Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(inesaS @ 2009 09 22, 14:16)
Geri fokuso ND mirksiukas.gif

dekui aciuks.gif norejau paklaust del antru ND, ten parasyta nezoominti, nekeisti atstumo iki objekto, tik diafragma ir ISO keiciam, o kaip su islaikymu? blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes
gal kuri turit tokia knyga skaitmenine fotografija nuo A iki Z
ka manot apie ja ar verta pirkti? kaip tik Knygu klube nuolaida nebloga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 22, 14:58)
nea smile.gif girdejus kad kokybe suprasteja, aj, o ir jei pritriuksmauta baisiai fota tai trinu, nezaidziu smile.gif

aišku, ačiū 4u.gif

QUOTE(Padangė @ 2009 09 22, 15:10)
Sveikutes
gal kuri turit tokia knyga skaitmenine fotografija nuo A iki Z
ka manot apie ja ar verta pirkti? kaip tik Knygu klube nuolaida nebloga  blush2.gif

aha, aš irgi mačiau, kad gera nuolaida bigsmile.gif Bet manrods reiktų pavartyk knygyne, nes vien iš aprašymo , tai visos knygos super lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iewuzze @ 2009 09 22, 14:59)
dekui aciuks.gif norejau paklaust del antru ND, ten parasyta nezoominti, nekeisti atstumo iki objekto, tik diafragma ir ISO keiciam, o kaip su islaikymu?  blush2.gif

as kai sita ND dariau..tai man atrodo mano fotikas pats parinkinejo islaikyma g.gif nes buvo vakaras..biski tamsoka gal..tai man rods toks ilgesnis islaikymas gavosi blush2.gif
kai busiu namie..idesiu rezultatus smile.gif
Atsakyti
Sveikos naujai prisijungusios 4u.gif
Atsiskaitineju sviesos ND.Neemiau kamuoliu,bet suglamziau popieriaus lapa kad gautusi astresni seseliai ant paties "kamuoliuko".Jei netiks galiu perdaryt.Ant saulutes buvo uzslinkes nedidelis debeseli,tai truputi skubejau kol jis nepasitrauke...

Arciausiai lango

user posted image

Toliau

user posted image

Toliausiai

user posted image

Prie lango uztraukus sviesu roleta (nes namie beveik nera uzuolaidu doh.gif )

user posted image

Prie lango su uztrauktu roletu ir folija...Folija atspindi daugiau sviesos nei jos yra nuo lango doh.gif

user posted image

Laukiu jusu komentaru blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2009 09 22, 15:30)
Sveikos naujai prisijungusios 4u.gif
Atsiskaitineju sviesos ND.Neemiau kamuoliu,bet suglamziau popieriaus lapa kad gautusi astresni seseliai ant paties "kamuoliuko".Jei netiks galiu perdaryt.Ant saulutes buvo uzslinkes nedidelis debeseli,tai truputi skubejau kol jis nepasitrauke...

Laukiu jusu komentaru blush2.gif

Man apšvietimą geriausiai parodo šešėlis, krentantis nuo daikto (aišku ir paties daikto apšviestumas). Tavo ND tai labai gražiai matosi.
O su ta folija tai išvis fainiai gavosi thumbup.gif
Labai liuksiška užduotis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 09 22, 15:23)
as kai sita ND dariau..tai man atrodo mano fotikas pats parinkinejo islaikyma g.gif nes buvo vakaras..biski tamsoka gal..tai man rods toks ilgesnis islaikymas gavosi blush2.gif
kai busiu namie..idesiu rezultatus smile.gif

nu okis, bandziau fotkint ant AV, keiciau tik diafragma ir ISO
Ivertinimui ax.gif
f/2.8 ISO 400
user posted image
f/5.6 ISO 800
user posted image
f/11 ISO 1600
user posted image
f/22 ISO 3200
user posted image
f/32 ISO 3200
user posted image

Atsakyti
o klausimas, kiek reikia tokiu fotkiu su diafragmos/ISO keitimu? nes as tik 3 dariau blush2.gif per mazai gal?
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 09 22, 15:33)
o klausimas, kiek reikia tokiu fotkiu su diafragmos/ISO keitimu? nes as tik 3 dariau blush2.gif per mazai gal?

uztenka 3
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 09 22, 00:42)
Dar keletas su veiduku  blush2.gif

Man antra labai patiko 4u.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 09 22, 09:05)
Cia bandziau draugei ir jos leliui fotosesija daryti  smile.gif

Seseliai labai ryskus, trecia labiausiai patiko 4u.gif

Sveikos naujokes smile.gif

Bondos idetos nuotraukos labai patiko bigsmile.gif

Will, galvok tema kitam konkursui 4u.gif
Atsakyti
Ievukis, ievuze, liux man regis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aha, abieju Ievu thumbup.gif
As jau pasimeciau kiek cia pas mus merginu susijusiu su Ievom doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti