Sveikutes antajo tobuleji man tik norisi daugiau pozu ir kitokiu kampu
Gal uzduosiu durna klausima. kas yra ekspozicija? ten fotike buna 0, 1, -1? sito dar nesuprantu kas cia tokio na ash nuo siandien pradedu taupyti veidrodukui. visos skolos grazintos jei viskas ok pasispaudus gruodi turesiu veidroduuuuka
QUOTE(pelytte @ 2009 09 25, 13:53)
Gal uzduosiu durna klausima. kas yra ekspozicija? .....
atsakau, nukopijavus is pirmajame puslapyje duotu nuorodu
Exposure adjustment
Ekspozicijos keitimas. Vėl kalba apie apšvietimą, o kaip gi be jo - jei jis parinktas neteisingai, nuotrauka neverta nei sudilusio skatiko. Būna taip, kad tam tikrose sąlygose fotoaparatas sistemingai klysta parinkdamas arba per daug šviesią arba per daug tamsią ekspoziciją. Tokiais atvejais, užuot prieš kiekvienos nuotraukos darymą naudotis AE Lock ar kitomis rankinėmis priemonėmis, galima tiesiog nustatyti fiksuotą teigiamą arba neigiamą paklaidą, kuri bus pritaikyta kiekvienam automatiniam ekspozicijos parinkimui. Čia tam tikra analogija su snaiperiu - jei vėjas pučia pastoviu greičiu į kurią nors pusę, snaiperis kiekvienam šūviui daro atitinkamą paklaidą, kad šūvis pataikytų į taikinį įvertinus vėjo įtaką.
QUOTE(Tuze @ 2009 09 25, 12:51)
aciu laukiu dar komentaru ir kelsiu ketvirtaji ND
Geri ND Dek visus likusius
aciu visu dar neturiu. ir 4ND pati sau katik perdariau nes pirmas variantas nepatiko. antraji pateikiu teismui.
Bendri parametrai: ISO200, 35mm, F6.3
toliausiai:
arciau:
arciausiai:
Bendri parametrai: ISO200, 35mm, F6.3
toliausiai:
arciau:
arciausiai:
Tuze, aga, gerai ND
aciuks mergaites
sveikutės
Tuze,ND geri ir mano akiai
Antajo,nu tu tai šaunuolėėėėė
Tuze,ND geri ir mano akiai
Antajo,nu tu tai šaunuolėėėėė
Sveikos,
nu antajo pavarei tu cia Saunuole! Su kuom spalvos tavrkytos? Bet jau skaipe rasiau ir cia kartojuos,kad labai fotogeniskas modelis
Pia patiko foto ryskumas,spalvos grazios,
Su Nd man kaput- nieko nespeju, turejau reikalu sia savaite, gal pratesiam dar savaitei ka?
Aj,dar solo sveikinu su pirkiniu
nu antajo pavarei tu cia Saunuole! Su kuom spalvos tavrkytos? Bet jau skaipe rasiau ir cia kartojuos,kad labai fotogeniskas modelis
Pia patiko foto ryskumas,spalvos grazios,
Su Nd man kaput- nieko nespeju, turejau reikalu sia savaite, gal pratesiam dar savaitei ka?
Aj,dar solo sveikinu su pirkiniu
antajo , saunuole tu!!! Man labai patiko tavo paskutines foto
Naujokes kaip greit ND atsiskaitineja
Fea, as skirtumo nematau
Naujokes kaip greit ND atsiskaitineja
Fea, as skirtumo nematau
QUOTE(ich @ 2009 09 25, 18:59)
realiai cia per mazos foto...bet tu paziurek i kairej pusej uz fotelio fona ta....ten tikrai matosi o realaus dydzio fotkese tai ir uztiesalas labai graziai ryskeja