o fotkes cia imest parodyt galiu? niu visu ND neatlikus? ar pirma atlikt visus ND ir tada galiu ka nors rimciau (mano galva ) parodyt?
QUOTE(Fea @ 2009 09 26, 21:41)
o fotkes cia imest parodyt galiu? niu visu ND neatlikus? ar pirma atlikt visus ND ir tada galiu ka nors rimciau (mano galva ) parodyt?
Gali, žinoma
QUOTE(Fea @ 2009 09 26, 20:56)
nu tada dedu siandien buvom kaime...tai vaikus kaimo biski pasekiojau
labai patiko, gaila tik kompozicijos siek tiek kitokios noretusi, bet siuzetas man super ir jb geras
Tuze,man zinok gerai.Svarbiausia,kad pati pamatytum skirtuma.Pvz.mano pagerinta muiline,taip muilina su WB,kad vekti norisi.Vos ne kiekvienai foto turi statyti is naujo
Fea,vis pamirstu paklausti, koks fotikas pas tave?
Tavo nuotraukos.Nu zinok nezinau nei ka pasakyti.Sakyciau,kad vertimas labai purvinas,bet kaip ir tinka prie tu vaiku tas purvinumas.Gal vos sviesesniu noretusi,bet dar is tikro nezinau,zinok.Ir stenkis necentruoti,cia akiu tas nebado,bet turek omeni Neblogai
Tavo nuotraukos.Nu zinok nezinau nei ka pasakyti.Sakyciau,kad vertimas labai purvinas,bet kaip ir tinka prie tu vaiku tas purvinumas.Gal vos sviesesniu noretusi,bet dar is tikro nezinau,zinok.Ir stenkis necentruoti,cia akiu tas nebado,bet turek omeni Neblogai
QUOTE(Kaktuke @ 2009 09 26, 22:12)
labai patiko, gaila tik kompozicijos siek tiek kitokios noretusi, bet siuzetas man super ir jb geras
tai va,kad tuos vaikus siaip sunku man pagaut buvo.. sakau,pafotkinsiu jus...zaiskit sau tai muistosi jie vis tai vienas nusisuka,tai kitas,tai dar 3 pribega bardakas zodziu...daug prifotkinau..ale tokios "nepriekaistingesnes" tik kelios liko tai ir ta kompozicija tokia jau,kokia buvo
QUOTE(inesaS @ 2009 09 26, 22:14)
mano Nikon D3000
jo,zinau apie ta necentavima stengiuos ale va sakau, su tais vaikais sunkoka buvo, nes baisiai jau jie "nipasiedos". ir dar matyt toks yra automatinis centravimas cia jauciu pas visus naujokus
Fea, man J/B per didelis kontrastas Labai jau dramatiskai atrodo, ar taip norejai ir padaryti? Bet siaip patiko, tik keistai ziurisi man tokios nuotraukos, vaikai man graziau kai spalvoti su daug spalvu ir t.t... tik cia turbut nepavyktu
Labas rytas,
skirtuma tai as matau. Pati naturalioj sviesoj perdarinejau tuos namu darbus gal 3 ar 4 kartus nes ziuriu labai savikritiskai ir irgi kliuna AWB ir CUSTOM panasumas. bet gal fotikas pakankamai gerai nusprendzia? zodziu keliu dar viena varianta.
naturali sviesa, AWB
naturali sviesa, DAYLIGHT
naturali sviesa, CUSTOM
vakar dar paprakaitavau zaidimu kambary besigainiodama dukterecia... salygos buvo svelniai tariant apybaises... tamsu, lakstymas baisinis... na bet viena fotke man istrigo. gal sulauksiu patarimu kaip ja pagerint? (taip, triuksmo yra, bet ten buvo visiska tamsa - kas zino megiuko zaidimu kambari ir rutuliuku skyle, supras) bet vis tik kazkas man tinka cia...
p.s. kaip suprantu, dirbtine sviesa, jau visi pliusai, dabar tik del naturalios dar laukiu galutinio verdikto. dar norejau pasitikslinti: 6 ND - turi buti lygus baltas objekta, be kampu, fonas irgi baltas be fakturos? ar sava nuoziura?
