Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 09 23, 19:05)
Dar kelios... smile.gif kaip ramu i vakara cia

Jau pirma tai nereali blink.gif Net nezinau ka dar parasyt, saunuole tu zitlali 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti

user posted image

Puikiu puikiausiai. Labai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 09 23, 15:14)
Zitlali, kurias matau, tai grazios, o ta kur maitina leliuka, tai fantastiska

Aciu Ich 4u.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 09 23, 16:47)
As atsiprasau,kad taip piktai uzsipuoliau

oj, gerai, kad bobincius, visos supranta tuos hormonus 4u.gif bent as tai tikrai laugh.gif

QUOTE(Pia* @ 2009 09 23, 19:09)
Spalvos nerealios 

aciu bigsmile.gif gal ir tu jungsies pas mus?

QUOTE(Iewuzze @ 2009 09 23, 19:11)
man sita kokia faina

QUOTE(antajo @ 2009 09 23, 20:34)
zitlali, maitinanti mamyte tai nuostabi!!! akys spinduliuojancios.. rolleyes.gif
dar paskutine..  4u.gif

QUOTE(ich @ 2009 09 23, 20:35)
Jau pirma tai nereali

QUOTE(valanda @ 2009 09 23, 20:39)
Puikiu puikiausiai. Labai grazu 4u.gif

4u.gif aciu
Atsakyti
...........

jau pamaciau efoto maitinancia mamyte, tai vos nuo kedes nenuvirtau swoon.gif is soko, kuri man sukele si foto. v.z. net nescia uzsimaniau vel patapt, kad pas Zitka eit fotkintis, o veliau ir su kudikiu doh.gif lotuliukas.gif

Geros tavo tos originalios spalvos, palik kaip yra, nekraipyk wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 09 23, 19:47)
jau pamaciau efoto maitinancia mamyte, tai vos nuo kedes nenuvirtau swoon.gif is soko, kuri man sukele si foto. v.z. net nescia uzsimaniau vel patapt, kad pas Zitka eit fotkintis, o veliau ir su kudikiu doh.gif  lotuliukas.gif

Geros tavo tos originalios spalvos, palik kaip yra, nekraipyk wink.gif

thumbup.gif ir as!!!
nors as dar maitinu tik kad mano kudykis toks dedelesnis.. bet cia ne beda! beda tame kad zitlali toooooliiiiiiiii doh.gif o tai tikrai inesciau jai inasi i nauja fotika lotuliukas.gif
Atsakyti
tiesa, as kaip tirkas kriu kriu nieko nepasakaiu - aciu uz komantarus mano buitiakams! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Zitlali,nera zodziu,kaip grazu. wub.gif Dabar galvoju,kad visi tavo modeliai labai,labai grazus.Nesamone butu jei rinktumeisi pagal isvaizda doh.gif ,esi is tu fotografu kuriem nebuna negraziu modeliu,tu moki atskleisti visa grazuma wub.gif Liuks thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Fea @ 2009 09 23, 15:54)
as tai nepykstu tikrai mirksiukas.gif

susitaikem drinks_cheers.gif  biggrin.gif

Aciu tau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Antajo, patinka stebėt kaip tu tobulėji wink.gif 4u.gif
Zitlali, man maitinanti mama pirmoje foto, kur kvadratas labai, o kitose tai mane kankina erdvės trūkumas, matyt, dėl to ir su savuoju 50-uku nelabai susidraugauju ax.gif doh.gif O šiaip tai kokybė pas tave pavydėtina - šauniai darbuojies thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 09 23, 20:47)
jau pamaciau efoto maitinancia mamyte, tai vos nuo kedes nenuvirtau

lotuliukas.gif
aciu uz patarima, taip ir padarysiu del spalvu smile.gif

QUOTE(antajo @ 2009 09 23, 21:16)
o tai tikrai inesciau jai inasi i nauja fotika  lotuliukas.gif

erzini ane laugh.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 09 23, 21:45)
Dabar galvoju,kad visi tavo modeliai labai,labai grazus.Nesamone butu jei rinktumeisi pagal isvaizda

