Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Bandau ir as deti ND, tikiuosi pavyks is pirmo karto 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 09 24, 15:37)
Pirmiems ne, čia naujas ND, tai jo atlikimui skirtas tam tikras laikas  4u.gif

fuuuu biggrin.gif

o ta folija tu priklijavai kazkaip kazkur..ar laikei rankoj? g.gif (as jau i ateiti galvoju,kaip man reiks daryt...nes uzuolaidu tai ner pas mane is viso doh.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 24, 14:13)
1. Kaip kerpi? su kokia programa ir kaip darai? smile.gif kur irasai formata norima? smile.gif ir cia net nekvadratas.. kvadratas kartais man faina, cia pusiau staciakampis kazkoks...  unsure.gif
2. j/b man tai geras, modelis nerealus  wub.gif bet va pati foto mano galva tai bardakelis, kampas fotografavimo nlb.. nelabai ziurisi, galva didele, kojos mazos.. o jeigu jau taip fotografuoji galbut derejo tada labiau deformuoti vaizda smile.gif ir tos istrizos linijos sienos ar ko kazkaip blasko.. norisi truputi daugiau tvarkos arba priesingai visiskos tada betvarkes, o cia taip per viduriuka ir man nlb.. bet tai tik mano nuomone  4u.gif
foto kelk per www.flickr.com, neprarasi keliant kokybes ir leis patogiai dydzius pasirinkt smile.gif

tiesa ryskumas foto tai tikrai liux  bigsmile.gif daugelis pavydetu

Aciu uz labai issamu komentara. Kai pakomentavai, viska dar perziurejau, tikrai sutinku biggrin.gif . Mano modeliukas kaip buozgalviukas, ta uzuolaida tikrai ziauriai blasko. Tvarkau nuotraukas su Picasa kol kas, labai noriu su PS ismokti smile.gif Pasistengsiu blush2.gif . O jei dar mastysiu apie tai, kad teks ir jums parodyti, tai pasistengsiu pagalvot ka darau, o ne siaip pykst tykst unsure.gif

Aciu uz nuoroda, einu registruotis ir as i flickr kol modeliukas miega biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pia*: 24 rugsėjo 2009 - 14:52
JEEEEEEiii... kaip supratau mano pirmas ND jau ir uzskaitytas... nu puikiai. Aciu, mergaites!!! 4u.gif tada netempdama i nakti bandau atsiskaityt ir antraji. tikiuosi teisingai viska supratau ir laukiu komentaru:

F4.5. vaizdas tiek pries objekta, tiek uz jo sulietas. issiskiria tik pats objektas.
user posted image

F16. vaizdas jau ir pries objekta ryskesnis, ir uz jo. gylis ryskumo didesnis.
user posted image

F29. vaizdas ryskus ir sufokusuotas tiek pries objekta, tiek uz jo. matosi net tapetu rastai.
user posted image

vat stai taip. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuze: 24 rugsėjo 2009 - 14:54
QUOTE(Will @ 2009 09 24, 15:27)
Tiesa dar papasakosiu kaip šiandien dvaro ieškojau  doh.gif  Važiuoju sau, žiūriu nuoroda  bigsmile.gif  0,7 km iki dvaro  blink.gif  thumbup.gif  Pasukau, tuoj pat nuoroda 0,2  bigsmile.gif  Važiuoju toliau  lotuliukas.gif  Privažiuoju kažkokį kaimo nameliuką, šalia vaikų čiuožyklos dvi, stovi kelios mašinos (panašu, kad nevažiuojančios  lotuliukas.gif  ten aplink servisų yra, tai gal nebepasiekė  lotuliukas.gif ), iš namo išeina žmogus, šakes, pasijutau kaip į svetimą kiemą įvažiavus  doh.gif  Netoliese matau malūną, bandau važiuot, gal ir dvarą rasiu  lotuliukas.gif  Privažiuoju, malūnas sugriuvęs, toliau važiuoti ženklai neleidžia  g.gif  Už malūno žmonės malkas tvarkosi ir visi dairos kur aš čia važinėju  lotuliukas.gif  Apsisukau ir išvažiavau  ax.gif  Dabar žiūriu nete, kad tas namas ir yra dvaras  doh.gif  Dar kažkokius tvenkinukus matau, galvoju, kad ir realiai juos mačiau, ten šalia kaip tik malkas skaldė  doh.gif
O jau maniausi radusi nenuvalkiotą vietelę fotkinimui  lotuliukas.gif

