Gal netycia yra kas nors nusipirkes fotoaparata ishsimoketinai? kur? kox fotoaparatas? ir kokia menesine imoka? man atrodo neistempsiu as iki naujuju reik man jo dabar
Na, pasigirsiu truputi rytojaus Respublikos priede Julius ir Brigita bus straipsnis apie mano drauge, bei musu ikurta ZGA (zirgu globos asociacija) ir ji iliustruos mano foto... tik neraso, kad mano, bet manau visvien fainiai aj tiesa, ne visos foto mano.. bet atpazintumet tas
Sian lankem su ja musu tuos nuskriaustus (nebenuskriaustus ) arkliukus, imesiu pora foto veliau
Na, pasigirsiu truputi rytojaus Respublikos priede Julius ir Brigita bus straipsnis apie mano drauge, bei musu ikurta ZGA (zirgu globos asociacija) ir ji iliustruos mano foto... tik neraso, kad mano, bet manau visvien fainiai aj tiesa, ne visos foto mano.. bet atpazintumet tas
Sian lankem su ja musu tuos nuskriaustus (nebenuskriaustus ) arkliukus, imesiu pora foto veliau
labas vakaras merginos!!
primiausia tai ACIU uz pagyras!!!! na bet jeigu ir tobuleju tai tik su jusu pagalba! jusu kritika, patarimais!!
bet iki tobulejimo tai cia toli grazu.. as viena modeli turedama jau atsikalaiu ji fotkindama! plius ji labai fotogeniska - tai matau kad lengviau.. o va kai isejau i gatve pafotkint - tai s... gavosi! kazi ar bus bent puse rodomos foto
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 25, 19:54)