Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Will @ 2009 09 27, 15:20)
Paskutinis ND geras  4u.gif
O kam čia tos užuolaidos?  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif jo, dabar taip ir galvoju, kam man tos uzuolaidos??? biggrin.gif sumaisiau su kazkokia kita uzduotim doh.gif blush2.gif blush2.gif

tai kaip ir turiu 3 pliusus uz NDnr. 3. tuoj pabandysiu artejima ikelt blush2.gif
Atsakyti
na as keliu sviesos bandymus ax.gif (nelabai kas nes saules siand nebuvo lotuliukas.gif )

arciausia lango
user posted image

toleliau
user posted image

dar toliau
user posted image

su uzuolaida
user posted image

na ir su folija ax.gif
user posted image

Atsakyti
antajo,uzlipai man ant sazines su ND doh.gif Reikia eiti daryti.Jei fotika rasiu doh.gif
Kiek matau lens.gif tai skirtumas yra mirksiukas.gif
Atsakyti
ND nr.4 -artejimas prie objekto

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos, senokai buvau pas jus smile.gif Pabandžiau dar kartą (ir ne vieną) padaryti WB dirbtiniame apšvietime.

Rankinis
user posted image

Preset (lemputė)
user posted image

Auto
user posted image

Bandymų buvo tikrai labai daug, bet nieko geresnio nepavyko "išlaužti". Tiesa, buvau pasiskolinusi pabandyti Canon EOS450D, tai vaizdas visiškai kitoks. O mano muilinukė geriau nerodo.

Atsakyti
Gaurė,as uzskaitau.Matau skirtuma. mirksiukas.gif
Papildyta:
Fea,koks pas tave objektyvas?Nu kazkaip turetu labaiu tas isplaukimas matytis.Neuzskaitau del to,kad horizontas kreivas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 09 27, 15:55)

Fea,koks pas tave objektyvas?Nu kazkaip turetu labaiu tas isplaukimas matytis.Neuzskaitau del to,kad horizontas kreivas. ax.gif

nu jo,kreivas kazkodel biggrin.gif ant dezes fotika padejus buvau..deze matyt kreiva doh.gif biggrin.gif
objektyvas ... g.gif AF-S NIKKOR 18-55mm 1:3.5-5.6G smile.gif taip parasyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 09 27, 14:58)
nu jo,kreivas kazkodel biggrin.gif ant dezes fotika padejus buvau..deze matyt kreiva doh.gif  biggrin.gif
objektyvas ... g.gif AF-S NIKKOR 18-55mm 1:3.5-5.6G smile.gif taip parasyta smile.gif

Instrukcija fotoaparato daug kartu skaitei?Kazka tau sufokusavimo taskais reiketu pasiziureti mirksiukas.gif O kam fotkini nuo kazko?Juk sviesu,is rankos laisvai gali fotografuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
As dar uzsuku padekot visom smile.gif man uzdejo galutini pliusa smile.gif blush2.gif thumbup.gif bis.gif

kazi su kamuoliuku ir sviesa reiktu dar spet namu darba padaryt? nors jei jis nepratestas... tai jau siandien su naturaliu sviesos saltiniu nelabai kas bebus. Nebent tinka ir dirbtine sviesa? juk svarbu tik kad ji butu kryptine? ir paskui sumastyt kaip issklaidyt ja?

Fea, laikykis smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuze: 27 rugsėjo 2009 - 15:02
QUOTE(inesaS @ 2009 09 27, 15:55)
Gaurė,as uzskaitau.Matau skirtuma. mirksiukas.gif
Papildyta:

Ačiū InesaS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 09 27, 16:00)
Instrukcija fotoaparato daug kartu skaitei?Kazka tau sufokusavimo taskais reiketu pasiziureti mirksiukas.gif O kam fotkini nuo kazko?Juk sviesu,is rankos laisvai gali fotografuoti mirksiukas.gif

skaiciau...nepakankamai daug matyt biggrin.gif nu kita karta ta ND nr. 4 padarysiu 4u.gif
o dedu, nes zemai objektas, patogiau taip blush2.gif

QUOTE(Tuze @ 2009 09 27, 16:01)

Fea, laikykis smile.gif  mirksiukas.gif

4u.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Negaliu sviesos ND padaryti,nes saule tiesiai i langus spigina.Uzuolaida pas mane rastuota,tai tik seseliu milijonas prisideda kai fotografuoju ja uztraukus doh.gif Gal kai bus apsiniauke pasibandysiu. blush2.gif
Atsakyti