Zana obuoliukai spalvoti spalvos grazios ir man gerai ziurisi pirmas ir antras planas su mintim
antajo koks fotogeniskas tavo modeliukas ,man 3 paskutines idomios ir tos strazdanos tik zemyn galva manau butu idomi nuotrauka jeigu rankos visos matytusi bet siaip supper
soriux is seniau nekomentavau
laba naujokem junkites drasiau ir griebkite namu darbus
einu paziuret ka galiu imesti kritikai
beje ar girdejote apie toki dalyka kaip "foto kovos " zinau viksta vilniuje lyg
Labas,
Tiny, man vien mama labiau patinka, nes foto su vaikučiu, kur anoje temoje liko, labai suspaustos atrodo
Girdėjom Jei gerai pamenu, vyksta kažkurį vakarą vienoje Senamiesčio kavinių. Paskelbiama vakaro tema, duodama kažkiek laiko (valandomis) ir vėliau renkama geriausia nuotrauka
Tiny, man vien mama labiau patinka, nes foto su vaikučiu, kur anoje temoje liko, labai suspaustos atrodo
QUOTE(kerolli @ 2009 09 18, 14:25)
Girdėjom Jei gerai pamenu, vyksta kažkurį vakarą vienoje Senamiesčio kavinių. Paskelbiama vakaro tema, duodama kažkiek laiko (valandomis) ir vėliau renkama geriausia nuotrauka
Kerolli, Will, aciu uz issakytas nuomones
QUOTE(Will @ 2009 09 18, 11:29)
Labas,
ai sitaip nes as snekejausi su zmogeliu kuris ten dalivauja bet kas 3 menesius kazkaip daro viesas pardas ,tiesiog visuomenei ir tada renka geriausia , hmm gaila negaliu dalivauti ten ,man tokie dalykai azarta sukelia
QUOTE(kerolli @ 2009 09 18, 14:25)
Šeštadieniais, 15 val. kavinėje Cafe de Paris. Reik registruotis iš anksto (dalyvauja pora su vienu fotiku)... (Facebook'e yra grupė, kru apie tai rašo....)
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 18, 17:06)
Isimylejau objektyva rysku, sviesu, bet ner to tokio super detalumo kaip makro, tprse lb gerai portrete, svelniai taip gaunasi... ir puikiausiai ant 1.4 galima fotkint visad, greitas AF
Zitlali, koks objektyvas? Praleidau
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 18, 16:06)
Isimylejau objektyva rysku, sviesu, bet ner to tokio super detalumo kaip makro, tprse lb gerai portrete, svelniai taip gaunasi... ir puikiausiai ant 1.4 galima fotkint visad, greitas AF
Lauksim nuotrauku
QUOTE(Tiny @ 2009 09 18, 16:13)
Zitlali, koks objektyvas? Praleidau
aha, man ir idomu
Tiny, patinka ir modeliukas ir foto
Mamos katinas kaip jums?
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 18, 17:06)
taip ir maniau, kad tau visi po tavo macro bus ne tokie ryskus bet vistiek 50 mm turi savo privalumu kas be ko oi lauksim rezultatu oi lauksim
sveikos ir sveiki
matau plepalu tempai nesuretejo pavyt ner sansu
Giriu is paskutines temos keliu psl Antajo 3portretuka, kazkurios obuolius spalvotus ir Zitlali buitiakus Medona, katinas l.grazus
sveikinu su pirkiniu malonu, kad patenkinta, nes as tai labai pykstu, bet ne ant aparato, o ant savo kitinio obj.
kokiu obj. cia fotkinta 50mm f1.4 nes mirk gyvenk tokio reikia tik is kur euru gaut
matau plepalu tempai nesuretejo pavyt ner sansu
Giriu is paskutines temos keliu psl Antajo 3portretuka, kazkurios obuolius spalvotus ir Zitlali buitiakus Medona, katinas l.grazus
QUOTE(Rasytce @ 2009 09 17, 22:43)
sveikinu su pirkiniu malonu, kad patenkinta, nes as tai labai pykstu, bet ne ant aparato, o ant savo kitinio obj.
kokiu obj. cia fotkinta 50mm f1.4 nes mirk gyvenk tokio reikia tik is kur euru gaut
Zitlali, tai jau nusipirkai?
Man patiko, spalvos kaip piesta
QUOTE(Medona @ 2009 09 18, 17:21)
Mamos katinas kaip jums?
Man patiko, spalvos kaip piesta