Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 09 23, 07:14)

sita nereali wub.gif

QUOTE(antajo @ 2009 09 23, 07:21)

labai smagi, tik noretusi daugiau erdves mirksiukas.gif kaip rast tave flickr g.gif blush2.gif
Atsakyti
Zitlali,paskutinėje spalvos gražios smile.gif

Antajo,tavo lelių pamačiau tik kai kitos pacitavo smile.gif kokios šviesios nuotraukos,liuks thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 23 rugsėjo 2009 - 10:14
Sveikos smile.gif smile.gif

Antajo, man patiko su pulteliu buitiakas, fonas geras, neblasko nieks demesio thumbup.gif

Zitlali, is tu kur klausei nuomones, pirma man tikrai nea...zole graziai ziurisi, bet medziai nea...Ta prasme nenaturaliai labai jau, bet is kitos puses fotke toki paslapties syda igauna, kaip kad ne LT, o kokioj Naujojoj Zelandijoj butu fotkinta g.gif
maitinanti patiko g.gif wub.gif
Atsakyti
Labas,

Aš dar dėl konkurso ax.gif Vis galvoju apie senas fotkes ir specialiai darytas ax.gif Gal kas turit kokių minčių/ komentarų? Aš siūlyčiau dėti TIK konkurso metu darytas nuotraukas, nes jis visgi skirtas tobulėjimui, kampų/ formų / pozų ieškojimui, o ne senų (gal net netyčia gerų blush2.gif ) kadrų demonstravimui ax.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 09 22, 22:57)
Man jos kaip tik patinka  tongue.gif

thumbup.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 09 23, 08:14)

Šitą labai žavi thumbup.gif
Daugelio jau nematau unsure.gif

QUOTE(antajo @ 2009 09 23, 08:21)

Šita super thumbup.gif Tiek kampas, tiek šviesumas, ryškumas bigsmile.gif

QUOTE(Fea @ 2009 09 23, 08:32)
nu gerai...pakartosiu...

Lyg ir gerai ax.gif Aš tai tose fotkėse skirtumą mačiau, bet geriau būtų buvęs tolesnis fonas ax.gif
Atsakyti
Maitinanti mama wub.gif Kitu Zit foto jau nematau verysad.gif

Ir antajo lelius patiko. Labai sviesi grazi foto thumbup.gif

reiktu ND daryt... ax.gif ai ir siaip stresuoju visa savaite, tai ir fotika imt rankos nekyla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 09 23, 09:11)
tai galiu pereit prie ND Nr.3? blush2.gif  blush2.gif

Tai vienas is lengvesniu namu darbu.Fotografijoje vien teorijos neuztenka,reikia ir fotografuoti.Negi sunku perdaryti 2 ND?Neuztenka suprasti,reikia ir parodyodyti ka supratai mirksiukas.gif Laukiu perdarant. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kadangi mano 2ND neispeiket 4u.gif rodau 3ND jusu teismui smile.gif

Zidinio nuotolis:
17mm
user posted image
24mm
user posted image
35mm
user posted image
50mm
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 09 23, 12:54)
Tai vienas is lengvesniu namu darbu.Fotografijoje vien teorijos neuztenka,reikia ir fotografuoti.Negi sunku perdaryti 2 ND?Neuztenka suprasti,reikia ir parodyodyti ka supratai mirksiukas.gif Laukiu perdarant. mirksiukas.gif

tai man tai nesunku..ale cia nesuprasi, ko klausyt smile.gif issirinkit sefa koki,ar ka biggrin.gif
gerai, perdarysiu ND Nr. 2 mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 09 23, 13:21)
tai man tai nesunku..ale cia nesuprasi, ko klausyt smile.gif issirinkit sefa koki,ar ka biggrin.gif
gerai, perdarysiu ND Nr. 2 mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

Neperdarinek tu tu ND.Man vienodai. mirksiukas.gif
Viskas,baigiu komentuoti ir priimineti ND.Pasakai,neptinka,irodinek,kas cia sefas,o kas ne,nafik man cia nervus gadintis. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 09 23, 14:21)
gerai, perdarysiu ND Nr. 2 mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

a kaži kas norės šefu būt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 09 23, 10:25)
Labas,

Aš dar dėl konkurso  ax.gif  Vis galvoju apie senas fotkes ir specialiai darytas  ax.gif  Gal kas turit kokių minčių/ komentarų? Aš siūlyčiau dėti TIK konkurso metu darytas nuotraukas, nes jis visgi skirtas tobulėjimui, kampų/ formų / pozų ieškojimui, o ne senų (gal net netyčia gerų  blush2.gif ) kadrų demonstravimui  ax.gif

drinks_cheers.gif
Kokia konkurso trukme? menuo? ar vel kaip su maistu neapibrezta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 23, 08:14)

Nuostabi ir nuotrauka, ir nuotaika wub.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 09 23, 14:48)
Neperdarinek tu tu ND.Man vienodai. mirksiukas.gif
Viskas,baigiu komentuoti ir priimineti ND.Pasakai,neptinka,irodinek,kas cia sefas,o kas ne,nafik man cia nervus gadintis. doh.gif

Inesa baik, komentuok ir priiminėk 4u.gif Man patinka tavo komentarai bigsmile.gif Ir nesinervink, juk Fea pajuokavo (gal ir ne visai vykusiai)

Atsakyti