QUOTE(Ninin @ 2009 09 24, 16:45)
Taip, buvau. Mačiau gražias nuotraukas, užklausiau, kur fotkinta... ir nuvažiavom.
Aišku ten nėra daug ką veikti, bet pasifotografuoti galima rasti gražių kampų
Aišku ten nėra daug ką veikti, bet pasifotografuoti galima rasti gražių kampų
Išties super
Nors realiai čia nesimato aplinkos Rimtai reiks kada ne vienai nuvažiuoti, nes aš nesu tokia drąsi, kad viena ten vaikštinėčiau
Kaip tik dabar dar žiūrinėju nete dvaro, kuris yra šalia manęs, nuotraukas Mes čia gyvenam jau daugiau nei metus, bet ten dar nebuvau t.y. buvau nuvažiavusi jau du ar tris kartus, bet nei karto nelipau iš mašinos Tylu, ramu, nieko nėra, nejauku kažkaip Be to, pirmąjį kartą vilkšunis ardėsi šalia aikštelės, kur reiktų palikti mašiną Žinoma, aptvertoje teritorijoje, bet man atrodė, kad jis gali išlįsti Fotkėse matau, kad tame dvare yra mano kaimo biblioteka, tai gal reiks prisiartinti arčiau kurią dieną Tada maivysiuos fotkėm
QUOTE(solo @ 2009 09 24, 16:53)
Beje galit mane sveikint - ryt atveža Nikon d80 su 50mm f1.8
wow, super Labai sveikinu ir linkiu laimingos pabaigos
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 24, 17:42)
ND gerai kazkaip visi... ale klausykit, kas cia per pradziamoksles, kad neperdarinejat po desimt kart?
QUOTE(ich @ 2009 09 24, 19:49)
Will, seniau tam name labai jau ne kokie zmones gyveno, o tai cia sitas dvaras ir skaitosi? Tas malunas irgi nesenai pastatytas, bet ten yra graziu vietu, tas senasis malynas(jei dar toks yra), kriokliuku tokiu nedideliu yra, kiek pamenu grazu ten...
nu iš fotkių tai jo, šitas Rimtai reiks važiuot, gal kitą šeštadienį pavyks arba gal kas į kompaniją nori dėl drąsos