Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Pabandžiau šviesos ND smile.gif

1. Prie pat lango, apšviečia vakarinė saulė. Šešėlis labai aštrus

user posted image

2. Toliau nuo lango, saulė nepasiekia

user posted image

3. dar toliau nuo lango

user posted image

4. Vėl prie pat lango ir užtrauktas roletas

user posted image

5. Su folija. Prie pat lango, saulė apšviečia, tačiau dėl folijos šešėlis vos matosi smile.gif

user posted image

Na, kaip Jums atrodo?
Atsakyti
Čia taip tuščia pasidarė :S

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2009 09 27, 18:34)
Čia taip tuščia pasidarė :S

user posted image

grazu smile.gif net voriukas matosi wub.gif norisi kazka komentuot..ale askai zalia varna,tai manau patylet geriau biggrin.gif bo dar nusikalbesiu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Fea,nesikuklink mirksiukas.gif
Gaurė,ryskumo zonos noretusi didesnes,ta prasme daugiau gelytes ,kad matytusi.Blasko fonas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 09 27, 18:48)
grazu smile.gif net voriukas matosi wub.gif norisi kazka komentuot..ale askai zalia varna,tai manau patylet geriau biggrin.gif bo dar nusikalbesiu doh.gif  biggrin.gif

Ačiū 4u.gif Ir man gražu.
Ir aš tokia pat žalia blush2.gif
Tavo vaikai fantastiški thumbup.gif Tokie kaip iš senovės, dramatiški šiek tiek.
Papildyta:
QUOTE(inesaS @ 2009 09 27, 18:57)
Fea,nesikuklink mirksiukas.gif
Gaurė,ryskumo zonos noretusi didesnes,ta prasme daugiau gelytes ,kad matytusi.Blasko fonas mirksiukas.gif

Ačiū už komentarą.
O kaip tau mano šviesos ND?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaurė: 27 rugsėjo 2009 - 18:00
niu jei apie Gaures gele...tai as tiesiog labiau uzpildyciau vaizdeli gele... kaip inesaS ir sake blush2.gif geriau daryciau,kad tos antros nesimatytu...ir fono pasalinio neliktu...tik gele,kad butu blush2.gif
bet siaip man labai patinka tokios fotkes...macro smile.gif pati esu prifotkinus panasiu daugybe smile.gif man laabai grazu smile.gif wub.gif kaip kazkas sake - desktop'us tu cia fotkini lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2009 09 27, 18:00)
Ačiū  4u.gif Ir man gražu.
Ir aš tokia pat žalia  blush2.gif
Tavo vaikai fantastiški  thumbup.gif  Tokie kaip iš senovės, dramatiški šiek tiek.
Papildyta:

Ačiū už komentarą.
O kaip tau mano šviesos ND?

Sviesos ND labiausiai reikalingi paciam sau.Juk bandydama fotografuoti tikrai supratai kas yra sviesa ir kaip su ja galima zaisti.Viskas gerai su tavo situo ND.Nors as vistiek lieku prie savo nuomones,kad juos reiketu atlikineti su zmogum.Va tada ant veido ir pasimatytu visas sviesos suzaidimas.Pati neturiu anei jokio gyvo modelio doh.gif Bet supratau ka ir kaip galiu sudelioti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 09 27, 19:10)
Sviesos ND labiausiai reikalingi paciam sau.Juk bandydama fotografuoti tikrai supratai kas yra sviesa ir kaip su ja galima zaisti.Viskas gerai su tavo situo ND.Nors as vistiek lieku prie savo nuomones,kad juos reiketu atlikineti su zmogum.Va tada ant veido ir pasimatytu visas sviesos suzaidimas.Pati neturiu anei jokio gyvo modelio doh.gif Bet supratau ka ir kaip galiu sudelioti mirksiukas.gif

Taip, man pačiai tai labai aišku pasidarė. Ypač su folija. Net nesitikėjau tokio efekto.
O gyvo modelio ir aš neturiu. Net šuo nesutinka pozuoti kažkodėl schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2009 09 27, 19:25)
Taip, man pačiai tai labai aišku pasidarė. Ypač su folija. Net nesitikėjau tokio efekto.
O gyvo modelio ir aš neturiu. Net šuo nesutinka pozuoti kažkodėl  schmoll.gif

vyrus ciupkit ir fotkinkit biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Mes šiandien buvom autokrose, tai su fotiku truputį patupinėjau. Tik spalvos tokios nublankusios, dulkės ir visa kita... unsure.gif Prisiversiu rytoj nuotraukas patvarkyt.

O dabar dedu lango šviesos namų darbus smile.gif

Arčiausiai.
user posted image
Toliau.
user posted image
Toliausiai.
user posted image
Su užuolaida.
user posted image
Su folija.
user posted image
Atsakyti