Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ninin @ 2009 09 24, 16:45)
Taip, buvau. Mačiau gražias nuotraukas, užklausiau, kur fotkinta... ir nuvažiavom.
Aišku ten nėra daug ką veikti, bet pasifotografuoti galima rasti gražių kampų 

Išties super bigsmile.gif
Nors realiai čia nesimato aplinkos g.gif Rimtai reiks kada ne vienai nuvažiuoti, nes aš nesu tokia drąsi, kad viena ten vaikštinėčiau blush2.gif
Kaip tik dabar dar žiūrinėju nete dvaro, kuris yra šalia manęs, nuotraukas ax.gif Mes čia gyvenam jau daugiau nei metus, bet ten dar nebuvau unsure.gif t.y. buvau nuvažiavusi jau du ar tris kartus, bet nei karto nelipau iš mašinos unsure.gif Tylu, ramu, nieko nėra, nejauku kažkaip unsure.gif Be to, pirmąjį kartą vilkšunis ardėsi šalia aikštelės, kur reiktų palikti mašiną unsure.gif Žinoma, aptvertoje teritorijoje, bet man atrodė, kad jis gali išlįsti lotuliukas.gif Fotkėse matau, kad tame dvare yra mano kaimo biblioteka, tai gal reiks prisiartinti arčiau kurią dieną blush2.gif Tada maivysiuos fotkėm lotuliukas.gif

QUOTE(solo @ 2009 09 24, 16:53)
Beje galit mane sveikint - ryt atveža Nikon d80 su 50mm f1.8 

wow, super thumbup.gif Labai sveikinu ir linkiu laimingos pabaigos 4u.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 09 24, 17:42)

ND gerai kazkaip visi... ale klausykit, kas cia per pradziamoksles, kad neperdarinejat po desimt kart? 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(ich @ 2009 09 24, 19:49)
Will, seniau tam name labai jau ne kokie zmones gyveno, o tai cia sitas dvaras ir skaitosi? Tas malunas irgi nesenai pastatytas, bet ten yra graziu vietu, tas senasis malynas(jei dar toks yra), kriokliuku tokiu nedideliu yra, kiek pamenu grazu ten... 

nu iš fotkių tai jo, šitas unsure.gif Rimtai reiks važiuot, gal kitą šeštadienį pavyks g.gif arba gal kas į kompaniją nori dėl drąsos ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 09 24, 16:45)
Taip, buvau. Mačiau gražias nuotraukas,

wub.gif grazuuu.. as vis kazkaip pamirstu detales fotkint... doh.gif plem reik pasimokyt

Atsakyti
Zitlati, pabandziau perfotografuoti 2 ND, niu nzn, ties f 4.5 ir f 11 viskas aisku, niu bet ties ta nelemta f 27 kazkaip man issilieja figurele. Fokusavau ties placiausia vieta, t. y. apatine veduokle ... doh.gif

f 27 20s

user posted image

f 11 4s

user posted image

f 4.5 1s

user posted image

Bet siaip kai fokusuoju i pagalves ties f 27, tai skritumas matosi kada fokusuota i figureje ir kada fokusuota i pagalve
user posted image

Gal dar cia priklauso nuo to, kad abieju daiktu pavirsiai blizgus ... Nzn, esu pasimesty.

Atsakyti
Alijena tai tu pasidek fotika tvirtai (trikojis, knyga komoda, kazkas kieto), rankiniu budu sufokusuok, nusistatyk taimeri, nuspausk, greit paziek ar vietoje fokusas ir atsitrauk, tikrai gausis manau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 24 rugsėjo 2009 - 21:13
nu, parodykit kokia bombike tongue.gif kad susikratytu smegenai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 09 24, 22:15)
nu, parodykit kokia bombike tongue.gif kad susikratytu smegenai doh.gif  lotuliukas.gif

blink.gif blink.gif a prisgerei jau? laugh.gif
Atsakyti
Alijena,zinok gali buti del to,kad pagalveles ryskesnes uz statulele ir graziau bei ryskiau per tiek laiko nusipaiso nuotraukoje.Bandyk,kaip Zitali sako,jei neiseis keisk fona,arba statulele mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 09 24, 21:15)
nu, parodykit kokia bombike tongue.gif kad susikratytu smegenai doh.gif  lotuliukas.gif

Bonda thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 24, 21:16)
blink.gif  blink.gif a prisgerei jau? laugh.gif

siandien nei laselio 4u.gif unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 09 24, 22:19)
Alijena,zinok gali buti del to,kad pagalveles ryskesnes uz statulele ir graziau bei ryskiau per tiek laiko nusipaiso nuotraukoje.

rimtai? g.gif hm..geras.. dar to neteko patirti fotkinant smile.gif idomu
Papildyta:
QUOTE(Pia* @ 2009 09 24, 20:06)
Dar idedu viena, daugiau jusu nekankinsiu ir bandysiu rytoj is naujo padaryti kazka geriau smile.gif

gal su blykste fotografavai? plokstoka... ax.gif stenkis kol kas jos nenaudoti 4u.gif perziurek daugiau galeriju nuotrauku, vaiku fotografiju... gal kils daugiau minciu del kampu, vietu kur fotografuoti, to paties kadravimo 4u.gif
Atsakyti
Bonda, cia ne tu lotuliukas.gif

Perziurejau Loretoido nuotraukas flickr'e, nu bet kokios grazios spalvos wub.gif Ir nuotraukos idomios, tos detales... mmmm wub.gif Matau, kad Loretoidas vis paskaito musu temuke, o galetu TOKIOM nuotraukom tema pagyvint wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 24, 21:21)
rimtai?  g.gif hm..geras.. dar to neteko patirti fotkinant smile.gif idomu

Juk kai nori,kad viskas,viskas matytusi nuotraukoje,tada kiek imanoma uzdarai f.Automatiskai laikas ilgeja.O per ta laika viskas ir isryskeje nuotraukoje.As savaitgali diedui savo rodziau kodel peizazus reikia taip fotkinti,tai jis viena nupyskino ant f 3,5 o kita ant 11, nu zinok skirtumas akivaizdus.O cia tas ir yra,kad pagalveles tokios rastuotos ir pries jas nublanksta statulele. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 24 rugsėjo 2009 - 21:33
QUOTE(inesaS @ 2009 09 24, 22:30)
Juk kai nori,kad viskas,viskas matytusi nuotraukoje,tada kiek imanoma uzdarai f.Automatiskai laikas ilgeja.O per ta laika viskas ir isryskeje nuotraukoje.As savaitgali diedui savo rodziau kodel peizus reikia taip fotkinti,tai jis viena nupyskino ant f 3,5 o kita ant 11, nu zinok skirtumas akivaizdus.O cia tas ir yra,kad pagalveles tokios rastuotos ir pries jas nublanksta statulele. mirksiukas.gif

na taip... hm... na va kaip smagu smile.gif kaip diena taip naujiena, dekui 4u.gif
Atsakyti