Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Tiny, vijja, inesaS, Will aciu - priimu kaip iskaita bigsmile.gif

Uzsikabliavau ant tu namu darbu smile.gif Keliu uzduotis su diafragma :

F4.2

user posted image

F11

user posted image

F27 - teko pailginti islaikyma

user posted image

Atsakyti
Tiny, 4u.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 09 24, 16:28)
Will, tai ką galiu pasakyti... praleidai gerą progą pažiūrėti koks gražus parkelis (nors ir nedidelis) prie vandens malūno wink.gif Tikrai, tikrai... Paprasta, bet gražu...  4u.gif

Pilaitės dvaras

Šitas foto ir apžiūrėjau grįžusi bigsmile.gif
Išties tai būčiau apžiūrėjusi, jei būčiau buvusi ne viena, bet vienai man ten nejauku buvo palikti mašiną ir eiti dairytis unsure.gif Gal kada reikės grįžti su šeima savaitgalį ax.gif O Tu gal esi buvus ten bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 09 24, 16:41)
Išties tai būčiau apžiūrėjusi, jei būčiau buvusi ne viena, bet vienai man ten nejauku buvo palikti mašiną ir eiti dairytis  unsure.gif  Gal kada reikės grįžti su šeima savaitgalį  ax.gif  O Tu gal esi buvus ten  bigsmile.gif

Taip, buvau. Mačiau gražias nuotraukas, užklausiau, kur fotkinta... ir nuvažiavom.
Aišku ten nėra daug ką veikti, bet pasifotografuoti galima rasti gražių kampų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 09 24, 15:18)
Kiek naujokiu bigsmile.gif  essen.gif 

Valgyt ruošies? laugh.gif

Beje galit mane sveikint - ryt atveža Nikon d80 su 50mm f1.8 thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 24 rugsėjo 2009 - 15:55
QUOTE(solo @ 2009 09 24, 15:53)

Beje galit mane sveikint - ryt atveža Nikon d80 su 50mm f1.8  thumbup.gif

wow kaip faina wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pia* @ 2009 09 24, 15:50)
Aciu uz labai issamu komentara.

Kelk kelk foto kritikai, otai kazko labai tylu pas mus db cia smile.gif

QUOTE(solo @ 2009 09 24, 16:53)
Beje galit mane sveikint - ryt atveža Nikon d80 su 50mm f1.8   thumbup.gif

sveikinu, valio! jau minejau, kad gerai pasiseke, ir su sviesiu objektyvu ax.gif jega

ND gerai kazkaip visi... ale klausykit, kas cia per pradziamoksles, kad neperdarinejat po desimt kart? unsure.gif biggrin.gif doh.gif
Alijena tik tavo trecioje foto fokusas nusokes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 24 rugsėjo 2009 - 16:43

ND gerai kazkaip visi... ale klausykit, kas cia per pradziamoksles, kad neperdarinejat po desimt kart? unsure.gif biggrin.gif doh.gif
Alijena tik tavo trecioje foto fokusas nusokes smile.gif
[/quote]

Zitlali

Reikes ryt tada perfotkinti, uzlaikymas sekunde su puse, nesugebejau stabiliai islaikyti ax.gif

O as nesu visiskai zaliuke, domiuosi siuo mokslu jau apie metus, paskutiniu metu vis intensyviau ax.gif
Atsakyti
Pabandziau pafotografuoti, bet kai jau sukeliau foto, supratau, kad daug ka blogai padariau. Pirmiausia, pridejau per daug zaislu, antra, sviesa krenta ne ant vaiko, o i sona ir dar visokiu blogybiu, bet butu gerai, kad jus pakomentuotumet 4u.gif

user posted image
Atsakyti
O kiek naujoku bigsmile.gif bigsmile.gif Sveikos atvykusios 4u.gif

Will, seniau tam name labai jau ne kokie zmones gyveno, o tai cia sitas dvaras ir skaitosi? Tas malunas irgi nesenai pastatytas, bet ten yra graziu vietu, tas senasis malynas(jei dar toks yra), kriokliuku tokiu nedideliu yra, kiek pamenu grazu ten... rolleyes.gif

Pia*, labai grazus tavo vaikas, bet pakutinej nuotraukos labai jau jis paskendes erdveje ir tarp zaislu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 09 24, 18:49)
O kiek naujoku bigsmile.gif  bigsmile.gif Sveikos atvykusios 4u.gif

Pia*, labai grazus tavo vaikas, bet pakutinej nuotraukos labai jau jis paskendes erdveje ir tarp zaislu 4u.gif

Aciu uz pagyras vaikui 4u.gif
Tikriausiai reikejo paimti mazesniu pora zaislu ir fokusuoti tik i mazyli ir dar ziureti, kad sviesa ant jo kristu?

Papildyta:
Dar idedu viena, daugiau jusu nekankinsiu ir bandysiu rytoj is naujo padaryti kazka geriau smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pia*: 24 rugsėjo 2009 - 19:07
QUOTE(Pia* @ 2009 09 24, 19:29)
Pabandziau pafotografuoti, bet kai jau sukeliau foto, supratau, kad daug ka blogai padariau. Pirmiausia, pridejau per daug zaislu, antra, sviesa krenta ne ant vaiko, o i sona ir dar visokiu blogybiu, bet butu gerai, kad jus pakomentuotumet  4u.gif

labai erzina tas isdegimas ant sienos unsure.gif ir man riskumo truksta verysad.gif

Antra kur kas labiau patinka 4u.gif tik vel man riskumo truksta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 09 24, 19:11)
labai erzina tas isdegimas ant sienos  unsure.gif ir man riskumo truksta  verysad.gif

Antra kur kas labiau patinka 4u.gif tik vel man riskumo truksta  blush2.gif

Sutinku blush2.gif Einu skaityt fotoaparato instrukcija, gal ka gero ismoksiu biggrin.gif
Atsakyti