Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 09 23, 19:05)
Dar kelios... smile.gif kaip ramu i vakara cia

Oje, koks grozis!!!! blink.gif swoon.gif wub.gif

Zitlali, kaip ta paskutini j/b vertei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 23 rugsėjo 2009 - 21:44
Na Zitlali, kaip visad thumbup.gif

QUOTE(Iewuzze @ 2009 09 23, 13:30)
Kadangi mano 2ND neispeiket 4u.gif  rodau 3ND jusu teismui smile.gif

Zidinio nuotolis:

zinok nelabai matosi skirtumas, tik tas kad objektas "artinasi", tai tikriausiai ir pati nelabai supratai esme, siulyciau paimti koki margesni fona ir fotografuojama daikta siek tiek atokiau padeti nuo jo 4u.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 09 23, 14:48)
Neperdarinek tu tu ND.Man vienodai. mirksiukas.gif
Viskas,baigiu komentuoti ir priimineti ND.Pasakai,neptinka,irodinek,kas cia sefas,o kas ne,nafik man cia nervus gadintis. doh.gif

Inesa baik, nekreik demesio, jokiu bosu nebuvo ir nebus schmoll.gif kam nepatinka tegu neskaito komentaru, bet nepradink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 23, 19:05)

Nuostabios nuotraukos. Kokybė, kaip visada pavydėtina !!

Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 23, 18:05)

user posted image

user posted image

user posted image

Nusprendziau palikt originalias spalvas, nes ziuriu, kad nesusitvarkau biggrin.gif fejiskas spalvas fejiskom temom kursiu, o db lai taip lieka  g.gif

Pirma fantastiskai nereali wub.gif bigsmile.gif
Niu ot ot, butume vienam mieste- tikrai pirma inasa tau padaryciau, kol dar pati maitinu, Svajone mano, tokia foto tureti- su maitanmu kudikiu wub.gif
O as manaiau,kad cia spalvos tvarkytos- labai ryskios ir skaidrios thumbup.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 09 23, 21:38)

Zitlali, kaip ta paskutini j/b vertei?

Man irgi idomu. Na nesiseka man ta jb versti nors tu ka doh.gif
Atsakyti
Baccardi, Zitlali, aciu 4u.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
jo, Zitlali, pirmoji no comments... Kitose spalvos super. Beje, antroji labai "užsienietiška" foto, nemoku paaiškint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 09 23, 01:01)
labas vakaras !

na uz sita brieda jauciu gausiu pomidorciku.. na bet jis mane kazkodel kabina..

user posted image

man patinka, tik ta balta ruozeli nuo kojos nukluonuociau 4u.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 23, 09:14)
antajo truputi truksta kazkaip informacijos nuotraukoje.. kodel tokia israiska ir kas ten per ruozas vandens ar ko  ax.gif

user posted image

tiesa, flickr laabai spalvas sumazina kazkaip, as tieeeek specialiai saturation padidinau, kad net man per monitoriu ziurint akys raibsta, o ikeliu i flickr ir suds kazkoks, blanku  g.gif

user posted image

wub.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 09 23, 20:05)

user posted image

user posted image

user posted image

Nusprendziau palikt originalias spalvas, nes ziuriu, kad nesusitvarkau biggrin.gif fejiskas spalvas fejiskom temom kursiu, o db lai taip lieka  g.gif

pirmoji nereali, as gal tik siek tiek paakius tuos juodus pamaskuociau ciut ciu, bet cia pas mergina jau tokie yra is prigimties kaip matau, tai gal negerai slept... g.gif

spalvos nerealios, ka siom foto darei spalvotom su PS? ir kokiu metu fotkinai kelinta valanda paros? ir kokiais nustatymais?

o ta nespalvota kur daryta? cia patalpoje?
Papildyta:
na, o cia laukiu kritikos siems kadrams 4u.gif

Išpažintis...

user posted image

siaip
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Maldele...
user posted image

Musu pilis...

user posted image

Gležnumas...

user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Pelenė. @ 2009 09 24, 08:00)
na, o cia laukiu kritikos siems kadrams  4u.gif

As jau flickr'e apziurejau, tai man labai ketvirta patiko bigsmile.gif

Paskutineje man noretusi tas ramuneles paryskinti, dabar jos tokios gelsvos, su fonu liejasi blush2.gif
Atsakyti
kas kursite tema idekite prasau mano efoto http://www.efoto.lt/user/pelene_ ir info kad mano fotikas canon eos 500 d
Papildyta:
QUOTE(Tiny @ 2009 09 24, 09:26)
Labas rytas  4u.gif

As jau flickr'e apziurejau, tai man labai ketvirta patiko  bigsmile.gif

Paskutineje man noretusi tas ramuneles paryskinti, dabar jos tokios gelsvos, su fonu liejasi  blush2.gif

flirke? nedejau ten unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenė. @ 2009 09 24, 08:30)
flirke? nedejau ten  unsure.gif

Hmmm... tai, kur as jas maciau biggrin.gif Kazkoki link'a skype buvai imetus, gal savo blog'o ? g.gif
Atsakyti
Zitlali, nu kai turesi laiko ir noresi i nuogus papus ziuret sakyyyyk, noriu ir as tokiu foto biggrin.gif darysiu inasa i tavo fotika, o paskui eisiu vel fotkintis biggrin.gif biggrin.gif

Pelene, mane tai biski spalvos erzina... bet cia jau matyt mano problema tongue.gif
Atsakyti
Zitlali, ne tavo čia problema wink.gif O mano biggrin.gif Man visur vaidenas, kad spaudžia mane tas 50-ukas, tai gal ir kitų fotografijose tą tik ir matau. Žinai, juk blogam šokėjui ir k... trukdo lotuliukas.gif (Čia aš apie save). Kur prie medžio mergina dar kartą peržiūrėjau užtenka man erdvės, o va kur sėdi ant suoliuko nėštukė ir mamytė tai man ten norisi praplėst tą kadrą. BEt tavo portretukus kur žiūrėjau flicr`e su viena iš pradžiamokslių tai ten man viskas ok su erdve. Nu žodžiu man kvankt - nekreipkit į mane dėmesio blush2.gif
Papildyta:
Pelene, išpažintis man visai patiko, tokia ornamentiška foto. O kur šiaip, tai žinok, nepatinka spalvos g.gif nei pirmoje ta a la sepia, nei antroj mėlynas, nei trečioj violetinis atspalvis nepatinka. Nu bet čia vėl gal tik man blush2.gif Ketvirta paprasta, spalvos natūralios, jau geriau,bet galvos nurėžei, norisi erdvės galvytei biggrin.gif Nu va, matot, ligonis aš biggrin.gif Ir aš tai vis tik žinok bandyčiau kitaip su spalvom žaist, arba natūralias palik, kol įgūdžiai atsiras. Nors man tai pusantrų metų jau mokaus, o su spalvomis sunkiai sekasi draugaut blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baccardi: 24 rugsėjo 2009 - 08:11