О čia kur? ax.gif
Atsakyti
Įkeliu dar kartą bandymą su folija 4u.gif Gal truputį trūksta ryškumo, nes viena ranka prilaikiau foliją, kita fotkinau, objektas arti, nefokusuoja doh.gif Bet rezultatas manrods geras, šešėlio nėra, nors ilgai ieškojau vietos kur jo nėra doh.gif
user posted image

QUOTE(Alijena @ 2009 09 24, 15:41)
Bandau ir as deti ND, tikiuosi pavyks is pirmo karto 

thumbup.gif

QUOTE(Fea @ 2009 09 24, 15:49)
o ta folija tu priklijavai kazkaip kazkur..ar laikei rankoj? g.gif (as jau i ateiti galvoju,kaip man reiks daryt...nes uzuolaidu tai ner pas mane is viso doh.gif  lotuliukas.gif )

Turiu tokią lentelę, tai ją apdengiau folija, o už jos pastačiau vaiko žaislą, kad laikytųsi stabiliai lotuliukas.gif Bet dabar, kai perdarinėjau, tai laikiau viena ranka, nes saulė jau sukasi ir labiau iš viršaus reikia kreipti doh.gif

QUOTE(Tuze @ 2009 09 24, 15:52)
tada netempdama i nakti bandau atsiskaityt ir antraji. tikiuosi teisingai viska supratau ir laukiu komentaru:

Man atrodo gerai, nors tapetų raštai ir antroje foto matosi lotuliukas.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 09 24, 16:03)
О čia kur?  ax.gif

Pilaitėj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 09 24, 16:09)
Įkeliu dar kartą bandymą su folija  4u.gif 

Dabar manrods gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Kiek naujokiu bigsmile.gif essen.gif
Visi rodyti ND geri thumbup.gif Nu saunuoles 4u.gif
Atsakyti
Bandau ir as deti ND, tikiuosi pavyks is pirmo karto  4u.gif 

thumbup.gif

JEEEEEEiii... kaip supratau mano pirmas ND jau ir uzskaitytas... nu puikiai. Aciu, mergaites!!!  4u.gif  tada netempdama i nakti bandau atsiskaityt ir antraji. tikiuosi teisingai viska supratau ir laukiu komentaru:

man regis ir čia gerai,be to supratai esmę 4u.gif

Will,nu liuks thumbup.gif aš irgi šiandien bandžiau paveiksluot,tik lb nustebau,kad su folija jokio efekto,matyt irgi neteisingai padėjus buvau rolleyes.gif
Atsakyti
Will, tai ką galiu pasakyti... praleidai gerą progą pažiūrėti koks gražus parkelis (nors ir nedidelis) prie vandens malūno wink.gif Tikrai, tikrai... Paprasta, bet gražu... 4u.gif

Pilaitės dvaras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 24 rugsėjo 2009 - 15:38
nu zinokit prie tokiu geru rezultatu ir mokytojai stipriai prisideda smile.gif jei skaiciuose neklystu, jau gavau pakankamai pliusu ir uz ND1 ir uz ND2. blush2.gif asiuuu 4u.gif

o kritikos gavau .... nuo saviskio... parejes labai taikliai pastebejo... "o tu bent obuoli nusiplaut galetum?... " lotuliukas.gif lotuliukas.gif

teeeip... reik uzsiimt ND3 smile.gif
Atsakyti
tada netempdama i nakti bandau atsiskaityt ir antraji.

liuks mirksiukas.gif
Papildyta:
Bandau ir as deti ND, tikiuosi pavyks is pirmo karto  4u.gif 

Gerai mirksiukas.gif
Atsakyti