Pabandžiau šviesos ND
1. Prie pat lango, apšviečia vakarinė saulė. Šešėlis labai aštrus
2. Toliau nuo lango, saulė nepasiekia
3. dar toliau nuo lango
4. Vėl prie pat lango ir užtrauktas roletas
5. Su folija. Prie pat lango, saulė apšviečia, tačiau dėl folijos šešėlis vos matosi
Na, kaip Jums atrodo?
Čia taip tuščia pasidarė :S
QUOTE(Gaurė @ 2009 09 27, 18:34)
grazu net voriukas matosi norisi kazka komentuot..ale askai zalia varna,tai manau patylet geriau bo dar nusikalbesiu
QUOTE(Fea @ 2009 09 27, 18:48)
grazu net voriukas matosi norisi kazka komentuot..ale askai zalia varna,tai manau patylet geriau bo dar nusikalbesiu
Ačiū Ir man gražu.
Ir aš tokia pat žalia
Tavo vaikai fantastiški Tokie kaip iš senovės, dramatiški šiek tiek.
Papildyta:
QUOTE(inesaS @ 2009 09 27, 18:57)
Fea,nesikuklink
Gaurė,ryskumo zonos noretusi didesnes,ta prasme daugiau gelytes ,kad matytusi.Blasko fonas
Gaurė,ryskumo zonos noretusi didesnes,ta prasme daugiau gelytes ,kad matytusi.Blasko fonas
Ačiū už komentarą.
O kaip tau mano šviesos ND?
niu jei apie Gaures gele...tai as tiesiog labiau uzpildyciau vaizdeli gele... kaip inesaS ir sake geriau daryciau,kad tos antros nesimatytu...ir fono pasalinio neliktu...tik gele,kad butu
bet siaip man labai patinka tokios fotkes...macro pati esu prifotkinus panasiu daugybe man laabai grazu kaip kazkas sake - desktop'us tu cia fotkini
bet siaip man labai patinka tokios fotkes...macro pati esu prifotkinus panasiu daugybe man laabai grazu kaip kazkas sake - desktop'us tu cia fotkini
QUOTE(Gaurė @ 2009 09 27, 18:00)
Ačiū Ir man gražu.
Ir aš tokia pat žalia
Papildyta:
Ačiū už komentarą.
Ir aš tokia pat žalia
Papildyta:
Ačiū už komentarą.
Sviesos ND labiausiai reikalingi paciam sau.Juk bandydama fotografuoti tikrai supratai kas yra sviesa ir kaip su ja galima zaisti.Viskas gerai su tavo situo ND.Nors as vistiek lieku prie savo nuomones,kad juos reiketu atlikineti su zmogum.Va tada ant veido ir pasimatytu visas sviesos suzaidimas.Pati neturiu anei jokio gyvo modelio Bet supratau ka ir kaip galiu sudelioti
QUOTE(inesaS @ 2009 09 27, 19:10)
Sviesos ND labiausiai reikalingi paciam sau.Juk bandydama fotografuoti tikrai supratai kas yra sviesa ir kaip su ja galima zaisti.Viskas gerai su tavo situo ND.Nors as vistiek lieku prie savo nuomones,kad juos reiketu atlikineti su zmogum.Va tada ant veido ir pasimatytu visas sviesos suzaidimas.Pati neturiu anei jokio gyvo modelio Bet supratau ka ir kaip galiu sudelioti
Taip, man pačiai tai labai aišku pasidarė. Ypač su folija. Net nesitikėjau tokio efekto.
O gyvo modelio ir aš neturiu. Net šuo nesutinka pozuoti kažkodėl
QUOTE(Gaurė @ 2009 09 27, 19:25)
Taip, man pačiai tai labai aišku pasidarė. Ypač su folija. Net nesitikėjau tokio efekto.
vyrus ciupkit ir fotkinkit
siandien bandziau modeli keist..
kaip Fea sake - ciupau SB ir ..
nepalik..
sunku
kaip Fea sake - ciupau SB ir ..
nepalik..
sunku
QUOTE(antajo @ 2009 09 27, 20:37)
siandien bandziau modeli keist..