Aciu Ievukis
cia naujai atvykes vargelis
Namu darbas 2. Nezinau ar tiks , jei netiks galiu ka kita perfotkint.
Hosted on Fotki
Hosted on Fotki
Hosted on Fotki
tarp antros ir trecios sirtumas mazas, bet as matau.. stogas ryskesnis trecioj..
Hosted on Fotki
Hosted on Fotki
Hosted on Fotki
tarp antros ir trecios sirtumas mazas, bet as matau.. stogas ryskesnis trecioj..
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 26, 07:14)
manau gerai nors tamsoka
nu jo, nufotkinau kelias kol saule buvo ant to laimo, nu o paskui, pamaciau kad ten apacioj biskeli atsvytis kokis buvo, tada tripod'a naudojau, nu bet saule pradingo tuo metu.
QUOTE(Unike @ 2009 09 26, 09:18)
nu jo, nufotkinau kelias kol saule buvo ant to laimo, nu o paskui, pamaciau kad ten apacioj biskeli atsvytis kokis buvo, tada tripod'a naudojau, nu bet saule pradingo tuo metu.
Islaikyma reikejo pailgint arba diafragma placiau atvert
QUOTE(Ievukis @ 2009 09 25, 22:42)
Oi kokie nerealus arkliukai ypac paskutine foto o pirma spalvota labai patinka
ta pati norejau rasyt
ir is paskutiniu su arkliukai pirmoji nuostabi ir kaip pagailo to Rudvilso
QUOTE(Unike @ 2009 09 26, 02:33)
Namu darbas 2. Nezinau ar tiks , jei netiks galiu ka kita perfotkint.
svarbu pati skirtuma matai ir supranti siu ND esme uzskaitau
Rasytce, jei girdi atsiliepk koks pas tave PS? ir su kuo apdoroji RAW???? nes mano PS c3 ju neatidaro
Zitlali, man spalvotos labai patiko, spalvos, saule, sviesa...Labai grazu Portretas irgi fainas Tas naujai atvykes vargelis koks kudas Ar toks ir turi buti?
QUOTE(Valetta @ 2009 09 26, 09:44)
Rasytce, jei girdi atsiliepk koks pas tave PS? ir su kuo apdoroji RAW???? nes mano PS c3 ju neatidaro
mano senajam CS3 tai atpazindavo ir Nikono programa atidarydavo photoshope
QUOTE(ich @ 2009 09 26, 09:46)
nea, neturi taip turetu atrodyti http://www.naktigone...collection.html ar bent panasiai tokio sprando neturetu, bet mase visvien turi but
Aciu
aha... arkliukai tokie grazus... o kurioj vietojcia jie yra? gal yra koks saitas su daugiau info apie juos ir ta vieta kur juos laiko?
QUOTE(Tuze @ 2009 09 26, 09:57)
aha... arkliukai tokie grazus... o kurioj vietojcia jie yra? gal yra koks saitas su daugiau info apie juos ir ta vieta kur juos laiko?
mes juos laikom privaciose valdose, bendradarbiaujam su vienu ukininku apie vieta info mes nelabai viesinam, bet jeigu yra noras aplankyti tai AZ www.zga.lt tik seniai natnaujinom
OT i plepalu tema
Papildyta:
QUOTE(Tiny @ 2009 09 25, 21:43)
Mes rytoj vestuvese dalyvausim, gal pavyks kanors nupyskint, kol sampano nepasidarys perdaug
lauksim foto, gero baliaus
QUOTE(antajo @ 2009 09 25, 21:54)
o va kai isejau i gatve pafotkint - tai s... gavosi! kazi ar bus bent puse rodomos foto
na, sunku gatvej fotkint man irgi sunku ir nefotkinu, nelabai randu ka, o jei randu ka tai neturiu fotiko
Man taip pat sunku gatveje fotografuoti. Daug foto trinu lauk. Manau reikia tureti tiksla - zmogus su suniu, ryskus rubai - susirasti kokia vietele kur praeina daug zmoniu ir pyskinti. Cia as turiu omeny, kai neturi modelio
Papildyta:
atrodo, kad tuoj bucki gausi
Man labai patiko spalvotos foto - tokios labai siltos.
Papildyta:
atrodo, kad tuoj bucki gausi
Man labai patiko spalvotos foto - tokios labai siltos.
ztlali, zirgai nuostabus!!!! man spalvotos labiau patinka.. sieju su gamta tuos zirgus, zalia zole, laisve...
patinka ta su saules spinduliais.. tik akytes zirgo nelabai matosi - o tokia grazi- liudnoka sakyciau..
va Naujoko, tai gaila...
patinka ta su saules spinduliais.. tik akytes zirgo nelabai matosi - o tokia grazi- liudnoka sakyciau..
va Naujoko, tai gaila...