Bandau ir as deti ND, tikiuosi pavyks is pirmo karto
QUOTE(Will @ 2009 09 24, 15:37)
Pirmiems ne, čia naujas ND, tai jo atlikimui skirtas tam tikras laikas
fuuuu
o ta folija tu priklijavai kazkaip kazkur..ar laikei rankoj? (as jau i ateiti galvoju,kaip man reiks daryt...nes uzuolaidu tai ner pas mane is viso )
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 24, 14:13)
1. Kaip kerpi? su kokia programa ir kaip darai? kur irasai formata norima? ir cia net nekvadratas.. kvadratas kartais man faina, cia pusiau staciakampis kazkoks...
2. j/b man tai geras, modelis nerealus bet va pati foto mano galva tai bardakelis, kampas fotografavimo nlb.. nelabai ziurisi, galva didele, kojos mazos.. o jeigu jau taip fotografuoji galbut derejo tada labiau deformuoti vaizda ir tos istrizos linijos sienos ar ko kazkaip blasko.. norisi truputi daugiau tvarkos arba priesingai visiskos tada betvarkes, o cia taip per viduriuka ir man nlb.. bet tai tik mano nuomone
foto kelk per www.flickr.com, neprarasi keliant kokybes ir leis patogiai dydzius pasirinkt
tiesa ryskumas foto tai tikrai liux daugelis pavydetu
2. j/b man tai geras, modelis nerealus bet va pati foto mano galva tai bardakelis, kampas fotografavimo nlb.. nelabai ziurisi, galva didele, kojos mazos.. o jeigu jau taip fotografuoji galbut derejo tada labiau deformuoti vaizda ir tos istrizos linijos sienos ar ko kazkaip blasko.. norisi truputi daugiau tvarkos arba priesingai visiskos tada betvarkes, o cia taip per viduriuka ir man nlb.. bet tai tik mano nuomone
foto kelk per www.flickr.com, neprarasi keliant kokybes ir leis patogiai dydzius pasirinkt
tiesa ryskumas foto tai tikrai liux daugelis pavydetu
Aciu uz labai issamu komentara. Kai pakomentavai, viska dar perziurejau, tikrai sutinku . Mano modeliukas kaip buozgalviukas, ta uzuolaida tikrai ziauriai blasko. Tvarkau nuotraukas su Picasa kol kas, labai noriu su PS ismokti Pasistengsiu . O jei dar mastysiu apie tai, kad teks ir jums parodyti, tai pasistengsiu pagalvot ka darau, o ne siaip pykst tykst
Aciu uz nuoroda, einu registruotis ir as i flickr kol modeliukas miega
JEEEEEEiii... kaip supratau mano pirmas ND jau ir uzskaitytas... nu puikiai. Aciu, mergaites!!! tada netempdama i nakti bandau atsiskaityt ir antraji. tikiuosi teisingai viska supratau ir laukiu komentaru:
F4.5. vaizdas tiek pries objekta, tiek uz jo sulietas. issiskiria tik pats objektas.
F16. vaizdas jau ir pries objekta ryskesnis, ir uz jo. gylis ryskumo didesnis.
F29. vaizdas ryskus ir sufokusuotas tiek pries objekta, tiek uz jo. matosi net tapetu rastai.
vat stai taip.
F4.5. vaizdas tiek pries objekta, tiek uz jo sulietas. issiskiria tik pats objektas.
F16. vaizdas jau ir pries objekta ryskesnis, ir uz jo. gylis ryskumo didesnis.
F29. vaizdas ryskus ir sufokusuotas tiek pries objekta, tiek uz jo. matosi net tapetu rastai.
vat stai taip.
