Labas,
Sveikos naujokės Kažkaip su tais nd pasimečiau, paskutinis gerai atrodo, o kt nebežinau
Dėl šešėlių jau rašė, man šita labiausiai įstrigo, norėtųsi, kad kažkas būtų ryšku- arba smilgos, o žmonės išplaukę, arba smilgos neryškios
Gimtadienio foto smagios Patirtis yra gerai
Zitlali, o Tu naudoji kokią nors programėlę triukšmams nuimti?
Sveikos naujokės Kažkaip su tais nd pasimečiau, paskutinis gerai atrodo, o kt nebežinau
QUOTE(*Citra* @ 2009 09 22, 09:05)
Dėl šešėlių jau rašė, man šita labiausiai įstrigo, norėtųsi, kad kažkas būtų ryšku- arba smilgos, o žmonės išplaukę, arba smilgos neryškios
Gimtadienio foto smagios Patirtis yra gerai
Zitlali, o Tu naudoji kokią nors programėlę triukšmams nuimti?
ar kas nors daro kanors su hdr? cia nt nzn gal photoshope jis yra
sveikutes,
naujokelems istvermes linkiu
o cia mano ND
arciausiai lango...kamuoliuko desinysis sonas net isdeges nuo sviesumo...
toleliau nuo lango
dar toliau
su uzuolaida
su folija
na as tai skirtuma matau .... o jus ?
ir ka darom Tiny ir Melodi su tom kas neatsiskaito kur cia toki internetini dirza gavus mergos nagi pirmyn daryt ND
o cia mano ND
toleliau nuo lango
dar toliau
su uzuolaida
su folija
na as tai skirtuma matau .... o jus ?
ir ka darom Tiny ir Melodi su tom kas neatsiskaito kur cia toki internetini dirza gavus mergos nagi pirmyn daryt ND
QUOTE(Pelenė. @ 2009 09 22, 12:18)
Aha ir man idomu ka daryti su tom kurios neatsikaito Man kazkaip rankos nekyla daryti, O tai kurybiniu techniniu ND jau nebus?
QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 09 22, 12:22)
Saules nera pas mane. Vakar bandziau daryt be saules, nesimato tokie ryskus skirtumai, nezinau, ar kelti, ar laukti saules ir perdaryt.
Kelk,nes visose knygose rekomenduojama pasirinkti ta langa,pro kuri nesviecia saule.
QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 09 22, 13:22)
Saules nera pas mane. Vakar bandziau daryt be saules, nesimato tokie ryskus skirtumai, nezinau, ar kelti, ar laukti saules ir perdaryt.
Aš kai namo grįžtu tai jau saulės nebūna, ryte kai išeinu, dar nebūna Bandžiau vakar be saulės daryti, bet irgi nieko gero nesigavo. Reiks bandyti savaitgalį.
Papildyta:
QUOTE(inesaS @ 2009 09 22, 13:24)
Kelk,nes visose knygose rekomenduojama pasirinkti ta langa,pro kuri nesviecia saule.
Bet vakare ir šiaip šviesos mažai
QUOTE(inesaS @ 2009 09 22, 12:22)
Aha ir man idomu ka daryti su tom kurios neatsikaito Man kazkaip rankos nekyla daryti, O tai kurybiniu techniniu ND jau nebus?
man isvis nebekyla fotika imt i nagus ziurau foto flircke -eina eina...
pvz zoles, rukas, sviesa, kelias -ir cia tik kelios to pacio zmogaus
QUOTE(Gaurė @ 2009 09 22, 12:30)
Aš kai namo grįžtu tai jau saulės nebūna, ryte kai išeinu, dar nebūna Bandžiau vakar be saulės daryti, bet irgi nieko gero nesigavo. Reiks bandyti savaitgalį.
Papildyta:
Papildyta:
Svarbu kad saule nespigintu
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 09 22, 12:31)
man isvis nebekyla fotika imt i nagus ziurau foto flircke -eina eina...
pvz zoles, rukas, sviesa, kelias -ir cia tik kelios to pacio zmogaus
Eina sau koks grazumas
QUOTE(Pelenė. @ 2009 09 22, 13:18)
sveikutes,
o cia mano ND
su uzuolaida
o cia mano ND
su uzuolaida
O čia kur su užuolaida - kuris atstumas nuo lango? Nes man kažkaip labai panašu į tą kur arčiausiai ir be užuolaidos