Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 09 23, 09:55)
Oki, aciu uz nuomones  4u.gif tai gal taip tada?  g.gif

man gal kiek šviesiau norėtųs rolleyes.gif
bet mano monikas užtamsina,tai gal tau geriau matosi g.gif
dar sykį apžiūrėjau,likčiau prie anos antros ax.gif
Atsakyti
Zitlali, maitinanti mama nereali foto wub.gif

antajo, antra visai nieko su vaiku tik ir distancinis galetu but fokuse smile.gif
Papildyta:
Zit, pirma -nea, medis per melynas, labiausiai gal paskutine- naturaliausios spalvos
Atsakyti
Citra 4u.gif aciu

o si? pasviesinau

user posted image
Atsakyti
Zitka, man paskutine geriausia 4u.gif pirma per daug melyna, antra per sunki kazkokia.

QUOTE(Fea @ 2009 09 23, 09:40)
nu  back vaizdas ryskeja biggrin.gif
as suprantu, ka daro platesne/siauresne "skyle" 4u.gif kuo ji platesne, tuo artimesnis vaizdas ryskenis, o galinis isplaukes; kuo mazesne "skyle", tuo  labiau galinis vaizdas ryskeja (priekinis irgi lieka ryskus) blush2.gif
Papildyta:

teisingai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 09 23, 10:08)

teisingai  4u.gif

tai galiu pereit prie ND Nr.3? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 09 23, 10:11)
tai galiu pereit prie ND Nr.3? blush2.gif  blush2.gif

as uzskaitau ta ND, nezinau kaip kitos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 09 23, 10:08)
Zitka, man paskutine geriausia  4u.gif pirma per daug melyna, antra per sunki kazkokia.

oki, dekui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 09 23, 10:05)
o si? pasviesinau

Labai grazios spalvos, kol nepasiziuri i dangu, prasisviecianti tarp medziu ax.gif Nelabai man jis 4u.gif

Pries tai deta prie medzio nereali wub.gif Ir ta, kur maitina, irgi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(antajo @ 2009 09 23, 08:21)

Sita labai gera, tik vat vietos aplink daugiau noretusi, bet siaip momentas ir kampas tai super bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 23 rugsėjo 2009 - 09:43
Tiny supratau, dekui 4u.gif kur pradingus?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 23, 10:46)
Tiny supratau, dekui  4u.gif kur pradingus?

Ai, biski atsiputineju nuo kompo, nes del bendravimo stokos musu seima tuoj krize istiks biggrin.gif Ir su savo laptop'u priedo pykstuos, pergraziai jis man rodo, kai per kita kompa paziuriu, tai veidelis mano perkrypsta biggrin.gif doh.gif Tiesa, dar gi dirbu smile.gif

Va, paskutinej su spalvom man liuks mirksiukas.gif Kur cia fotkinotes? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 23 rugsėjo 2009 - 09:51
QUOTE(Tiny @ 2009 09 23, 10:50)
Ai, biski atsiputineju nuo kompo, nes del bendravimo stokos musu seima tuoj krize istiks  biggrin.gif Ir su savo laptop'u priedo pykstuos, pergraziai jis man rodo, kai per kita kompa paziuriu, tai veidelis mano perkrypsta  biggrin.gif  doh.gif Tiesa, dar gi dirbu  smile.gif

Va, paskutinej su spalvom man liuks  mirksiukas.gif Kur cia fotkinotes?  bigsmile.gif

doh.gif nu aisku... jo.. kompas daug laiko atima smile.gif mano vaikas spausdint tuoj ismoks greiciau nei kalbet biggrin.gif
cia Verkiu parke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 23, 10:55)
cia Verkiu parke smile.gif

Taip ir pamaniau smile.gif
Atsakyti