QUOTE(Will @ 2009 09 24, 15:27)
Tiesa dar papasakosiu kaip šiandien dvaro ieškojau Važiuoju sau, žiūriu nuoroda 0,7 km iki dvaro Pasukau, tuoj pat nuoroda 0,2 Važiuoju toliau Privažiuoju kažkokį kaimo nameliuką, šalia vaikų čiuožyklos dvi, stovi kelios mašinos (panašu, kad nevažiuojančios ten aplink servisų yra, tai gal nebepasiekė ), iš namo išeina žmogus, šakes, pasijutau kaip į svetimą kiemą įvažiavus Netoliese matau malūną, bandau važiuot, gal ir dvarą rasiu Privažiuoju, malūnas sugriuvęs, toliau važiuoti ženklai neleidžia Už malūno žmonės malkas tvarkosi ir visi dairos kur aš čia važinėju Apsisukau ir išvažiavau Dabar žiūriu nete, kad tas namas ir yra dvaras Dar kažkokius tvenkinukus matau, galvoju, kad ir realiai juos mačiau, ten šalia kaip tik malkas skaldė
O jau maniausi radusi nenuvalkiotą vietelę fotkinimui
O jau maniausi radusi nenuvalkiotą vietelę fotkinimui
О čia kur?
Įkeliu dar kartą bandymą su folija Gal truputį trūksta ryškumo, nes viena ranka prilaikiau foliją, kita fotkinau, objektas arti, nefokusuoja Bet rezultatas manrods geras, šešėlio nėra, nors ilgai ieškojau vietos kur jo nėra
Turiu tokią lentelę, tai ją apdengiau folija, o už jos pastačiau vaiko žaislą, kad laikytųsi stabiliai Bet dabar, kai perdarinėjau, tai laikiau viena ranka, nes saulė jau sukasi ir labiau iš viršaus reikia kreipti
Man atrodo gerai, nors tapetų raštai ir antroje foto matosi
Pilaitėj
QUOTE(Alijena @ 2009 09 24, 15:41)
QUOTE(Fea @ 2009 09 24, 15:49)
o ta folija tu priklijavai kazkaip kazkur..ar laikei rankoj? (as jau i ateiti galvoju,kaip man reiks daryt...nes uzuolaidu tai ner pas mane is viso )
Turiu tokią lentelę, tai ją apdengiau folija, o už jos pastačiau vaiko žaislą, kad laikytųsi stabiliai Bet dabar, kai perdarinėjau, tai laikiau viena ranka, nes saulė jau sukasi ir labiau iš viršaus reikia kreipti
QUOTE(Tuze @ 2009 09 24, 15:52)
tada netempdama i nakti bandau atsiskaityt ir antraji. tikiuosi teisingai viska supratau ir laukiu komentaru:
Man atrodo gerai, nors tapetų raštai ir antroje foto matosi
QUOTE(Ninin @ 2009 09 24, 16:03)
О čia kur?
Pilaitėj
QUOTE(Will @ 2009 09 24, 16:09)
Įkeliu dar kartą bandymą su folija
Dabar manrods gerai
JEEEEEEiii... kaip supratau mano pirmas ND jau ir uzskaitytas... nu puikiai. Aciu, mergaites!!! tada netempdama i nakti bandau atsiskaityt ir antraji. tikiuosi teisingai viska supratau ir laukiu komentaru:
man regis ir čia gerai,be to supratai esmę
Will,nu liuks aš irgi šiandien bandžiau paveiksluot,tik lb nustebau,kad su folija jokio efekto,matyt irgi neteisingai padėjus buvau
Will, tai ką galiu pasakyti... praleidai gerą progą pažiūrėti koks gražus parkelis (nors ir nedidelis) prie vandens malūno Tikrai, tikrai... Paprasta, bet gražu...
Pilaitės dvaras
Pilaitės dvaras
nu zinokit prie tokiu geru rezultatu ir mokytojai stipriai prisideda jei skaiciuose neklystu, jau gavau pakankamai pliusu ir uz ND1 ir uz ND2. asiuuu
o kritikos gavau .... nuo saviskio... parejes labai taikliai pastebejo... "o tu bent obuoli nusiplaut galetum?... "
teeeip... reik uzsiimt ND3
o kritikos gavau .... nuo saviskio... parejes labai taikliai pastebejo... "o tu bent obuoli nusiplaut galetum?... "
teeeip... reik uzsiimt ND3
tada netempdama i nakti bandau atsiskaityt ir antraji.
liuks
Papildyta:
Gerai