Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 09 23, 15:02)
drinks_cheers.gif
Kokia konkurso trukme? menuo? ar vel kaip su maistu neapibrezta  doh.gif

Net nežinau, juk nusibalsavom, kad mėnuo doh.gif Aš siūlyčiau gal iki lapkričio 1 arba 15 g.gif Nes vis dar ruduo būtų, be to, abi daros kaip tik sekmadieniai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 09 23, 00:01)
labas vakaras !
na uz sita brieda jauciu gausiu pomidorciku.. na bet jis mane kazkodel kabina..

Man visai patinka, tik galetu buti neissiziojus biggrin.gif Lelius tavo taip pat patiko, labai ryskios akytes ir siaip labai grazus vaikas ax.gif

Zitlali, kurias matau, tai grazios, o ta kur maitina leliuka, tai fantastiska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 09 23, 13:21)
tai man tai nesunku..ale cia nesuprasi, ko klausyt smile.gif issirinkit sefa koki,ar ka biggrin.gif
gerai, perdarysiu ND Nr. 2 mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

Nu nera cia jokiu sefu, in general, jei kazkas praso perdaryt tai perdarai, jei nieks nepraso ir bent 3 pasako, kad ok, tai ok 4u.gif

iewuzze, man lyg gerai atrodo smile.gif

Del rudens tai pritariu, iki kokio lapkricio vidurio, nes man gal ruduo visai nespalvotas ir negrazus, o niurus lietingas ir slapias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 09 23, 14:48)
Neperdarinek tu tu ND.Man vienodai. mirksiukas.gif
Viskas,baigiu komentuoti ir priimineti ND.Pasakai,neptinka,irodinek,kas cia sefas,o kas ne,nafik man cia nervus gadintis. doh.gif

oi tikrai as nepiktai blush2.gif blush2.gif atsiprasau,jei isizeidei unsure.gif
pajuokavau tik as ax.gif pridejau gi ir sypsniuku,kad suprastum blush2.gif
QUOTE(Melodi @ 2009 09 23, 15:21)
Nu nera cia jokiu sefu, in general, jei kazkas praso perdaryt tai perdarai, jei nieks nepraso ir bent 3 pasako, kad ok, tai ok 4u.gif

jau surpatau viska..jei gerai,tai 3 balsu uztenka..jei nors vienas nepritaria - perdarom drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Iewuzze @ 2009 09 23, 13:30)
Kadangi mano 2ND neispeiket 4u.gif  rodau 3ND jusu teismui smile.gif

kai žinau ką reikia žiūrėt,tai matau šiokį tokį skirtumą,bet siūlyčiau perdaryti kitoje aplinkoje,kad pati matytum kas keičiasi zoominant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 09 23, 15:27)
oi tikrai as nepiktai blush2.gif  blush2.gif atsiprasau,jei isizeidei unsure.gif
pajuokavau tik as ax.gif pridejau gi ir sypsniuku,kad suprastum blush2.gif

As atsiprasau,kad taip piktai uzsipuoliau doh.gif blush2.gif Mano hormonai bardakus daro doh.gif ,nepyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 09 23, 16:47)
As atsiprasau,kad taip piktai uzsipuoliau doh.gif  blush2.gif Mano hormonai bardakus daro doh.gif ,nepyk 4u.gif

as tai nepykstu tikrai mirksiukas.gif

susitaikem drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2009 09 23, 16:38)
kai žinau ką reikia žiūrėt,tai matau šiokį tokį skirtumą,bet siūlyčiau perdaryti kitoje aplinkoje,kad pati matytum kas keičiasi zoominant  mirksiukas.gif

pioneer.gif ryt bandysiu perdaryt 4u.gif
Atsakyti
Dar kelios... smile.gif kaip ramu i vakara cia

user posted image

user posted image

user posted image

Nusprendziau palikt originalias spalvas, nes ziuriu, kad nesusitvarkau biggrin.gif fejiskas spalvas fejiskom temom kursiu, o db lai taip lieka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 23 rugsėjo 2009 - 18:06
Spalvos nerealios thumbup.gif wub.gif Ir ta j/b super 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 23, 19:05)
Dar kelios... smile.gif kaip ramu i vakara cia

user posted image

man sita kokia faina wub.gif
Atsakyti
zitlali, maitinanti mamyte tai nuostabi!!! akys spinduliuojancios.. rolleyes.gif
dar paskutine.. 4u.gif
Atsakyti