blambocki tik dbr pamaciau kokia geltona oda vienoj foto
Antajo tau i flickr parasiaudel foto, faini momentai, super modelis, israiskingos pozos, bet kad informacijos kazkaip truksta tuose remuose i kuriuos ispraudi ta modeliuka. Kazkaip erdves truksta arba negerai ta kadra pagauni i tokiu apimciu fota. As siulyciau visgi bandyti is toleliau fotografuoti. Ir as ne apie saules ruoza ant kelio o salia plauku ta 'snargliuka' nesuprantu kas ten
QUOTE(vijja @ 2009 09 23, 07:22)
man j/b patinka tik tas blizgesys ant kojos vaizdo nepriduoda
Will,rudenėlio temai pritariu
Will,rudenėlio temai pritariu
aciu! cia jb avytes pluginas
as ir uz rudeni!
QUOTE(inesaS @ 2009 09 22, 22:05)
Fea,kas tau ryskeja?
neryskeja?
QUOTE(Melodi @ 2009 09 22, 22:25)
Hmmm As tai pagal stala ziuriu tai man matosi
Fea, pati supranti skirtuma? Ka duoda diafragmos kaitaliojimas?
Fea, pati supranti skirtuma? Ka duoda diafragmos kaitaliojimas?
nu gerai...pakartosiu...siaip ryskeja, faktas, kad ryskeja..tik ne tiek smarkiai gal.. speju vel apsvietimas kaltas,nes fotkinta vakare niu pakartosiu gal savaitgali
QUOTE(Fea @ 2009 09 23, 08:32)
neryskeja?
nu gerai...pakartosiu...siaip ryskeja, faktas, kad ryskeja..tik ne tiek smarkiai gal.. speju vel apsvietimas kaltas,nes fotkinta vakare niu pakartosiu gal savaitgali
tu turi paaiskinti KAS ryskeja, kad mes suprastumem, ar tu supratai
QUOTE(žmogiukas @ 2009 09 23, 09:25)
tu turi paaiskinti KAS ryskeja, kad mes suprastumem, ar tu supratai
nu back vaizdas ryskeja
as suprantu, ka daro platesne/siauresne "skyle" kuo ji platesne, tuo artimesnis vaizdas ryskenis, o galinis isplaukes; kuo mazesne "skyle", tuo labiau galinis vaizdas ryskeja (priekinis irgi lieka ryskus)
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 23, 09:36)
Kuris atspalvis? ar nei vienas?
tas pirmas tai man nea...jis toks nenaturaliai zalias fone net dangus tarp medziu zalias... tai man antras labiau
(cia as, aisku, pakomentavau,kaip eilnis spoksotojas )
QUOTE(Fea @ 2009 09 23, 09:40)
tas pirmas tai man nea...jis toks nenaturaliai zalias fone net dangus tarp medziu zalias... tai man antras labiau
siaip i naturaluma kaip ir netraukiau, nes antros spalvos irgi nenaturaliai 'uzturbintos'... kitom irgi pirmas ne?
Labas rytas
Zitlali, man asmeniskai antra grazesne
kazkaip mano antro ND daugiau nieks nekomentavo, tai tipo jau galiu ruost trecia?
Zitlali, man asmeniskai antra grazesne
kazkaip mano antro ND daugiau nieks nekomentavo, tai tipo jau galiu ruost trecia?
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 23, 09:36)
Kuris atspalvis? ar nei vienas?
man ta foto tokia kaip pasvirus į kairę,norisi galvą pasukt
o spalvos man gal antoje geriau,bet jei būtų trečias variantas,tai gal jį pasirinkčiau
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 23, 09:43)
siaip i naturaluma kaip ir netraukiau, nes antros spalvos irgi nenaturaliai 'uzturbintos'... kitom irgi pirmas ne?
jo,matau,kad ir antra "uzturbinta",kaip tu sakai bet ji siltesne tokia..ta zaliai melyna kazkaip na salta tokia foto