Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(ich @ 2009 09 25, 18:59)
Naujokes kaip greit ND atsiskaitineja smile.gif

Fea, as skirtumo nematau g.gif

drinks_cheers.gif šaunuolės thumbup.gif

tarp pirmos ir paskutinės tai akivaizdus skirtumas rolleyes.gif

Fea,matau esmę supranti,tai pabandk padėti fotografuojamą daiktą taip,kad antras planas būtų toliau nuo jo,tada geriau matysis visi skrtumai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2009 09 25, 19:07)

Fea,matau esmę supranti,tai pabandk padėti fotografuojamą daiktą taip,kad antras planas būtų toliau nuo jo,tada geriau matysis visi skrtumai  4u.gif

niu daba nebeperfotkinsiu..nes tamsu jau unsure.gif ikelsiu dar kitokia kompozicija...gal geriau bus ax.gif
parametrai tie patys ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 09 25, 19:17)
niu daba nebeperfotkinsiu..nes tamsu jau unsure.gif ikelsiu dar kitokia kompozicija...gal geriau bus ax.gif

va čia tai ryškiai matosi skirtumas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2009 09 25, 19:19)
va čia tai ryškiai matosi skirtumas  mirksiukas.gif

clap.gif clap.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 09 25, 19:17)

Dabar jau labiau matosi smile.gif Saunuole 4u.gif
Atsakyti
Gal netycia yra kas nors nusipirkes fotoaparata ishsimoketinai? kur? kox fotoaparatas? ir kokia menesine imoka? man atrodo neistempsiu as iki naujuju sad.gif reik man jo dabar doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelytte: 25 rugsėjo 2009 - 19:09
Na, pasigirsiu truputi blush2.gif rytojaus Respublikos priede Julius ir Brigita bus straipsnis apie mano drauge, bei musu ikurta ZGA (zirgu globos asociacija) ir ji iliustruos mano foto... tik neraso, kad mano, bet manau visvien fainiai rolleyes.gif aj tiesa, ne visos foto mano.. bet atpazintumet tas rolleyes.gif

Sian lankem su ja musu tuos nuskriaustus (nebenuskriaustus biggrin.gif) arkliukus, imesiu pora foto veliau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 25 rugsėjo 2009 - 19:58
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 25, 20:54)
Na, pasigirsiu truputi  blush2.gif rytojaus Respublikos priede Julius ir Brigita bus straipsnis apie mano drauge, bei musu ikurta ZGA (zirgu globos asociacija) ir ji iliustruos mano foto... tik neraso, kad mano, bet manau visvien fainiai  rolleyes.gif aj tiesa, ne visos foto mano.. bet atpazintumet tas  rolleyes.gif

Sian lankem su ja musu tuos nuskriaustus (nebenuskriaustus biggrin.gif) arkliukus, imesiu pora foto veliau  ax.gif

Nu kaip faina bigsmile.gif Reikes butinai pavartyt smile.gif Labai dziaugiuosi uz tave 4u.gif

Lauksim foto mirksiukas.gif
Papildyta:
Mes rytoj vestuvese dalyvausim, gal pavyks kanors nupyskint, kol sampano nepasidarys perdaug rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 25, 20:54)
Na, pasigirsiu truputi  blush2.gif rytojaus Respublikos priede Julius ir Brigita bus straipsnis apie mano drauge, bei musu ikurta ZGA (zirgu globos asociacija) ir ji iliustruos mano foto... tik neraso, kad mano, bet manau visvien fainiai  rolleyes.gif aj tiesa, ne visos foto mano.. bet atpazintumet tas  rolleyes.gif

Kaip faina, saunuole tu 4u.gif Gaila nematysiu, o butu taip idomu biggrin.gif
Atsakyti
labas vakaras merginos!!
primiausia tai ACIU uz pagyras!!!! 4u.gif blush2.gif na bet jeigu ir tobuleju tai tik su jusu pagalba! jusu kritika, patarimais!! ax.gif 4u.gif 4u.gif
bet iki tobulejimo tai cia toli grazu.. as viena modeli turedama jau atsikalaiu ji fotkindama! plius ji labai fotogeniska - tai matau kad lengviau.. o va kai isejau i gatve pafotkint - tai s... gavosi! kazi ar bus bent puse rodomos foto schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 09 25, 19:54)

kaip faina!!! 4u.gif bigsmile.gif

Atsakyti
Aciu merginos 4u.gif

neapsisprendziu kaip visad del spalvu ar j/b.. tai metu taip pora kiek sian spejau perziuret
user posted image

cia nezinojau det ar nedet gruda, ale uzdejau
user posted image

user posted image

user posted image

beja sis savaitgalis paskutinis geriem oram, nuo pirmadienio lietus, tad lyskit lauk fotkint smile.gif

biggrin.gif rimtas portretas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 25 rugsėjo 2009 - 22:19
Oi kokie nerealus arkliukai wub.gif ypac paskutine foto thumbup.gif o pirma spalvota labai patinka mirksiukas.gif
Atsakyti