Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos,

QUOTE(bonda @ 2009 09 24, 10:42)
o as lieku prie savo senos nuomones, akd tinka bet kokios nepublikuotos mirksiukas.gif ne tiek daug geru nepublikuotu gi ir lieka tongue.gif  lotuliukas.gif

Darom apklausą bigsmile.gif ax.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 09 24, 11:10)
Merginos kada galutinis terminas ND sviesos?  blush2.gif
---
Will - ruduo super tema, gal tik reikia palaukti kol lapu daugiau bus, kaune salia manes dar nematau rudens, tik stipru veja  biggrin.gif

Šį sekmadienį 4u.gif
---
Taigi ne savaitę truks konkursas- berods iki lapkričio vidurio nusprendėm g.gif
Beje, šiandien mačiau nerealų rudeninį vaizdą... gaila, neturėjau fotiko tuo metu doh.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 09 24, 11:57)
Visa sita sesija bus panaudota tikslingai rubu parduotuves reklamai, konkreciai nestukiu ir maitinanciu mamu rubu...

wow bigsmile.gif thumbup.gif
Fotkės man labai patiko, o dabar patinka dar labiau tongue.gif

QUOTE(Iewuzze @ 2009 09 24, 12:04)
pakartojau 3ND, manau dabar geriau matos, kad zoominant ryskumo zona mazeja 

Gerai 4u.gif
Atsakyti
zITLALI, MAN LABAI PATIKO FOTOSESIJA SU MAMOM, tokios nuotraukos ryskios naturaliossss, kaip tokias isgauni biggrin.gif tongue.gif durnas klausimas, malacius tu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 09 24, 10:01)
2x3 arba 3x2 tongue.gif  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 09 24, 10:57)
1. http://www.efoto.lt/...niai_nustatymai
4. man irase
5. ikelk aisku
kazkaip nesupratau klausimo... jei nori vaiko pilnai kadre, tai fotografuoji is toliau, jei erdves per daug nuotraukoje kerpi, o tas formatas kirpimui tai ji tampyt gali , mazint ir didint, tik didinant viena krastine kita irgi automatiskai plesis

Aciu uz nuoroda 4u.gif
Del to karpymo, tai man kazkaip tokiu formatu nesigavo, iskirpau kvadratu unsure.gif Viena naujesne foto, gaudau visus imanomus pomidorus, nes kitaip nieko neismoksiu ax.gif

user posted image

ir dar bandziau i j/b versti, bet man paciai per pilka, o kai sviesinu, tai kakta visiskai isdega. Bet as nelabai ismanau, tai laukiu jusu nuomones 4u.gif

user posted image

Papildyta:
Atsiprasau, kad tokios dideles, bandysiu mazint unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pia*: 24 rugsėjo 2009 - 13:51
Sveikos mielos fotografes 4u.gif

Noreciau prisijungti prie jusu ir drauge tobuleti fotografijos srityje. Bandau susidraugauti su Nikon D90.

Padariau pirmus namu darbus, bet nerandu kaip ikelti foto blush2.gif Negi reikes dar priplepeti 100 zinuciu verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Alijena @ 2009 09 24, 14:28)
Sveikos mielos fotografes  4u.gif

Noreciau prisijungti prie jusu ir drauge tobuleti fotografijos srityje. Bandau susidraugauti su Nikon D90.

Padariau pirmus namu darbus, bet nerandu kaip ikelti foto  blush2.gif Negi reikes dar priplepeti 100 zinuciu  verysad.gif

per www.radikal.ru pabandyk ax.gif
Atsakyti
Sveikos, noreciau jungtis ir as. Mokslas yra sviesa... kaip sakoma. Mano fotoaparatas Canon EOS 450D su kitiniu 18 - 55 plius turiu tele 50 - 250. Bandau pristatyti pirmaji namu darba:

Fokuse pirmas obuoliukas
http://www.flickr.co.../in/dateposted/

Fokuse antras obuoliukas

Fokuse trecias obuoliukas

laukiu komentaru. tikiuosi speti su visom smile.gif ir tikiuosi dar tilpsiu i sia temele smile.gif

nuotrauku kelimas dar irgi galvos skausmas... tikiuosi tiks taip... o jei ne bandau keist
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuze: 24 rugsėjo 2009 - 13:45
Na, man irgi galvos skausmas gavosi, kad ir mazinu, vistiek dideles gaunasi. pirma karta taip, kaip tycia, visada padoraus dydzio budavo blush2.gif Spejau sumazinti tik viena blush2.gif Tai labai atsiprasau, kad istampiau puslapi 4u.gif

Tuze, kopijuok IMG adresa 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pia*: 24 rugsėjo 2009 - 13:56
sveikos naujokės 4u.gif

Tuze,pirmas ND gerai 4u.gif
tik aišku,smagiau būtų iškarto nuotraukas matyti mirksiukas.gif

kopijuok ne nuorodą,o nuotraukos adresą (properties) ir atsakomam lange kelk per IMG skliaustus prieš tai nutrynus visą laukelį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 24 rugsėjo 2009 - 13:49
QUOTE(Pia* @ 2009 09 24, 14:22)
ir dar bandziau i j/b versti, bet man paciai per pilka, o kai sviesinu, tai kakta visiskai isdega. Bet as nelabai ismanau, tai laukiu jusu nuomones  4u.gif

Man tai labai netgi geras j/b bigsmile.gif thumbup.gif Ir pats kadras man patinka, ir apkarpymas irgi cia tinka. Nu zodziu, viskas cia ciki mirksiukas.gif

QUOTE(Tuze @ 2009 09 24, 14:40)
o jei ne bandau keist

Bandyk bandyk, vistiek anksciau ar veliau teks mirksiukas.gif Labai jau taip nepatogu ziuret, o ir palyginti lengviau, kai nuotraukos yra ikeltos 4u.gif
Atsakyti
bandau dar karta...

pirmas obuolys

user posted image

antras obuolys

user posted image

trecias obuolys

user posted image

nu tikiuosi sikart palengvinsiu jau visom darbeli smile.gif ir aciu uz pirmaji pliusa, vijja, siuose moksluose! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 09 24, 13:47)
Man tai labai netgi geras j/b  bigsmile.gif  thumbup.gif Ir pats kadras man patinka, ir apkarpymas irgi cia tinka. Nu zodziu, viskas cia ciki  mirksiukas.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pia* @ 2009 09 24, 14:22)
1. Del to karpymo, tai man kazkaip tokiu formatu nesigavo
2. ir dar bandziau i j/b versti, bet man paciai per pilka,

1. Kaip kerpi? su kokia programa ir kaip darai? smile.gif kur irasai formata norima? smile.gif ir cia net nekvadratas.. kvadratas kartais man faina, cia pusiau staciakampis kazkoks... unsure.gif
2. j/b man tai geras, modelis nerealus wub.gif bet va pati foto mano galva tai bardakelis, kampas fotografavimo nlb.. nelabai ziurisi, galva didele, kojos mazos.. o jeigu jau taip fotografuoji galbut derejo tada labiau deformuoti vaizda smile.gif ir tos istrizos linijos sienos ar ko kazkaip blasko.. norisi truputi daugiau tvarkos arba priesingai visiskos tada betvarkes, o cia taip per viduriuka ir man nlb.. bet tai tik mano nuomone 4u.gif
foto kelk per www.flickr.com, neprarasi keliant kokybes ir leis patogiai dydzius pasirinkt smile.gif

tiesa ryskumas foto tai tikrai liux bigsmile.gif daugelis pavydetu

QUOTE(Alijena @ 2009 09 24, 14:28)

sveika prisijungus 4u.gif susikurk profili www.flickr.com, sukeltk foto, ten eik All Sizes ir nukopijuok Medium formato foto nuoroda esancia antroje eiluteje po ja.

QUOTE(Tuze @ 2009 09 24, 14:40)
Sveikos, noreciau jungtis ir as.

sveika prisijungus smile.gif Nd gerai manau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 24 rugsėjo 2009 - 14:16