Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

o fotkes cia imest parodyt galiu? blush2.gif niu visu ND neatlikus? smile.gif ar pirma atlikt visus ND ir tada galiu ka nors rimciau (mano galva lotuliukas.gif ) parodyt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 09 26, 21:41)
o fotkes cia imest parodyt galiu? blush2.gif niu visu ND neatlikus? smile.gif ar pirma atlikt visus ND ir tada galiu ka nors rimciau (mano galva lotuliukas.gif ) parodyt? blush2.gif

Gali, žinoma 4u.gif
Atsakyti
nu tada dedu blush2.gif siandien buvom kaime...tai vaikus kaimo biski pasekiojau blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 09 26, 20:56)
nu tada dedu blush2.gif siandien buvom kaime...tai vaikus kaimo biski pasekiojau blush2.gif

thumbup.gif labai patiko, gaila tik kompozicijos siek tiek kitokios noretusi, bet siuzetas man super ir jb geras
Atsakyti
Tuze,man zinok gerai.Svarbiausia,kad pati pamatytum skirtuma.Pvz.mano pagerinta muiline,taip muilina su WB,kad vekti norisi.Vos ne kiekvienai foto turi statyti is naujo doh.gif
Fea,vis pamirstu paklausti, koks fotikas pas tave? bigsmile.gif
Tavo nuotraukos.Nu zinok nezinau nei ka pasakyti.Sakyciau,kad vertimas labai purvinas,bet kaip ir tinka prie tu vaiku tas purvinumas.Gal vos sviesesniu noretusi,bet dar is tikro nezinau,zinok.Ir stenkis necentruoti,cia akiu tas nebado,bet turek omeni mirksiukas.gif Neblogai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 26 rugsėjo 2009 - 21:16
QUOTE(Kaktuke @ 2009 09 26, 22:12)
thumbup.gif  labai patiko, gaila tik kompozicijos siek tiek kitokios noretusi, bet siuzetas man super ir jb geras

tai va,kad tuos vaikus siaip sunku man pagaut buvo.. sakau,pafotkinsiu jus...zaiskit sau smile.gif tai muistosi jie vis doh.gif tai vienas nusisuka,tai kitas,tai dar 3 pribega biggrin.gif bardakas zodziu...daug prifotkinau..ale tokios "nepriekaistingesnes" tik kelios liko doh.gif tai ir ta kompozicija tokia jau,kokia buvo verysad.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 09 26, 22:14)

Fea,vis pamirstu paklausti, koks fotikas pas tave? bigsmile.gif
Tavo nuotraukos.Nu zinok nezinau nei ka pasakyti.Sakyciau,kad vertimas  labai purvinas,bet kaip ir tinka prie tu vaiku tas purvinumas.Gal vos sviesesniu noretusi,bet dar is tikro nezinau,zinok.Ir stenkis necentruoti,cia akiu tas nebado,bet turek omeni mirksiukas.gif Neblogai mirksiukas.gif

mano Nikon D3000

jo,zinau apie ta necentavima biggrin.gif stengiuos doh.gif ale va sakau, su tais vaikais sunkoka buvo, nes baisiai jau jie "nipasiedos". ir dar matyt toks yra automatinis centravimas biggrin.gif cia jauciu pas visus naujokus doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Fea, man J/B per didelis kontrastas g.gif Labai jau dramatiskai atrodo, ar taip norejai ir padaryti? Bet siaip patiko, tik keistai ziurisi man tokios nuotraukos, vaikai man graziau kai spalvoti su daug spalvu ir t.t... tik cia turbut nepavyktu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ich: 26 rugsėjo 2009 - 21:27
Labas rytas,

skirtuma tai as matau. Pati naturalioj sviesoj perdarinejau tuos namu darbus gal 3 ar 4 kartus nes ziuriu labai savikritiskai ir irgi kliuna AWB ir CUSTOM panasumas. bet gal fotikas pakankamai gerai nusprendzia? zodziu keliu dar viena varianta.

naturali sviesa, AWB
user posted image

naturali sviesa, DAYLIGHT
user posted image

naturali sviesa, CUSTOM
user posted image

vakar dar paprakaitavau zaidimu kambary besigainiodama dukterecia... salygos buvo svelniai tariant apybaises... tamsu, lakstymas baisinis... na bet viena fotke man istrigo. gal sulauksiu patarimu kaip ja pagerint? (taip, triuksmo yra, bet ten buvo visiska tamsa - kas zino megiuko zaidimu kambari ir rutuliuku skyle, supras) bet vis tik kazkas man tinka cia...

user posted image

p.s. kaip suprantu, dirbtine sviesa, jau visi pliusai, dabar tik del naturalios dar laukiu galutinio verdikto. dar norejau pasitikslinti: 6 ND - turi buti lygus baltas objekta, be kampu, fonas irgi baltas be fakturos? ar sava nuoziura?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuze: 27 rugsėjo 2009 - 09:10
QUOTE(Valetta @ 2009 09 26, 09:44)
Rasytce, jei girdi atsiliepk  000189.gif koks pas tave PS? ir su kuo apdoroji RAW???? nes mano PS c3 ju neatidaro 

girdziu girdziu biggrin.gif geriau man tiesiai i skype, kad jau kas knieti labai biggrin.gif

atsidarinetu ir tvarkau su canon programele ZoomBrowser EX ir Digital Photo Professional, nes ps CS3 niekaip neatidaro schmoll.gif ir jokie plug-in `ai nepadeda

QUOTE(Fea @ 2009 09 26, 21:56)

koooookie siuuzeeetai thumbup.gif bigsmile.gif jeetus koks geeeris. mano akimis tai uzmestciau grudo, butu shaaakes kaip liuks , dabar tas nulaizymas man nepatinka, ne astrumas, o kazkoks kaip bliuras ar kas, nemoku ivardinti cool.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Fea, siuzetas tai stiprus 4u.gif Man j/b nelabai patinka ir tamsoka, bet biski apdirbus tas foto, gal dar grudo uzmetus butu mano nuomone labai stipru 4u.gif Na tema tokia, kad kabina stipriai, betruksta biski foto "apdorot'' ir bus thumbup.gif

Tuze, man visai nieko, akytes ryskios smile.gif Zinant salygas tas doh.gif As vakar irgi vaiku gimtadieni Akropolio Euroopoj fotkinau, skyle at doh.gif atsiprasant vienos vietos doh.gif doh.gif Stengiaus be blico issiverst ir beveik pavyko,bet kai kurios fotkes tai triuksmauja, o daugumai tai ryskumo truksta, nes siaip ar taip islaikymas tokiom salygom ilgas gaunas ir is rankos fotkint tai doh.gif

Zit, arkliukai man spalvoti labiau mirksiukas.gif Gaila naujoko verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melodi: 27 rugsėjo 2009 - 11:01
Tuze kox tavo fotoaparatas ir objektyvas kitinis ar ne?
Atsakyti
aciu uz vertinimus visoms 4u.gif jo,apdirbinet nelabai moku..su picasa zaidziau..tai seselius padidinau pagrinde ir apsviestas vietas kazkiek...
mokysiuos toliau blush2.gif aciu 4u.gif
Atsakyti