Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Melodi @ 2009 09 22, 16:56)
Aha, abieju Ievu  thumbup.gif
As jau pasimeciau kiek cia pas mus merginu susijusiu su Ievom doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aga biggrin.gif Kazkada ir mano nick'as buvo su tuo vardu susijes lotuliukas.gif
Atsakyti
As jau pasimeciau kiek cia pas mus merginu susijusiu su Ievom doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(ich @ 2009 09 22, 17:04)
Aga biggrin.gif Kazkada ir mano nick'as buvo su tuo vardu susijes lotuliukas.gif

hihihi.gif

Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
na va dedu ND nr. 2 - diafragmos ir ISO kaitaliojimas:

user posted image

user posted image

user posted image

blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Fea, gerai man 4u.gif pati matai skirtuma?
Atsakyti
QUOTE(Pelenė. @ 2009 09 22, 18:15)
Fea, gerai man  4u.gif pati matai skirtuma?

jo,matau drinks_cheers.gif ryskeja, ryskeeeja, ryskeeeeeejaaaaa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenė. @ 2009 09 22, 16:52)
Ievukis, ievuze, liux man regis  thumbup.gif  thumbup.gif

Aha, abieju Ievu  thumbup.gif

dekui thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
O jūs vietoj nestovit - reikia vytis biggrin.gif

Tai reiks kibti į namų darbus, kad kokio kibernetinio diržo nuo jūsų negaučiau blush2.gif O tai saulutė pasislėpė, apsiniaukė...

Tiesa, merginos, bandysiu draugę fotografuot penktadienį namuose. Ji nori - aš nesipriešinu. Tik va dabar mąstau, kad čia nuotraukas kelt gėda bus - kad ir ne mano auto, bet visgi amžiaus tai bendro mudvi... O aš dar vidurinėj mokausi... blush2.gif

O kūrybinių namų darbų nebus? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wite: 22 rugsėjo 2009 - 18:15
QUOTE(Melodi @ 2009 09 22, 09:28)
O objektyvas koks? Kitinis?

Mano objektyvas (nelabai zinau kas tas kitinis unsure.gif , tai parasysiu kas ant to objektyvo parasyta) EFS 18-55mm 0.28m/0.9ft

As jau turiu ideja 2 namu darbui, tik nezinau kada spesiu, reik dienos sviesos, tai gal ryt po darbo, nes siandien nelabai iseis.. o kiek nuotrauku nufotkint tam antram? as jau senokai pagalvodavau prisijungt prie fotogtafiu, tai esu 2 kadrus nufotkinus, bet ko gero daugiau reik, ka? ir ISO nekeiciau.
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 22, 13:58)

jei apie ta pati, tai hdr'ui daryt yra atskira programa, su PS nemoku smile.gif

aga speju apie ta pati, aishku, reix su vyru i jo BMW susitikima nuvaziuoti, ten ienas vaikinukas keleta foto dare thumbup.gif man labai patiko.
Atsakyti
Pelyte as turiu parsisiuntus programa su kuria mokiausi. Bet as kai neturiu daug gamtovaizdziu tai kazkaip nlb man patiko... smile.gif ivesk i google, efoto kelios temos apie tai yra nuo A iki Z smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Unike @ 2009 09 22, 19:07)
Mano objektyvas (nelabai zinau kas tas kitinis  unsure.gif , tai parasysiu kas ant to objektyvo parasyta) EFS 18-55mm  0.28m/0.9ft

Čia kitinis ir yra 4u.gif

Siūlau konkursinę sezoninę tongue.gif temą - RUDUO : spalvos, formos, derlius , nuotaika tongue.gif
Ką manot? blush2.gif

P.S. žinutę truputį papildžiau blush2.gif Mintis ta, kad darbas geriau būtų kūrybinis, o ne tik spalvoto medžio fotografija ax.gif Bet ir spalvotas medis iš principo tinka, o jei nekasdieniškai pateiktas, tai išvis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Will: 22 rugsėjo 2009 - 20:21
QUOTE(Will @ 2009 09 22, 21:15)
Siūlau konkursinę sezoninę  tongue.gif  temą - RUDUO : spalvos, formos, derlius    tongue.gif 
Ką manot?  blush2.gif

Jamam ! Turetu buti idomu.
Atsakyti