Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

zitlali, o tam psl tavo visos foto?
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 09 26, 12:36)
zitlali, o tam psl tavo visos foto?

nea, berods nei vienos smile.gif tada nefotkinau dar...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 26 rugsėjo 2009 - 11:48
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 26, 11:48)
nea, berods nei vienos smile.gif tada nefotkinau dar...

aisku.. tiesiog taip pagailo.. pagalvojau kad turetu but sunku tokias foto daryt.. vien jau moraliskai..
Atsakyti
Zitlali,sugraudino mane tavo arkiukai.Spalvotos foto labiau patinka,nes kazkaip ir taip liudnai pilkas ju gyvenimas unsure.gif Kas cia su mano hormonais pasidare doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 09 26, 12:29)
Zitlali,sugraudino mane tavo arkiukai.Spalvotos foto labiau patinka,nes kazkaip ir taip liudnai pilkas ju gyvenimas unsure.gif Kas cia su mano hormonais pasidare doh.gif

zinok mane ir sujaudino... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 09 26, 12:39)
zinok mane ir sujaudino... unsure.gif

Dziugu,kad yra geru zmoniu kurie rupinasi jais.
Antajo,vis nepagiriu taves uz tobulejima.Saunuole esi 4u.gif Tokius modelius turi,tik piskink issijuosus mirksiukas.gif
Atsakyti
nu durnelis sm pakartojo zinute ...

aciu InesaS blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antajo: 26 rugsėjo 2009 - 13:48
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 25, 23:12)
user posted image

beja sis savaitgalis paskutinis geriem oram, nuo pirmadienio lietus, tad lyskit lauk fotkint smile.gif

biggrin.gif  rimtas portretas
user posted image

neblogos nuotraukos,bet ši man ne,kažkoks neteisingas rakursas pasirinktas g.gif
atrodo kaip mitologinis dvikojis gyvūnas unsure.gif na,nesupyk,bet kaip bežiūrėčiau vistiek ni to doh.gif

tas tai rimtas portretas biggrin.gif man į kupranugarį panašus hihihi.gif
Atsakyti
Ech, bandysiu sukelti ir 5ND... nu nors tas WB man nori atrodyt pats sukciausias is visu, bet bandom...

Dirbtine sviesa, AWB
user posted image

dirbtine sviesa, TUNGSTEN WB
user posted image

dirbtine sviesa, CUSTOM WB
user posted image

Naturali sviesa, AWB
user posted image

naturali sviesa, DAYLIGHT WB
user posted image

naturali sviesa, CLOUDY WB
user posted image

naturali sviesa, CUSTOM WB
user posted image

ech... laukiu komentaru... ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aš išsijuosus skaitau pažengusiųjų temikes nuo pat pradžių. Tai net čia laiko užsukt pritrūksta g.gif
Pirmadienį bandysiu nueit į mokykloj esamą foto būrelį, galgi susidarys grupelė žmonių. Bet tik Jūsų dėka aš jau žinau daug iš techniškosios pusės 4u.gif

Zitlali, tavo arkliukai - pasaka.. wub.gif O kai pagalvoji - koks siaubas, kokia neteisybė... O tokį rimtą portretą ir aš iš vasaros turiu, radau kumeliuką tada laukuos ax.gif

antajo, puikios nuotraukos! Ir modeliukas labai gražus ir, beabejo, fotogeniškas thumbup.gif

Tuze, man atrodo, gerai smile.gif Tik naturalioj šviesoj, Custom kažkoks geltonas, natūraliau AWB atrodo unsure.gif

Rytoj gal ištrūksiu į mašinų pasikrosinimą, pavyks gal nufotografuot kurią smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wite: 26 rugsėjo 2009 - 15:22
tas uzsisukes kaciukas... nu jis toks ner visiskai baltai baltas... nu toks yra siltas baltumas... nu ar net i gelsvuma... as kad butu i ka orientuotis visur dar dejau ir balta ranksluosti, kad butu kitokios baltos spalvos.
Atsakyti
Labas,

QUOTE(Zitlali @ 2009 09 25, 20:54)
Na, pasigirsiu truputi ...
---

Sian lankem su ja musu tuos nuskriaustus (nebenuskriaustus biggrin.gif) arkliukus, imesiu pora foto veliau  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif
---
aš mačiau jau flickr'e, tai gražu, bet kažkaip gaila, tokios susimąstyti verčiančios nuotraukos ax.gif

QUOTE(Tuze @ 2009 09 26, 15:55)
Ech, bandysiu sukelti ir 5ND...

dienos šviesoj man nelabai g.gif
Atsakyti