Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Aciu Ievukis 4u.gif

user posted image

user posted image

cia naujai atvykes vargelis smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 26 rugsėjo 2009 - 06:49
Namu darbas 2. Nezinau ar tiks blush2.gif , jei netiks galiu ka kita perfotkint.

user posted imageHosted on Fotki

tarp antros ir trecios sirtumas mazas, bet as matau.. stogas ryskesnis trecioj..
Atsakyti
manau gerai nors tamsoka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 26, 07:14)
manau gerai nors tamsoka smile.gif

nu jo, nufotkinau kelias kol saule buvo ant to laimo, nu o paskui, pamaciau kad ten apacioj biskeli atsvytis kokis buvo, tada tripod'a naudojau, nu bet saule pradingo tuo metu.
Atsakyti
QUOTE(Unike @ 2009 09 26, 09:18)
nu jo, nufotkinau kelias kol saule buvo ant to laimo, nu o paskui, pamaciau kad ten apacioj biskeli atsvytis kokis buvo, tada tripod'a naudojau, nu bet saule pradingo tuo metu.

Islaikyma reikejo pailgint arba diafragma placiau atvert smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 26 rugsėjo 2009 - 08:42
QUOTE(Ievukis @ 2009 09 25, 22:42)
Oi kokie nerealus arkliukai wub.gif ypac paskutine foto thumbup.gif o pirma spalvota labai patinka mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif ta pati norejau rasyt

ir is paskutiniu su arkliukai pirmoji nuostabi rolleyes.gif ir kaip pagailo to Rudvilso verysad.gif

QUOTE(Unike @ 2009 09 26, 02:33)
Namu darbas 2. Nezinau ar tiks  blush2.gif , jei netiks galiu ka kita perfotkint.

tarp antros ir trecios sirtumas mazas, bet as matau.. stogas ryskesnis trecioj..

svarbu pati skirtuma matai ir supranti siu ND esme mirksiukas.gif uzskaitau 4u.gif

Rasytce, jei girdi atsiliepk 000189.gif koks pas tave PS? ir su kuo apdoroji RAW???? nes mano PS c3 ju neatidaro unsure.gif
Atsakyti
Zitlali, man spalvotos labai patiko, spalvos, saule, sviesa...Labai grazu 4u.gif Portretas irgi fainas biggrin.gif Tas naujai atvykes vargelis koks kudas unsure.gif Ar toks ir turi buti?
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 09 26, 09:44)
Rasytce, jei girdi atsiliepk  000189.gif koks pas tave PS? ir su kuo apdoroji RAW???? nes mano PS c3 ju neatidaro  unsure.gif

mano senajam CS3 tai atpazindavo ir Nikono programa atidarydavo photoshope smile.gif

QUOTE(ich @ 2009 09 26, 09:46)
Tas naujai atvykes vargelis koks kudas unsure.gif Ar toks ir turi buti?

nea, neturi smile.gif taip turetu atrodyti http://www.naktigone...collection.html ar bent panasiai smile.gif tokio sprando neturetu, bet mase visvien turi but

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 26 rugsėjo 2009 - 08:58
aha... arkliukai tokie grazus... o kurioj vietojcia jie yra? gal yra koks saitas su daugiau info apie juos ir ta vieta kur juos laiko?
Atsakyti
QUOTE(Tuze @ 2009 09 26, 09:57)
aha... arkliukai tokie grazus... o kurioj vietojcia jie yra? gal yra koks saitas su daugiau info apie juos ir ta vieta kur juos laiko?

mes juos laikom privaciose valdose, bendradarbiaujam su vienu ukininku smile.gif apie vieta info mes nelabai viesinam, bet jeigu yra noras aplankyti tai AZ 4u.gif www.zga.lt tik seniai natnaujinom

OT i plepalu tema biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiny @ 2009 09 25, 21:43)
Mes rytoj vestuvese dalyvausim, gal pavyks kanors nupyskint, kol sampano nepasidarys perdaug 

lauksim foto, gero baliaus 4u.gif

QUOTE(antajo @ 2009 09 25, 21:54)
o va kai isejau i gatve pafotkint - tai s... gavosi! kazi ar bus bent puse rodomos foto 

na, sunku gatvej fotkint smile.gif man irgi sunku ir nefotkinu, nelabai randu ka, o jei randu ka tai neturiu fotiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 26 rugsėjo 2009 - 09:01
Man taip pat sunku gatveje fotografuoti. Daug foto trinu lauk. Manau reikia tureti tiksla - zmogus su suniu, ryskus rubai - susirasti kokia vietele kur praeina daug zmoniu ir pyskinti. Cia as turiu omeny, kai neturi modelio ax.gif
Papildyta:
user posted image

thumbup.gif atrodo, kad tuoj bucki gausi smile.gif

Man labai patiko spalvotos foto - tokios labai siltos.
Atsakyti
ztlali, zirgai nuostabus!!!! man spalvotos labiau patinka.. sieju su gamta tuos zirgus, zalia zole, laisve... ax.gif
patinka ta su saules spinduliais.. tik akytes zirgo nelabai matosi - o tokia grazi- liudnoka sakyciau.. blush2.gif
va Naujoko, tai gaila... unsure.gif
Atsakyti