Tai, kad puse ju as nesirenku g.gif ir paskutines sios moterys jau mane pasirinko... (jau po truputi drasiau pradedu ta linkme judeti, bet dar nesireklamuoju, nes laiko tiek neturiu)

QUOTE(Baccardi @ 2009 09 23, 21:50)
o kitose tai mane kankina erdvės trūkumas, matyt, dėl to ir su savuoju 50-uku nelabai susidraugauju  ax.gif  doh.gif O šiaip tai kokybė pas tave pavydėtina - šauniai darbuojies  thumbup.gif

visose kitose? blink.gif man tuksta erdves tik ten kur veidu i mane besisypancios, kitur kazkaip man viskas oki g.gif aciu 4u.gif
pritariu del Antajo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 23 rugsėjo 2009 - 21:07
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 23, 19:45)

aciu  bigsmile.gif gal ir tu jungsies pas mus?

blush2.gif kol kas tikrai ne ax.gif bandziau fotoaparato instrukcija perskaityti pirmiausia, bet, kad ta pasirode svediska, ne norvegiska kazkodel doh.gif O gal yra is kur imanoma instrukcijas lietuviskai ar angliskai atisiusti g.gif
Nes pradeti reiketu nuo namu darbu, o as nemoku dar nusistatyti visu parametru blush2.gif

As tik jums, fotografems, norejau klausima uzduoti: kokiu formatu karpot foto? Manual ar renkates kazkoki? Gal kazkoks standartas yra ir negalima belekaip karpyti nuotraukas, taip kaip man grazu? rolleyes.gif

Ar visos naudojat PS ir ar originala 4u.gif

Tikriausiai per daug klausimu kaip ka tik prakalbusiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pia* @ 2009 09 23, 22:06)
1. O gal yra is kur imanoma instrukcijas lietuviskai ar angliskai atisiusti
2. kokiu formatu karpot foto? Manual ar renkates kazkoki?
3. Gal kazkoks standartas yra ir negalima belekaip karpyti nuotraukas, taip kaip man grazu? 
4. Ar visos naudojat PS ir ar originala 
5. Tikriausiai per daug klausimu kaip ka tik prakalbusiai 

1. O koks fotikas?
2. 6x6, 6x9 arba 9x6 (stengiuosi tilpt i siuos remus smile.gif )
3. Kaip nori taip karpai, bet pradzioje siulyciau i remus paisytis, veliau kai jau zinosi, kad nori butent tokio, o ne kitokio kadravimo tai taip ir padarysi.. o kol kas tai nzn... na, bent as tai rekomenduociau paisytis i standarta kol mokais smile.gif
4. Ps neoriginalas ax.gif
5. Nedaug, klausk daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 23, 21:12)
1. O koks fotikas?
2. 6x6, 6x9 arba 9x6 (stengiuosi tilpt i siuos remus smile.gif )
3. Kaip nori taip karpai, bet pradzioje siulyciau i remus paisytis, veliau kai jau zinosi, kad nori butent tokio, o ne kitokio kadravimo tai taip ir padarysi.. o kol kas tai nzn... na, bent as tai rekomenduociau paisytis i standarta kol mokais smile.gif
4. Ps neoriginalas  ax.gif
5. Nedaug, klausk daugiau  4u.gif

1. Fotikas pats paprasciausias D40, su standartiniu objektyvu 4u.gif
2-3. Pabandysiu ir as talpintis, nors fotografuoju kol kas be jokio suvokimo, na, gal truputi truputi ateina suvokimas, kuo daugiau foto apziuriu, tuo lyg viskas labiau aiskeja, bet dar realiai pritaikyti nelabai dristu blush2.gif
4. Jei neoriginalas, gal gali pasiulyti is kur parsisiusti, jei siunteisi 4u.gif

Ideciau foto, jei pakomentuotumet kas blogai, tai butu labai gerai, bet kol kas bijau, kad tik laiko svaistymas jums, nes jus visos gerokai pazenge. Man dar pacius pagrindus reikia ismokti 4u.gif

Dabar pabandziau viena foto apkarpyti tuo formatu, tai nieko neiseina, vos vaikas i kadra telpa. Vadinasi fotografavau is per arti, jei norejau ji visa nuotraukoje parodyti? g.gif
Atsakyti