Sveikos, senokai buvau pas jus Pabandžiau dar kartą (ir ne vieną) padaryti WB dirbtiniame apšvietime.
Rankinis
Preset (lemputė)
Auto
Bandymų buvo tikrai labai daug, bet nieko geresnio nepavyko "išlaužti". Tiesa, buvau pasiskolinusi pabandyti Canon EOS450D, tai vaizdas visiškai kitoks. O mano muilinukė geriau nerodo.
Instrukcija fotoaparato daug kartu skaitei?Kazka tau sufokusavimo taskais reiketu pasiziureti O kam fotkini nuo kazko?Juk sviesu,is rankos laisvai gali fotografuoti
As dar uzsuku padekot visom man uzdejo galutini pliusa
kazi su kamuoliuku ir sviesa reiktu dar spet namu darba padaryt? nors jei jis nepratestas... tai jau siandien su naturaliu sviesos saltiniu nelabai kas bebus. Nebent tinka ir dirbtine sviesa? juk svarbu tik kad ji butu kryptine? ir paskui sumastyt kaip issklaidyt ja?
Instrukcija fotoaparato daug kartu skaitei?Kazka tau sufokusavimo taskais reiketu pasiziureti O kam fotkini nuo kazko?Juk sviesu,is rankos laisvai gali fotografuoti
Negaliu sviesos ND padaryti,nes saule tiesiai i langus spigina.Uzuolaida pas mane rastuota,tai tik seseliu milijonas prisideda kai fotografuoju ja uztraukus Gal kai bus apsiniauke pasibandysiu.