Mano sviesos ND
Prie pat lango
Toliau nuo lango
Dar toliau
Uztraukus uzuolaida
Folijos siuo metu neturiu, tai panaudojau veidrodi
QUOTE(inesaS @ 2009 09 22, 13:22)
O tai kurybiniu techniniu ND jau nebus?
Aš galvoju, kad galėtų būti mokomiegi-techniniai ND, kuriems skiriama nedaug laiko, kaip pvz dabar su šviesa. Ir konkursiniai-kurūbiniai Kuriuos keliam į albumą ir skiriam daugiau laiko
QUOTE(bonda @ 2009 09 22, 13:31)
ziurau foto flircke -eina eina...
pvz zoles, rukas, sviesa, kelias -ir cia tik kelios to pacio zmogaus
pvz zoles, rukas, sviesa, kelias -ir cia tik kelios to pacio zmogaus
QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 09 22, 13:35)
Mano sviesos ND
Skirtumas tai matosi, bet man norėtųsi, kad būtų matyti krentančio šešėlio kraštas, perėjimas.
QUOTE(Gaurė @ 2009 09 22, 12:43)
Skirtumas tai matosi, bet man norėtųsi, kad būtų matyti krentančio šešėlio kraštas, perėjimas.
Norint gerai iziureti tokius dalykus reikia fotografuoti veida.Juk tiek daug seseliu gaunasi,o zaisdamas su sviesa gali tuos seselius svelninti.Galvoju,gal koki zaisla panaudoti,ar ka nors ne tokio lygaus,kad geriau matytusi
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 22, 12:50)
Iewuze, sveika prisijungus Nd gerai manau
aciu
QUOTE(inesaS @ 2009 09 22, 12:57)
Labukas O kiek naujoku
QUOTE(Will @ 2009 09 22, 13:01)
Labas,
Sveikos naujokės Kažkaip su tais nd pasimečiau, paskutinis gerai atrodo, o kt nebežinau
Sveikos naujokės Kažkaip su tais nd pasimečiau, paskutinis gerai atrodo, o kt nebežinau
aciu
kaip supratau dar reikia trecio ivertinimo laukiu toliau
aciu uz silta priemima
QUOTE(Gaurė @ 2009 09 22, 14:34)
O čia kur su užuolaida - kuris atstumas nuo lango? Nes man kažkaip labai panašu į tą kur arčiausiai ir be užuolaidos
atstumas tai 3 cia, bet skirtumas man matosi, nes seselio nera kairej pusej tokio tamsaus kaip be uzuolaidos
QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 09 22, 14:06)
aciu na ka, teks kibt prie kitu namu darbu, kad greiciau isikalciau ir galeciau, ka nors pakomentuot
QUOTE(Iewuzze @ 2009 09 22, 13:13)
aciu na ka, teks kibt prie kitu namu darbu, kad greiciau isikalciau ir galeciau, ka nors pakomentuot
Geri fokuso ND
QUOTE(Will @ 2009 09 22, 13:01)
Zitlali, o Tu naudoji kokią nors programėlę triukšmams nuimti?
nea girdejus kad kokybe suprasteja, aj, o ir jei pritriuksmauta baisiai fota tai trinu, nezaidziu
QUOTE(pelytte @ 2009 09 22, 13:10)
ar kas nors daro kanors su hdr? cia nt nzn gal photoshope jis yra
jei apie ta pati, tai hdr'ui daryt yra atskira programa, su PS nemoku