skirtuma tai as matau. Pati naturalioj sviesoj perdarinejau tuos namu darbus gal 3 ar 4 kartus nes ziuriu labai savikritiskai ir irgi kliuna AWB ir CUSTOM panasumas. bet gal fotikas pakankamai gerai nusprendzia? zodziu keliu dar viena varianta.
naturali sviesa, AWB
naturali sviesa, DAYLIGHT
naturali sviesa, CUSTOM
vakar dar paprakaitavau zaidimu kambary besigainiodama dukterecia... salygos buvo svelniai tariant apybaises... tamsu, lakstymas baisinis... na bet viena fotke man istrigo. gal sulauksiu patarimu kaip ja pagerint? (taip, triuksmo yra, bet ten buvo visiska tamsa - kas zino megiuko zaidimu kambari ir rutuliuku skyle, supras) bet vis tik kazkas man tinka cia...
p.s. kaip suprantu, dirbtine sviesa, jau visi pliusai, dabar tik del naturalios dar laukiu galutinio verdikto. dar norejau pasitikslinti: 6 ND - turi buti lygus baltas objekta, be kampu, fonas irgi baltas be fakturos? ar sava nuoziura?
QUOTE(Valetta @ 2009 09 26, 09:44)
Rasytce, jei girdi atsiliepk koks pas tave PS? ir su kuo apdoroji RAW???? nes mano PS c3 ju neatidaro
girdziu girdziu geriau man tiesiai i skype, kad jau kas knieti labai
atsidarinetu ir tvarkau su canon programele ZoomBrowser EX ir Digital Photo Professional, nes ps CS3 niekaip neatidaro ir jokie plug-in `ai nepadeda
QUOTE(Fea @ 2009 09 26, 21:56)
nu tada dedu siandien buvom kaime...tai vaikus kaimo biski pasekiojau
koooookie siuuzeeetai jeetus koks geeeris. mano akimis tai uzmestciau grudo, butu shaaakes kaip liuks , dabar tas nulaizymas man nepatinka, ne astrumas, o kazkoks kaip bliuras ar kas, nemoku ivardinti
Sveikos
Fea, siuzetas tai stiprus Man j/b nelabai patinka ir tamsoka, bet biski apdirbus tas foto, gal dar grudo uzmetus butu mano nuomone labai stipru Na tema tokia, kad kabina stipriai, betruksta biski foto "apdorot'' ir bus
Tuze, man visai nieko, akytes ryskios Zinant salygas tas As vakar irgi vaiku gimtadieni Akropolio Euroopoj fotkinau, skyle at atsiprasant vienos vietos Stengiaus be blico issiverst ir beveik pavyko,bet kai kurios fotkes tai triuksmauja, o daugumai tai ryskumo truksta, nes siaip ar taip islaikymas tokiom salygom ilgas gaunas ir is rankos fotkint tai
Zit, arkliukai man spalvoti labiau Gaila naujoko
Fea, siuzetas tai stiprus Man j/b nelabai patinka ir tamsoka, bet biski apdirbus tas foto, gal dar grudo uzmetus butu mano nuomone labai stipru Na tema tokia, kad kabina stipriai, betruksta biski foto "apdorot'' ir bus
Tuze, man visai nieko, akytes ryskios Zinant salygas tas As vakar irgi vaiku gimtadieni Akropolio Euroopoj fotkinau, skyle at atsiprasant vienos vietos Stengiaus be blico issiverst ir beveik pavyko,bet kai kurios fotkes tai triuksmauja, o daugumai tai ryskumo truksta, nes siaip ar taip islaikymas tokiom salygom ilgas gaunas ir is rankos fotkint tai
Zit, arkliukai man spalvoti labiau Gaila naujoko
Tuze kox tavo fotoaparatas ir objektyvas kitinis ar ne?
aciu uz vertinimus visoms jo,apdirbinet nelabai moku..su picasa zaidziau..tai seselius padidinau pagrinde ir apsviestas vietas kazkiek...
mokysiuos toliau aciu
mokysiuos toliau aciu