Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Tema - plati, kūrybinga ir neišsiamama smile.gif Aš už 4u.gif

Ką manot apie šią?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wite: 22 rugsėjo 2009 - 20:46
Fea,kas tau ryskeja? bigsmile.gif
Papildyta:
wite,ka galiu pasakyti,na,kad tos vietos kur yra kaireja,tai labai truksta desneja.Ir toks bardakelis gaunasi apacioje,katino letena ant kazko,ant katino,tavo ranka,ir kas ten katino desneje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 09 22, 12:01)
Labas,

Sveikos naujokės  drinks_cheers.gif  Kažkaip su tais nd pasimečiau, paskutinis gerai atrodo, o kt nebežinau  doh.gif
Dėl šešėlių jau rašė, man šita labiausiai įstrigo, norėtųsi, kad kažkas būtų ryšku- arba smilgos, o žmonės išplaukę, arba smilgos neryškios
Gimtadienio foto smagios  thumbup.gif  Patirtis yra gerai  thumbup.gif

Aciu, na cia lelius ryskus rolleyes.gif Esme ir yra,isryskinti vaika, o viskas tarsi antram plane.

Bondos nuorodos nerealios,bet man regis ten ir su programom nemazai padirbeta rolleyes.gif

As uz toki Nd, kur pasiule Will thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 09 22, 22:10)
Aciu, na cia lelius ryskus  rolleyes.gif  Esme ir yra,isryskinti vaika, o viskas tarsi antram plane.

taip taip, bet tos smilgos trukdo žiūrėti blush2.gif norėtųsi jas nušienauti lotuliukas.gif arba kad būtų vos matomos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2009 09 22, 17:53)
Sveikos smile.gif
O jūs vietoj nestovit - reikia vytis biggrin.gif

Tai reiks kibti į namų darbus, kad kokio kibernetinio diržo nuo jūsų negaučiau  blush2.gif  O tai saulutė pasislėpė, apsiniaukė...

Tiesa, merginos, bandysiu draugę fotografuot penktadienį namuose. Ji nori - aš nesipriešinu. Tik va dabar mąstau, kad čia nuotraukas kelt gėda bus - kad ir ne mano auto, bet visgi amžiaus tai bendro mudvi... O aš dar vidurinėj mokausi...  blush2.gif

O kūrybinių namų darbų nebus?  4u.gif

O kodel geda? biggrin.gif Taigi ne pagal amziu cia mes vertinam fotes biggrin.gif Kelk kelk, tik drauges sutikima gauk 4u.gif

Foto tai pritariu Inesos nuomonei del erdves trukumo ir bardakelio ir dar bent man tai tamsoka, bet katinas wub.gif Ir zvilgsnis katino wub.gif Rusiukas?

Fea, man atrodo nd gerai, tik surasyk diafragmas is ISO smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 09 22, 21:13)
Fea, man atrodo nd gerai, tik surasyk diafragmas is ISO smile.gif

As neuzskaitau.Nes nematau skirtumo ryskumo gylyje blush2.gif
Papildyta:
wite,Duoma anoje dideliu temoje irgi moksleive.Taip,kad nesikuklink mirksiukas.gif Del katino tai pritariu Melodi,fainas labai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 09 22, 21:20)
As neuzskaitau.Nes nematau skirtumo ryskumo gylyje blush2.gif

Hmmm g.gif As tai pagal stala ziuriu tai man matosi g.gif
Fea, pati supranti skirtuma? Ka duoda diafragmos kaitaliojimas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 09 22, 21:12)
taip taip, bet tos smilgos trukdo žiūrėti  blush2.gif  norėtųsi jas nušienauti  lotuliukas.gif  arba kad būtų vos matomos  blush2.gif

Man jos kaip tik patinka tongue.gif
Atsakyti
labas vakaras !

na uz sita brieda jauciu gausiu pomidorciku.. na bet jis mane kazkodel kabina..

user posted image
Atsakyti
antajo truputi truksta kazkaip informacijos nuotraukoje.. kodel tokia israiska ir kas ten per ruozas vandens ar ko ax.gif

user posted image

tiesa, flickr laabai spalvas sumazina kazkaip, as tieeeek specialiai saturation padidinau, kad net man per monitoriu ziurint akys raibsta, o ikeliu i flickr ir suds kazkoks, blanku g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 23 rugsėjo 2009 - 07:31
labas rytas..

dar pora buitiniu imetu

mamyte nori sausainio? imk!
user posted image

user posted image
Papildyta:
aciu zitlali 4u.gif
(ten saules spindulys...bet aisku cia as tik zinau.. na viskas aisku del tos foto ax.gif nezinau kodel ji mane taip kabina.. gal kad skirtinga labai.. ax.gif )

man trecia kazkodel labai patinka.. ax.gif gal del tu zaliu ivairiu atspalviu.. na nezinau..
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 09 23, 00:01)
na uz sita brieda jauciu gausiu pomidorciku.. na bet jis mane kazkodel kabina..

man j/b patinka smile.gif tik tas blizgesys ant kojos vaizdo nepriduoda smile.gif

Zitlali,balsuoju už pirmą thumbup.gif man ta tokia žolė veža biggrin.gif

labas rytas 4u.gif

sveikos prisijungusios naujokės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

eisiu šiandien nd daryt su kamuoliu tongue.gif
Will,rudenėlio temai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti