo ax.gif

pastebejau, kad musu dukryciu vardai vienodi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iewuzze: 28 rugsėjo 2009 - 10:00
difragma nuo atstumo priklauso, nederetu aklai vadovautis knygom smile.gif

situos dariau su f1.4 smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

tiesiog ziurint kokio efekto tikiesi, deretu norint ryskumo visame veide ji i ta ryskumo zona sutalpinti smile.gif man tai ten akys abi ryskios, nekrenta i akis tikrai niekas. Kita kart renkantis placiausiai atverta diafragma stenkis is toliau fotografuoti ir gausi ryskesni veida smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 28 rugsėjo 2009 - 10:03
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 28, 11:01)

user posted image

sita labai wub.gif man.. tik paklaust norejau - ta pakausi "galima" nukirpt taip? ar cia mol taisykliu lauzymas? smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 09 28, 11:03)
sita labai  wub.gif man.. tik paklaust norejau - ta pakausi "galima" nukirpt taip? ar cia mol taisykliu lauzymas? smile.gif blush2.gif

aciu smile.gif tai ziuri pagal kompozicija ar tinka, pagal tai kur zvilgsnis krypsta... nezinau ar galima, bet man jo netruksta smile.gif jeigu jausciau erdves trukuma, kazkoki 'stoga' ir spaudima toje vietoje kur kirpta tuomet mano galva negerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 09 26, 20:56)
nu tada dedu blush2.gif siandien buvom kaime...tai vaikus kaimo biski pasekiojau blush2.gif

user posted image

user posted image

labai stirpus kadrai, tik su apdirbimu kazkas negerai, murzinas JB labai ir tamsoka

QUOTE(Pia* @ 2009 09 27, 20:17)
Wow, super nuotrauka  thumbup.gif Jums tik abiems ir modeliais buti  bigsmile.gif Man labai patiko  4u.gif

drinks_cheers.gif tikrai, Antajo, fotogeniska seimyna esat thumbup.gif

QUOTE(Loreli @ 2009 09 27, 20:49)

mazokos foto blush2.gif bet spalvos ir sviesumas thumbup.gif

Zitlali, vyro portretas ir moters wub.gif kaip is kokio gero kino thumbup.gif saunuole tu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 28 rugsėjo 2009 - 10:06
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 28, 11:01)

user posted image

tiesiog ziurint kokio efekto tikiesi, deretu norint ryskumo visame veide ji i ta ryskumo zona sutalpinti smile.gif man tai ten akys abi ryskios, nekrenta i akis tikrai niekas. Kita kart renkantis placiausiai atverta diafragma stenkis is toliau fotografuoti ir gausi ryskesni veida smile.gif

man sita irgi labai labai drinks_cheers.gif nerealus zvilgsnis 4u.gif
Aciu Zitlali 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iewuzze: 28 rugsėjo 2009 - 10:06
QUOTE(Will @ 2009 09 28, 07:56)

abejoju ar kursuose išmoksi daugiau nei pati  g.gif  Nebent greičiau...

man skype nuluzta kai prie plepesiu skypiniu noriu prisijungti sad.gif
shiuds kaip sakant.

Zit koks moters zvilgsnis wub.gif wub.gif
Atsakyti