Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Zana obuoliukai spalvoti spalvos grazios ir man gerai ziurisi pirmas ir antras planas su mintim smile.gif

antajo koks fotogeniskas tavo modeliukas ,man 3 paskutines idomios ir tos strazdanos wub.gif tik zemyn galva manau butu idomi nuotrauka jeigu rankos visos matytusi ax.gif bet siaip supper thumbup.gif

soriux is seniau nekomentavau ax.gif

laba naujokem 4u.gif junkites drasiau ir griebkite namu darbus mirksiukas.gif

einu paziuret ka galiu imesti kritikai ax.gif

beje ar girdejote apie toki dalyka kaip "foto kovos " zinau viksta vilniuje lyg g.gif
Atsakyti
Labas,

Tiny, man vien mama labiau patinka, nes foto su vaikučiu, kur anoje temoje liko, labai suspaustos atrodo g.gif

QUOTE(kerolli @ 2009 09 18, 14:25)
beje ar girdejote apie toki dalyka kaip "foto kovos " zinau viksta vilniuje lyg  g.gif

Girdėjom ax.gif Jei gerai pamenu, vyksta kažkurį vakarą vienoje Senamiesčio kavinių. Paskelbiama vakaro tema, duodama kažkiek laiko (valandomis) ir vėliau renkama geriausia nuotrauka ax.gif
Atsakyti
Kerolli, Will, aciu uz issakytas nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 09 18, 11:29)
Labas,

Tiny, man vien mama labiau patinka, nes foto su vaikučiu, kur anoje temoje liko, labai suspaustos atrodo  g.gif
Girdėjom  ax.gif  Jei gerai pamenu, vyksta kažkurį vakarą vienoje Senamiesčio kavinių. Paskelbiama vakaro tema, duodama kažkiek laiko (valandomis) ir vėliau renkama geriausia nuotrauka  ax.gif

ai sitaip nes as snekejausi su zmogeliu kuris ten dalivauja bet kas 3 menesius kazkaip daro viesas pardas ,tiesiog visuomenei ir tada renka geriausia , g.gif hmm gaila negaliu dalivauti ten ,man tokie dalykai azarta sukelia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kerolli @ 2009 09 18, 14:25)
beje ar girdejote apie toki dalyka kaip "foto kovos " zinau viksta vilniuje lyg  g.gif

Šeštadieniais, 15 val. kavinėje Cafe de Paris. Reik registruotis iš anksto (dalyvauja pora su vienu fotiku)... (Facebook'e yra grupė, kru apie tai rašo....)
Atsakyti
Isimylejau objektyva thumbup.gif rysku, sviesu, bet ner to tokio super detalumo kaip makro, tprse lb gerai portrete, svelniai taip gaunasi... ir puikiausiai ant 1.4 galima fotkint visad, greitas AF ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 18, 17:06)
Isimylejau objektyva  thumbup.gif rysku, sviesu, bet ner to tokio super detalumo kaip makro, tprse lb gerai portrete, svelniai taip gaunasi... ir puikiausiai ant 1.4 galima fotkint visad, greitas AF  ax.gif

Zitlali, koks objektyvas? Praleidau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 18, 16:06)
Isimylejau objektyva  thumbup.gif rysku, sviesu, bet ner to tokio super detalumo kaip makro, tprse lb gerai portrete, svelniai taip gaunasi... ir puikiausiai ant 1.4 galima fotkint visad, greitas AF  ax.gif

Lauksim nuotrauku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 09 18, 16:13)
Zitlali, koks objektyvas? Praleidau  blush2.gif

aha, man ir idomu ax.gif

Tiny, patinka ir modeliukas ir foto thumbup.gif

Mamos katinas kaip jums?
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 18, 17:06)

taip ir maniau, kad tau visi po tavo macro bus ne tokie ryskus wink.gif bet vistiek 50 mm turi savo privalumu kas be ko wink.gif oi lauksim rezultatu oi lauksim thumbup.gif
Atsakyti
sveikos ir sveiki 4u.gif
matau plepalu tempai nesuretejo doh.gif pavyt ner sansu unsure.gif

Giriu is paskutines temos keliu psl Antajo 3portretuka, kazkurios obuolius spalvotus ir Zitlali buitiakus wub.gif Medona, katinas l.grazus
QUOTE(Rasytce @ 2009 09 17, 22:43)
va su 50D man kaip stebuklas .
user posted image

sveikinu su pirkiniu mirksiukas.gif malonu, kad patenkinta, nes as tai labai pykstu, bet ne ant aparato, o ant savo kitinio obj. doh.gif
kokiu obj. cia fotkinta 50mm f1.4 g.gif nes mirk gyvenk tokio reikia biggrin.gif tik is kur euru gaut g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 18 rugsėjo 2009 - 16:57
Zitlali, tai jau nusipirkai? bigsmile.gif
QUOTE(Medona @ 2009 09 18, 17:21)
Mamos katinas kaip jums?

Man patiko, spalvos kaip piesta rolleyes.gif
Atsakyti