Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Pia* @ 2009 09 24, 20:29)
Pabandziau pafotografuoti, bet kai jau sukeliau foto, supratau, kad daug ka blogai padariau. Pirmiausia, pridejau per daug zaislu, antra, sviesa krenta ne ant vaiko, o i sona ir dar visokiu blogybiu, bet butu gerai, kad jus pakomentuotumet  4u.gif

user posted image

man tai miela atrodo si foto wub.gif as irgi ne profe, na bet man ryskumo cia netruksta. kaip naujokei tikrai neblogai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 24, 23:11)
Alijena tai tu pasidek fotika tvirtai (trikojis, knyga komoda, kazkas kieto), rankiniu budu sufokusuok, nusistatyk taimeri, nuspausk, greit paziek ar vietoje fokusas ir atsitrauk, tikrai gausis manau smile.gif

Tai as taip ir dariau, nusistaciau taimeri, tvirtai padejau fotika, penkis sykius pasitikrinau ar fokusas ok, bet vistiek tas pats verysad.gif

Nbzn, tai turbut reikes ieskotis kitu pozuotoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alijena @ 2009 09 24, 21:39)
Tai as taip ir dariau, nusistaciau taimeri, tvirtai padejau fotika, penkis sykius pasitikrinau ar fokusas ok, bet vistiek tas pats  verysad.gif

Nbzn, tai turbut reikes ieskotis kitu pozuotoju  ax.gif

Pasibandyk del pacios saves,na kad zinotum kaip gali buti.As uzskaitau tavo ND,nes matau,kad puikiai suprati ka turi matyti nuotraukoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alijena @ 2009 09 24, 22:39)
Tai as taip ir dariau, nusistaciau taimeri, tvirtai padejau fotika, penkis sykius pasitikrinau ar fokusas ok, bet vistiek tas pats  verysad.gif

tai matyt taip ir bus kaip sako InesaS, as ir manau, kad ok ND smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 09 24, 21:24)
Bonda, cia ne tu  lotuliukas.gif

kodel?? g.gif lotuliukas.gif

loretodas man senai patinka -sena fane as ax.gif wub.gif tongue.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 24, 21:44)
as ir manau, kad ok ND smile.gif

ir as uzskaitau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 09 24, 23:30)
Juk kai nori,kad viskas,viskas matytusi nuotraukoje,tada kiek imanoma uzdarai f.Automatiskai laikas ilgeja.O per ta laika viskas ir isryskeje nuotraukoje.As savaitgali diedui savo rodziau kodel peizazus reikia taip fotkinti,tai jis viena nupyskino ant f 3,5 o kita ant 11, nu zinok skirtumas akivaizdus.O cia tas ir yra,kad pagalveles tokios rastuotos ir pries jas nublanksta statulele. mirksiukas.gif

Vienu zodziu, uzmirguliavo pagalves statulele, nes siaip gerokai isdidinus foto, matosi, kad pagalves antrame fone 4u.gif

Aciu InesaS, kad sudeliojai viska i savas vietas bigsmile.gif jau buciau uzsikankinus, kaip ir kodel g.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
pasiridau, kad sveika gyva, dekui uz komentarus ankstesnes nuotraukom 4u.gif
Kiek jus groziu pridejot bigsmile.gif

Naujokem 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif (nepamenu kiek cia priderejo blush2.gif tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 09 24, 21:51)
Laba  4u.gif
pasiridau, kad sveika gyva, dekui uz komentarus ankstesnes nuotraukom  4u.gif
Kiek jus groziu pridejot  bigsmile.gif

Naujokem  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif (nepamenu kiek cia priderejo  blush2.gif  tongue.gif )

Sveika prapuolele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 24, 21:24)
gal su blykste fotografavai? plokstoka...  ax.gif stenkis kol kas jos nenaudoti  4u.gif perziurek daugiau galeriju nuotrauku, vaiku fotografiju... gal kils daugiau minciu del kampu, vietu kur fotografuoti, to paties kadravimo  4u.gif

Is tikruju nezinau net kur ka naudojau, kai kuriose blykste, kai kuriose ne. Kazkaip viska bandau-darau. Supratau tik, kad neuztenka skaityti ir i kitu foto ziureti, butinai paciai bandyti reikia, tada supratimas greiciau ateina 4u.gif
Aciu, kad pakvietei pasirodyt, nes gal dar keleta metu nebuciau isdrisus doh.gif biggrin.gif Perziurejau galeriju, ivairiu foto, tikrai nemazai minciu kilo. Bet baisiausia, kad tai tiek laiko atima, kaip i koki liuna iklimpsti, tik nusisuki ir vel galvoj biggrin.gif
Del plokstumo, tai kol kas, tiesa pasakius, nematau dar jo unsure.gif
Bet man kritika labai geras dalykas, noreciau, kad negailedamos viska sakytumet bigsmile.gif

QUOTE(elmiuke @ 2009 09 24, 21:34)
man tai miela atrodo si foto wub.gif as irgi ne profe, na bet man ryskumo cia netruksta. kaip naujokei tikrai neblogai wink.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 09 24, 21:08)
Sveika prapuolele mirksiukas.gif

blush2.gif ax.gif 4u.gif

Uzvakar bandziau keleta kadru naktinio dangaus pafotkinti, pora kadru idesiu ax.gif nezinau ar vyke, laukiu kritikos.
Islaikymas 30s abiejose

Naktis
user posted image

Skrydis (nepabaigtas lektuvo skrydis, man lemputes patinka, ant didesnes matosi geriau) ax.gif
user posted image
Atsakyti
labas vakaras!

Bonda! tai tu dek!!! bigsmile.gif

Pia, man ir antra geriau ziurisi.. del ryzkumo - gal nelabai man truksta, bet kadzaislu daug tai sutinku ax.gif bet jau pati pastebejai sita! tai luks! thumbup.gif

na idedu as pora..
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Rico @ 2009 09 25, 00:01)
Uzvakar bandziau keleta kadru naktinio dangaus pafotkinti, pora kadru idesiu  ax.gif nezinau ar vyke, laukiu kritikos.
Islaikymas 30s abiejose

Nemoku situ komentuoti, nes nesuprantu ka norejai isgauti blush2.gif Bet nesakau, kad kad blogai 4u.gif

QUOTE(antajo @ 2009 09 25, 01:22)
na idedu as pora..

Man antra geriausia, tik gal sukciau as foto truputi pries laikrodzio rodykle, nes dabar kojos biski aukstai gaunasi 4u.gif

Spalvos visur grazios, j/b irgi geras mirksiukas.gif Pirmoj ir trecioj fonas labai patiko bigsmile.gif Ale va kompoziciskai jos negerai, vel galunes nukirtai smile.gif Ir veidas 1 ir 3 man lyg plokstokas, net nosis sunkiai isryskeja, bet gal kai kavos isgersiu isryskes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 25 rugsėjo 2009 - 06:49