Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

blambocki tik dbr pamaciau kokia geltona oda vienoj foto unsure.gif
Atsakyti
Antajo tau i flickr parasiaudel foto, faini momentai, super modelis, israiskingos pozos, bet kad informacijos kazkaip truksta tuose remuose i kuriuos ispraudi ta modeliuka. Kazkaip erdves truksta arba negerai ta kadra pagauni i tokiu apimciu fota. As siulyciau visgi bandyti is toleliau fotografuoti. Ir as ne apie saules ruoza ant kelio o salia plauku ta 'snargliuka' blush2.gif nesuprantu kas ten
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2009 09 23, 07:22)
man j/b patinka  smile.gif tik tas blizgesys ant kojos vaizdo nepriduoda  smile.gif

Will,rudenėlio temai pritariu  drinks_cheers.gif

aciu! cia jb avytes pluginas 4u.gif

as ir uz rudeni! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 09 22, 22:05)
Fea,kas tau ryskeja? bigsmile.gif

neryskeja? biggrin.gif
QUOTE(Melodi @ 2009 09 22, 22:25)
Hmmm g.gif  As tai pagal stala ziuriu tai man matosi g.gif 
Fea, pati supranti skirtuma? Ka duoda diafragmos kaitaliojimas? smile.gif

nu gerai...pakartosiu...siaip ryskeja, faktas, kad ryskeja..tik ne tiek smarkiai gal.. speju vel apsvietimas kaltas,nes fotkinta vakare doh.gif unsure.gif niu pakartosiu 4u.gif gal savaitgali ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 09 23, 08:32)
neryskeja? biggrin.gif

nu gerai...pakartosiu...siaip ryskeja, faktas, kad ryskeja..tik ne tiek smarkiai gal.. speju vel apsvietimas kaltas,nes fotkinta vakare doh.gif  unsure.gif niu pakartosiu  4u.gif gal savaitgali ax.gif

tu turi paaiskinti KAS ryskeja, kad mes suprastumem, ar tu supratai biggrin.gif
Atsakyti
Kuris atspalvis? g.gif ar nei vienas?

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 09 23, 09:25)
tu turi paaiskinti KAS ryskeja, kad mes suprastumem, ar tu supratai biggrin.gif

nu back vaizdas ryskeja biggrin.gif
as suprantu, ka daro platesne/siauresne "skyle" 4u.gif kuo ji platesne, tuo artimesnis vaizdas ryskenis, o galinis isplaukes; kuo mazesne "skyle", tuo labiau galinis vaizdas ryskeja (priekinis irgi lieka ryskus) blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 23, 09:36)
Kuris atspalvis?  g.gif ar nei vienas?

tas pirmas tai man nea...jis toks nenaturaliai zalias blush2.gif fone net dangus tarp medziu zalias... tai man antras labiau wub.gif
(cia as, aisku, pakomentavau,kaip eilnis spoksotojas biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 09 23, 09:40)
tas pirmas tai man nea...jis toks nenaturaliai zalias blush2.gif fone net dangus tarp medziu zalias... tai man antras labiau wub.gif
(cia as, aisku, pakomentavau,kaip eilnis spoksotojas biggrin.gif )

siaip i naturaluma kaip ir netraukiau, nes antros spalvos irgi nenaturaliai 'uzturbintos'... g.gif kitom irgi pirmas ne? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Zitlali, man asmeniskai antra grazesne 4u.gif

kazkaip mano antro ND daugiau nieks nekomentavo, tai tipo jau galiu ruost trecia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 23, 09:36)
Kuris atspalvis?  g.gif ar nei vienas?

man ta foto tokia kaip pasvirus į kairę,norisi galvą pasukt hihihi.gif
o spalvos man gal antoje geriau,bet jei būtų trečias variantas,tai gal jį pasirinkčiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 23, 09:43)
siaip i naturaluma kaip ir netraukiau, nes antros spalvos irgi nenaturaliai 'uzturbintos'...  g.gif kitom irgi pirmas ne?  ax.gif

jo,matau,kad ir antra "uzturbinta",kaip tu sakai smile.gif bet ji siltesne tokia..ta zaliai melyna kazkaip g.gif na salta tokia foto blush2.gif
Atsakyti
Oki, aciu uz nuomones 4u.gif tai gal taip tada? g.gif

user posted image

uzsizaidziau laugh.gif o foto dar devynios galybes tvarkyt doh.gif tik nezinau kazkaip kokiame atspalvyje dirbti toliau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 23 rugsėjo 2009 - 08:58