Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(pelytte @ 2009 09 27, 21:31)
Jooo ale ka to photodhopo kas galetu pamokyti? nes ten kur kursai speju ne to mokys g.gif o reiktu kad pamokytu kaip tas spalvas koreguoti. apie actionu papasakotu.
Kazi ar kokie photoshopo kursai fotografam buna g.gif kai paaishkina ko riektu tai ar anai  foto g.gif

taigi yra knygos, yra nete pamokeliu, yra net video pamokeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 09 27, 22:32)
lyg geras buvo thumbup.gif

dekui ale as nepatenkinta doh.gif gelininke blyn doh.gif  lotuliukas.gif

Na, jei geras, tai prašau sveikinti mane atlikus visas privalomas ND užduotis ir priimti į pilnateises pakvaišusių dėl fotografavimo gretas bigsmile.gif
O gėlininkė tai gėris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 09 27, 21:35)
taigi yra knygos, yra nete pamokeliu, yra net video pamokeliu mirksiukas.gif

"dolgaja pesnia" neprisivericu kazkaip as tu video ziureti doh.gif o literaturos turiu 2 knygas schmoll.gif man riekia kad pirshtu pabaksnotu ir pasakytu, vat cia reik ta paryzkint, ten ana ir vat toki action'a uzdeti g.gif

nors gal rimtai reik daugaiu pamyzdziu ziureti ir suvokimas atsiras g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelytte: 27 rugsėjo 2009 - 21:40
Namu darbas #3. Prie antro lyg neprisikabino niekas per daug. Man tenka po 10 puslapiu pereit, kai prisedu prie sito forumo, nes laiko skirtumas nemazas nuo Lietuveles blink.gif ...

user posted imageHosted on Fotki

blush2.gif

Atsakyti
Unike,geri ND mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai dedu dar ir namu darba #4 prie to pacio ax.gif .

is toliau

is arciau

dar arciau

ir visai arti

o 5 namu darbui laukiu vakaro kad butu dirbtinis apsvietimas.
Atsakyti
Labas rytas,

Saunuoles visos del ND smile.gif Su folija kaikuriom sunkiau sekesi... Va antajo ideta su folija super thumbup.gif

Is vestuviu foto nebus, nes geda net fotika buvo issitraukti, kai pamaciau su kokiu profesionalus fotografas pyskino biggrin.gif Kelis kadrus padariau, bet tik seimos albumui...

Antajo, nu visai neblogai pasidarbavai bigsmile.gif Labiau isiziurejus rastum prie ko prikibt, bet siaip super mirksiukas.gif Nu bet tikrai jusu visa seima - modeliai bigsmile.gif doh.gif

Tos nespalvotos foto su vaikais... J/b murzinokas sakyciau. Nezinau, as kazkaip labai i jas neisigilinau, nes visalaik galvojau, kad gaila man tu murziuku verysad.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 26, 00:12)

Sita kokia faina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 09 28, 08:00)

Tos nespalvotos foto su vaikais... J/b murzinokas sakyciau. Nezinau, as kazkaip labai i jas neisigilinau, nes visalaik galvojau, kad gaila man tu murziuku  verysad.gif

niu siaip specialiai taip numurzinau..daugiau dramatiskumo kazkaip blush2.gif nzn..prasesi tos fotkes tamsumo...bet cia jau manau grynai skonio reikalas tie fotkiu apdirbimai. kiti gi taip apdirba, kad...nu bet skaitos menas, grazu kai kam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 09 28, 07:00)
Antajo, nu visai neblogai pasidarbavai  bigsmile.gif Labiau isiziurejus rastum prie ko prikibt, bet siaip super  mirksiukas.gif Nu bet tikrai jusu visa seima - modeliai  bigsmile.gif  doh.gif

Eik, tu modeli!!! tongue.gif ps visagalis! lotuliukas.gif
siaip aciu! 4u.gif as pati randu labai prie daug ko prikibti.. ypac kai idedu foto!!! pasimato visos blogybes lotuliukas.gif

Unike, trecioj foto ranka sudrebejo.. g.gif unsure.gif

Pelyte, del ps - zinok sunku vus tau rasti ka nors kas pirstu rodys.. bet jeigu klausimu turi tai visada gi ir cia gali klaust.. tik aisku kad reikia nors truputuka zinot.. ax.gif as pati klausineju daug merginu.. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Fea @ 2009 09 28, 07:21)
niu siaip specialiai taip numurzinau..daugiau dramatiskumo kazkaip blush2.gif nzn..prasesi tos fotkes tamsumo...bet cia jau manau grynai skonio reikalas tie fotkiu apdirbimai. kiti gi taip apdirba, kad...nu bet skaitos menas, grazu kai kam smile.gif

man patiko tavo foto.. kaip pirmos cia detos manau tikrai gerai.. tik as kaip kazkas sake, grudo uzdeciau.. ax.gif ir pakarpyciau dar... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 09 28, 08:23)

man patiko tavo foto.. kaip pirmos cia detos manau tikrai gerai.. tik as kaip kazkas sake, grudo uzdeciau..  ax.gif ir pakarpyciau dar...  ax.gif

aciu blush2.gif jo, gruda dejau, tikrai tinka labai thumbup.gif bet as su picasa cia zaidziau..tai ten man kazkaip biski prastokai su apdirbimu ane? smile.gif arba as dar ir ten nemoku doh.gif biggrin.gif bandziau atsisiust PS..ale kazkaip vis kazka nito atsisiuniu..su klaidom g.gif is kur jus siuntetes? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 09 28, 07:27)
aciu blush2.gif jo, gruda dejau, tikrai tinka labai thumbup.gif bet as su picasa cia zaidziau..tai ten man kazkaip biski prastokai su apdirbimu ane? smile.gif arba as dar ir ten nemoku doh.gif  biggrin.gif bandziau atsisiust PS..ale kazkaip vis  kazka nito atsisiuniu..su klaidom g.gif is kur jus siuntetes? blush2.gif

turi skype? as antajo ir skype, priimk i kontaktus mane , atsiusiu tau per skype.. jis sunkus ilgokai sius...
dbr i darba einu tai pavakary..
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 09 28, 08:32)
turi skype? as antajo ir skype, priimk i kontaktus mane , atsiusiu tau per skype.. jis sunkus ilgokai sius...
dbr i darba einu tai pavakary..

beda,kad as darbe...ir skype cia kitas smile.gif ir man reiktu i namu kompa...bet jei pavakary busi,tai susirasiu tave wink.gif mano nikas kitoks..bet prisistatysiu biggrin.gif aciu 4u.gif blush2.gif
Atsakyti