Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Valetta @ 2009 09 18, 17:46)
sveikinu su pirkiniu  mirksiukas.gif malonu, kad patenkinta, nes as tai labai pykstu, bet ne ant aparato, o ant savo kitinio obj.  doh.gif
kokiu obj. cia fotkinta 50mm f1.4  g.gif nes mirk gyvenk tokio reikia  biggrin.gif tik is kur euru gaut  g.gif  lotuliukas.gif

dekui uz pagyras smile.gif taip , cia su 50 mm, f1.4 smile.gif
Atsakyti
Rasytce man patinka obj, astrus jis, tik jis nzn kaip paaiskint... oda svelni grazi gaunasi, be jokiu demiu ir pan, nu taip tvarkingai, realistiskai, ne perdetai detaliai smile.gif pafotkinsiu as ka kitka, ne buitiakus, tada parodysiu smile.gif gero savaitgalio! iki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 18 rugsėjo 2009 - 17:39
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 18, 18:34)
Rasytce man patinka obj, astrus jis, tik jis nzn kaip paaiskint... oda svelni grazi gaunasi, be jokiu demiu ir pan, nu taip tvarkingai, realistiskai, ne perdetai detaliai smile.gif  pafotkinsiu as ka kitka, ne buitiakus, tada parodysiu smile.gif gero savaitgalio! iki

tikrai taip kaip tu aprasei, taip , jis taip ir daro tas 50 mm wink.gif odele paslifuoja, pavalo, paglamurina truputuka, taip ir turi but, fain gi wink.gif bet jei fokusa pataikai tiksliai, tai super akys buna , mmmmm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 18, 16:06)
Isimylejau objektyva  thumbup.gif rysku, sviesu, bet ner to tokio super detalumo kaip makro, tprse lb gerai portrete, svelniai taip gaunasi... ir puikiausiai ant 1.4 galima fotkint visad, greitas AF  ax.gif

thumbup.gif nu faina,kad taip is karto limpa thumbup.gif laukiu kazko parodomo wub.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

O kokius fantastiškai fotogeniškus vaikučius turite! Zitlali buitiakai sužavėjo wub.gif

O kaip ten su tais namų darbais pavadinimu "langas"? Skaičiau ir praeitą temą, bet nelabai ką tesupratau... g.gif Žinau, kad reikia apvalaus daikto ir lango, bet kaip ten kas iki galo, tai nelabai man daeina unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

Tiny, man vien mamytes foto irgi patiko, del erdves.

rasyte- o jau akiu skaidrumas bigsmile.gif Sveikinimai su pirkiniu. 4u.gif Beje,nerealia mergaite pagavai su paskutinem foto, jau zvilgsnis koks iskalbus- o jeijei bigsmile.gif Kaip cia taip padaro?

Zitlali, paskutinr foto labai nereali, tokia paslaptinga, labai idomus apdirbimas, kaip ten darei?

Atsakyti
merginos , of topic.. bet pasiule Nikon D200 pirkt man.. naudotas, bet nedaug.. kaina 1800lt.. nu bukit geros ka pasakykit man.. nu taip isireikejo eina ...
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 09 18, 19:56)
rasyte- o jau akiu skaidrumas  bigsmile.gif Sveikinimai su pirkiniu.  4u.gif Beje,nerealia mergaite pagavai su paskutinem foto, jau zvilgsnis koks iskalbus- o jeijei  bigsmile.gif Kaip cia taip padaro?

kaip padaro tikrai nezinau, taip gavosi, as pati apakus biggrin.gif as tiek net prisarpinus tokio rezultato negaudavau, o cia niekoooo ir taip blizga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 09 18, 20:27)
merginos , of topic.. bet pasiule Nikon D200 pirkt man.. naudotas, bet nedaug.. kaina 1800lt.. nu bukit geros ka pasakykit man.. nu taip isireikejo eina ...

As manau, kad verta, paziurejau pas mus vokietijoj nauju ju jau neparduoda, bet devetas amazon kainuoja 660euru g.gif tai cia gaunasi pigiau. Nu bet dar patars kas nors, kas zino apie situos nikonus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 09 18, 20:27)

maniskis sake, kad brangu
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 18, 17:06)
Isimylejau objektyva  thumbup.gif rysku, sviesu, bet ner to tokio super detalumo kaip makro, tprse lb gerai portrete, svelniai taip gaunasi... ir puikiausiai ant 1.4 galima fotkint visad, greitas AF  ax.gif

thumbup.gif
Tik dėl visad nesutinkčiau blush2.gif Nes pvz žmonių grupės taip nenufotkinsi blush2.gif Aš savaitgalį jau prisimokiau iš klaidų doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 09 18, 21:07)
thumbup.gif
Tik dėl visad nesutinkčiau  blush2.gif  Nes pvz žmonių grupės taip nenufotkinsi  blush2.gif  Aš savaitgalį jau prisimokiau iš klaidų  doh.gif  lotuliukas.gif

Kas atsitiko unsure.gif ?
Atsakyti