Tiny, vijja, inesaS, Will aciu - priimu kaip iskaita
Uzsikabliavau ant tu namu darbu Keliu uzduotis su diafragma :
F4.2
F11
F27 - teko pailginti islaikyma
Tiny,
Šitas foto ir apžiūrėjau grįžusi
Išties tai būčiau apžiūrėjusi, jei būčiau buvusi ne viena, bet vienai man ten nejauku buvo palikti mašiną ir eiti dairytis Gal kada reikės grįžti su šeima savaitgalį O Tu gal esi buvus ten
QUOTE(Ninin @ 2009 09 24, 16:28)
Will, tai ką galiu pasakyti... praleidai gerą progą pažiūrėti koks gražus parkelis (nors ir nedidelis) prie vandens malūno Tikrai, tikrai... Paprasta, bet gražu...
Pilaitės dvaras
Pilaitės dvaras
Šitas foto ir apžiūrėjau grįžusi
Išties tai būčiau apžiūrėjusi, jei būčiau buvusi ne viena, bet vienai man ten nejauku buvo palikti mašiną ir eiti dairytis Gal kada reikės grįžti su šeima savaitgalį O Tu gal esi buvus ten
QUOTE(Will @ 2009 09 24, 16:41)
Taip, buvau. Mačiau gražias nuotraukas, užklausiau, kur fotkinta... ir nuvažiavom.
Aišku ten nėra daug ką veikti, bet pasifotografuoti galima rasti gražių kampų
QUOTE(inesaS @ 2009 09 24, 15:18)
Kiek naujokiu
Valgyt ruošies?
Beje galit mane sveikint - ryt atveža Nikon d80 su 50mm f1.8
QUOTE(solo @ 2009 09 24, 15:53)
wow kaip faina
QUOTE(Pia* @ 2009 09 24, 15:50)
Aciu uz labai issamu komentara.
Kelk kelk foto kritikai, otai kazko labai tylu pas mus db cia
QUOTE(solo @ 2009 09 24, 16:53)
Beje galit mane sveikint - ryt atveža Nikon d80 su 50mm f1.8
sveikinu, valio! jau minejau, kad gerai pasiseke, ir su sviesiu objektyvu jega
ND gerai kazkaip visi... ale klausykit, kas cia per pradziamoksles, kad neperdarinejat po desimt kart?
Alijena tik tavo trecioje foto fokusas nusokes
ND gerai kazkaip visi... ale klausykit, kas cia per pradziamoksles, kad neperdarinejat po desimt kart?
Alijena tik tavo trecioje foto fokusas nusokes
[/quote]
Zitlali
Reikes ryt tada perfotkinti, uzlaikymas sekunde su puse, nesugebejau stabiliai islaikyti
O as nesu visiskai zaliuke, domiuosi siuo mokslu jau apie metus, paskutiniu metu vis intensyviau
Pabandziau pafotografuoti, bet kai jau sukeliau foto, supratau, kad daug ka blogai padariau. Pirmiausia, pridejau per daug zaislu, antra, sviesa krenta ne ant vaiko, o i sona ir dar visokiu blogybiu, bet butu gerai, kad jus pakomentuotumet
O kiek naujoku Sveikos atvykusios
Will, seniau tam name labai jau ne kokie zmones gyveno, o tai cia sitas dvaras ir skaitosi? Tas malunas irgi nesenai pastatytas, bet ten yra graziu vietu, tas senasis malynas(jei dar toks yra), kriokliuku tokiu nedideliu yra, kiek pamenu grazu ten...
Pia*, labai grazus tavo vaikas, bet pakutinej nuotraukos labai jau jis paskendes erdveje ir tarp zaislu
Will, seniau tam name labai jau ne kokie zmones gyveno, o tai cia sitas dvaras ir skaitosi? Tas malunas irgi nesenai pastatytas, bet ten yra graziu vietu, tas senasis malynas(jei dar toks yra), kriokliuku tokiu nedideliu yra, kiek pamenu grazu ten...
Pia*, labai grazus tavo vaikas, bet pakutinej nuotraukos labai jau jis paskendes erdveje ir tarp zaislu
QUOTE(ich @ 2009 09 24, 18:49)
O kiek naujoku Sveikos atvykusios
Aciu uz pagyras vaikui
Tikriausiai reikejo paimti mazesniu pora zaislu ir fokusuoti tik i mazyli ir dar ziureti, kad sviesa ant jo kristu?
Papildyta:
Dar idedu viena, daugiau jusu nekankinsiu ir bandysiu rytoj is naujo padaryti kazka geriau
QUOTE(Pia* @ 2009 09 24, 19:29)
Pabandziau pafotografuoti, bet kai jau sukeliau foto, supratau, kad daug ka blogai padariau. Pirmiausia, pridejau per daug zaislu, antra, sviesa krenta ne ant vaiko, o i sona ir dar visokiu blogybiu, bet butu gerai, kad jus pakomentuotumet
labai erzina tas isdegimas ant sienos ir man riskumo truksta
Antra kur kas labiau patinka tik vel man riskumo truksta
QUOTE(liamuna @ 2009 09 24, 19:11)
labai erzina tas isdegimas ant sienos ir man riskumo truksta
Sutinku Einu skaityt fotoaparato instrukcija, gal ka gero ismoksiu