Tema - plati, kūrybinga ir neišsiamama Aš už
Ką manot apie šią?
QUOTE(Will @ 2009 09 22, 12:01)
Labas,
Sveikos naujokės Kažkaip su tais nd pasimečiau, paskutinis gerai atrodo, o kt nebežinau
Dėl šešėlių jau rašė, man šita labiausiai įstrigo, norėtųsi, kad kažkas būtų ryšku- arba smilgos, o žmonės išplaukę, arba smilgos neryškios
Gimtadienio foto smagios Patirtis yra gerai
Sveikos naujokės Kažkaip su tais nd pasimečiau, paskutinis gerai atrodo, o kt nebežinau
Dėl šešėlių jau rašė, man šita labiausiai įstrigo, norėtųsi, kad kažkas būtų ryšku- arba smilgos, o žmonės išplaukę, arba smilgos neryškios
Gimtadienio foto smagios Patirtis yra gerai
Aciu, na cia lelius ryskus Esme ir yra,isryskinti vaika, o viskas tarsi antram plane.
Bondos nuorodos nerealios,bet man regis ten ir su programom nemazai padirbeta
As uz toki Nd, kur pasiule Will
QUOTE(*Citra* @ 2009 09 22, 22:10)
Aciu, na cia lelius ryskus Esme ir yra,isryskinti vaika, o viskas tarsi antram plane.
taip taip, bet tos smilgos trukdo žiūrėti norėtųsi jas nušienauti arba kad būtų vos matomos
QUOTE(wite @ 2009 09 22, 17:53)
Sveikos
O jūs vietoj nestovit - reikia vytis
Tai reiks kibti į namų darbus, kad kokio kibernetinio diržo nuo jūsų negaučiau O tai saulutė pasislėpė, apsiniaukė...
Tiesa, merginos, bandysiu draugę fotografuot penktadienį namuose. Ji nori - aš nesipriešinu. Tik va dabar mąstau, kad čia nuotraukas kelt gėda bus - kad ir ne mano auto, bet visgi amžiaus tai bendro mudvi... O aš dar vidurinėj mokausi...
O kūrybinių namų darbų nebus?
O jūs vietoj nestovit - reikia vytis
Tai reiks kibti į namų darbus, kad kokio kibernetinio diržo nuo jūsų negaučiau O tai saulutė pasislėpė, apsiniaukė...
Tiesa, merginos, bandysiu draugę fotografuot penktadienį namuose. Ji nori - aš nesipriešinu. Tik va dabar mąstau, kad čia nuotraukas kelt gėda bus - kad ir ne mano auto, bet visgi amžiaus tai bendro mudvi... O aš dar vidurinėj mokausi...
O kūrybinių namų darbų nebus?
O kodel geda? Taigi ne pagal amziu cia mes vertinam fotes Kelk kelk, tik drauges sutikima gauk
Foto tai pritariu Inesos nuomonei del erdves trukumo ir bardakelio ir dar bent man tai tamsoka, bet katinas Ir zvilgsnis katino Rusiukas?
Fea, man atrodo nd gerai, tik surasyk diafragmas is ISO
QUOTE(Melodi @ 2009 09 22, 21:13)
Fea, man atrodo nd gerai, tik surasyk diafragmas is ISO
As neuzskaitau.Nes nematau skirtumo ryskumo gylyje
Papildyta:
wite,Duoma anoje dideliu temoje irgi moksleive.Taip,kad nesikuklink Del katino tai pritariu Melodi,fainas labai
QUOTE(inesaS @ 2009 09 22, 21:20)
As neuzskaitau.Nes nematau skirtumo ryskumo gylyje
Hmmm As tai pagal stala ziuriu tai man matosi
Fea, pati supranti skirtuma? Ka duoda diafragmos kaitaliojimas?
QUOTE(Will @ 2009 09 22, 21:12)
taip taip, bet tos smilgos trukdo žiūrėti norėtųsi jas nušienauti arba kad būtų vos matomos
Man jos kaip tik patinka
labas vakaras !
na uz sita brieda jauciu gausiu pomidorciku.. na bet jis mane kazkodel kabina..
antajo truputi truksta kazkaip informacijos nuotraukoje.. kodel tokia israiska ir kas ten per ruozas vandens ar ko
tiesa, flickr laabai spalvas sumazina kazkaip, as tieeeek specialiai saturation padidinau, kad net man per monitoriu ziurint akys raibsta, o ikeliu i flickr ir suds kazkoks, blanku
tiesa, flickr laabai spalvas sumazina kazkaip, as tieeeek specialiai saturation padidinau, kad net man per monitoriu ziurint akys raibsta, o ikeliu i flickr ir suds kazkoks, blanku
labas rytas..
dar pora buitiniu imetu
mamyte nori sausainio? imk!
Papildyta:
aciu zitlali
(ten saules spindulys...bet aisku cia as tik zinau.. na viskas aisku del tos foto nezinau kodel ji mane taip kabina.. gal kad skirtinga labai.. )
man trecia kazkodel labai patinka.. gal del tu zaliu ivairiu atspalviu.. na nezinau..
dar pora buitiniu imetu
mamyte nori sausainio? imk!
Papildyta:
aciu zitlali
(ten saules spindulys...bet aisku cia as tik zinau.. na viskas aisku del tos foto nezinau kodel ji mane taip kabina.. gal kad skirtinga labai.. )
man trecia kazkodel labai patinka.. gal del tu zaliu ivairiu atspalviu.. na nezinau..
QUOTE(antajo @ 2009 09 23, 00:01)
man j/b patinka tik tas blizgesys ant kojos vaizdo nepriduoda
Zitlali,balsuoju už pirmą man ta tokia žolė veža
labas rytas
sveikos prisijungusios naujokės
eisiu šiandien nd daryt su kamuoliu
Will,rudenėlio temai pritariu