Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labukas 4u.gif O kiek naujoku bigsmile.gif essen.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 09 22, 12:57)
Labukas 4u.gif O kiek naujoku bigsmile.gif  essen.gif  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas,

Sveikos naujokės drinks_cheers.gif Kažkaip su tais nd pasimečiau, paskutinis gerai atrodo, o kt nebežinau doh.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 09 22, 09:05)
Cia bandziau draugei ir jos leliui fotosesija daryti  smile.gif

user posted image

Dėl šešėlių jau rašė, man šita labiausiai įstrigo, norėtųsi, kad kažkas būtų ryšku- arba smilgos, o žmonės išplaukę, arba smilgos neryškios
Gimtadienio foto smagios thumbup.gif Patirtis yra gerai thumbup.gif

Zitlali, o Tu naudoji kokią nors programėlę triukšmams nuimti?
Atsakyti
ar kas nors daro kanors su hdr? cia nt nzn gal photoshope jis yra g.gif
Atsakyti
sveikutes,

naujokelems istvermes linkiu 4u.gif

o cia mano ND ax.gif

arciausiai lango...kamuoliuko desinysis sonas net isdeges nuo sviesumo...
user posted image

toleliau nuo lango
user posted image

dar toliau
user posted image

su uzuolaida
user posted image

su folija
user posted image

na as tai skirtuma matau .... o jus ? mirksiukas.gif

ir ka darom Tiny ir Melodi su tom kas neatsiskaito g.gif kur cia toki internetini dirza gavus rolleyes.gif mergos nagi pirmyn daryt ND mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenė. @ 2009 09 22, 12:18)
ir ka darom Tiny ir Melodi su tom kas neatsiskaito  g.gif kur cia toki internetini dirza gavus  rolleyes.gif mergos nagi pirmyn daryt ND  mirksiukas.gif

Aha ir man idomu ka daryti su tom kurios neatsikaito bigsmile.gif Man kazkaip rankos nekyla daryti, doh.gif O tai kurybiniu techniniu ND jau nebus? unsure.gif
Atsakyti
Saules nera pas mane. Vakar bandziau daryt be saules, nesimato tokie ryskus skirtumai, nezinau, ar kelti, ar laukti saules ir perdaryt.
Atsakyti
QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 09 22, 12:22)
Saules nera pas mane. Vakar bandziau daryt be saules, nesimato tokie ryskus skirtumai, nezinau, ar kelti, ar laukti saules ir perdaryt.

Kelk,nes visose knygose rekomenduojama pasirinkti ta langa,pro kuri nesviecia saule. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 09 22, 13:22)

Aš kai namo grįžtu tai jau saulės nebūna, ryte kai išeinu, dar nebūna verysad.gif Bandžiau vakar be saulės daryti, bet irgi nieko gero nesigavo. Reiks bandyti savaitgalį.
Papildyta:
QUOTE(inesaS @ 2009 09 22, 13:24)
Kelk,nes visose knygose rekomenduojama pasirinkti ta langa,pro kuri nesviecia saule. mirksiukas.gif

g.gif Bet vakare ir šiaip šviesos mažai
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 09 22, 12:22)
Aha ir man idomu ka daryti su tom kurios neatsikaito bigsmile.gif Man kazkaip rankos nekyla daryti, doh.gif O tai kurybiniu techniniu ND jau nebus? unsure.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

man isvis nebekyla fotika imt i nagus cool.gif cool.gif ziurau foto flircke -eina eina... blink.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
pvz zoles, rukas, sviesa, kelias -ir cia tik kelios to pacio zmogaus blink.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2009 09 22, 12:30)
Aš kai namo grįžtu tai jau saulės nebūna, ryte kai išeinu, dar nebūna  verysad.gif  Bandžiau vakar be saulės daryti, bet irgi nieko gero nesigavo.  Reiks bandyti savaitgalį.
Papildyta:
g.gif  Bet vakare ir šiaip šviesos mažai

Svarbu kad saule nespigintu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 09 22, 12:31)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

man isvis nebekyla fotika imt i nagus cool.gif  cool.gif  ziurau foto flircke -eina  eina... blink.gif  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
pvz zoles, rukas, sviesa, kelias -ir cia tik kelios to pacio zmogaus blink.gif  wub.gif  thumbup.gif

Eina sau koks grazumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenė. @ 2009 09 22, 13:18)
sveikutes,

naujokelems istvermes linkiu  4u.gif

o cia mano ND  ax.gif

arciausiai lango...kamuoliuko desinysis sonas net isdeges nuo sviesumo...
user posted image

su uzuolaida
user posted image

O čia kur su užuolaida - kuris atstumas nuo lango? Nes man kažkaip labai panašu į tą kur arčiausiai ir be užuolaidos g.gif
Atsakyti