Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Fea @ 2009 09 28, 08:21)
niu siaip specialiai taip numurzinau..daugiau dramatiskumo kazkaip blush2.gif nzn..prasesi tos fotkes tamsumo...bet cia jau manau grynai skonio reikalas tie fotkiu apdirbimai. kiti gi taip apdirba, kad...nu bet skaitos menas, grazu kai kam smile.gif

Viskas gerai mirksiukas.gif As tik savo nuomone parasiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 09 28, 08:36)
Viskas gerai  mirksiukas.gif As tik savo nuomone parasiau  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif taip taip,zinoma viskas gerai wink.gif 4u.gif man tai siaip is viso graziausios naturalios fotkes biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,

QUOTE(pelytte @ 2009 09 27, 22:31)
Jooo ale ka to photodhopo kas galetu pamokyti? nes ten kur kursai speju ne to mokys g.gif o reiktu kad pamokytu kaip tas spalvas koreguoti. apie actionu papasakotu.
Kazi ar kokie photoshopo kursai fotografam buna g.gif kai paaishkina ko riektu tai ar anai  foto g.gif

abejoju ar kursuose išmoksi daugiau nei pati g.gif Nebent greičiau... nete labai daug pamokėlių (tam pačiam efoto yra), patarimų ir pan. Aš turiu nerealių video, bet neturiu kada pažiūrėti doh.gif Šiaip PS naudoju labai senai, bet per tuos kelis metus nemokėjau turbūt nė pusės to, ką išmokau per pastaruosius kelis mėnesius, kai grįžau prie fotkinimo blink.gif Ir dar labai gerai, jei turi ko pasiklausti kaip atlikti konkretų veiksmą ax.gif Manau, kad daugeliu klausimu gali kreiptis čia ar š bendrą skype mirksiukas.gif

Unike, geri ND thumbup.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 09 28, 08:00)
Is vestuviu foto nebus, nes geda net fotika buvo issitraukti, kai pamaciau su kokiu profesionalus fotografas pyskino  biggrin.gif Kelis kadrus padariau, bet tik seimos albumui...

tai kas ten per fotikas buvo bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Kiek uzmaciau ND tai visi geri lyg, saunuoles 4u.gif

Antajo, nu jau taip tingejau rasyt snd ka nors, taaaip tingeju, nu bet negaliu nepagirt taviskiu foto, pirmos 2 isvis super thumbup.gif kokius actionus naudojai?
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 09 28, 08:56)
tai kas ten per fotikas buvo  bigsmile.gif

Baznycioje buvo Nikon'as su pusmetriniu objektyvu biggrin.gif Paskui jau su kitokiu fotkino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 09 28, 08:14)
Baznycioje buvo Nikon'as su pusmetriniu objektyvu  biggrin.gif Paskui jau su kitokiu fotkino  smile.gif

Idomu kokias nuotraukas tas Nikonas parodys.Mergos, kodel jus taip save nuvertinat?Tikrai ne viena is jusu, ne ka prastesnes foto padarytu nei tie ale-profai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 09 28, 09:14)
Baznycioje buvo Nikon'as su pusmetriniu objektyvu  biggrin.gif Paskui jau su kitokiu fotkino  smile.gif

turėjo stovą? ar kas nors laikyt padėjo? lotuliukas.gif
O šiaip tai juk ne vien technika geras foto daro blush2.gif O šiaip su tokią techniką naudojančiais profais smagu pabendrauti bigsmile.gif aišku, jei jie ne debesyse tuo metu lotuliukas.gif
Atsakyti
Tiny kai kurie fotografai geresnes fotkes padaro su mobiliu nei kiti su kosmine technika ax.gif nederetu sarmatintis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 28 rugsėjo 2009 - 09:13
Baznycioje nefotkinau del to, kad tam mano objektyvas netinkamas. Su 35 mm tureciau gana arti prieiti tam, kad fiksuoti kokia detale, nesinorejo trikdyti zmoniu smezuojant aplink jaunuosius, tuo labiau, kad jau smezavo ir fotografas ir operatorius, tik jie aisku is toliau. I gamta vaziavom, bet ten buvom labai trumpai, nes reikejo dar iki sventes grizti namo, spokiuka pasiimti, o veliau jau ir pritemo, tai nebegalejau fotografuoti...

Negaliu aisku nieko sakyti apie nuotraukas fotografo, nes ju kolkas nemaciau. Bet maciau, kad tikrai profesionaliai idomiu kampu isekojo ir nepyskino bele ko. Daznai sufokusuodavo vaizda, bet taip uzrakto mygtukoir nepaleisdavo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 28 rugsėjo 2009 - 09:24
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 25, 23:12)

sita nereali wub.gif apskritai pries saule fotkes man labai grazios smile.gif
QUOTE(antajo @ 2009 09 27, 20:37)
siandien bandziau modeli keist..
kaip Fea sake - ciupau SB ir ..  blush2.gif

nepalik..
user posted image

super atskleistos emocijos thumbup.gif

Maciau dar Fea fotosesija thumbup.gif labai gera tematika 4u.gif labai patiko, tik turbut, kaip ir daugeliui, kontrasto biskiuka daugoka blush2.gif

idedu ir as savo modeliuka, ale nesuprantu kiek befotkinciau, man nesigauna, kad abi akys butu ryskios g.gif ir sitoj fotkej, man regis tik viena ryski unsure.gif nesuprantu, ka netaip darau doh.gif gal jums kils minciu?
user posted image
Atsakyti
Iewuzze,koks F sitoj foto?
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 09 28, 10:28)
Iewuzze,koks F sitoj  foto?

F 3.5, islaikymas 1/160, ISO 400
Atsakyti