Aciu aciu Melodi! tai jau tuoj darysiu namu darba 2. beje mano fotikas Canon Rebel XT. o kas cia uzskaito namu darbus?
QUOTE(Unike @ 2009 09 22, 08:20)
Aciu aciu Melodi! tai jau tuoj darysiu namu darba 2. beje mano fotikas Canon Rebel XT. o kas cia uzskaito namu darbus?
O objektyvas koks? Kitinis?
QUOTE(kerolli @ 2009 09 22, 01:58)
nieko nesakiau ,nes nesu nuotraukomis patenkinta,
tai visvien pasigirk, gi faina kaip saunuole
QUOTE(Unike @ 2009 09 22, 07:06)
Fokusuota ant pirmo
gerai
QUOTE(*Citra* @ 2009 09 22, 09:05)
Cia bandziau draugei ir jos leliui fotosesija daryti
su spalvom kazkas, isblukusios ir gelsvos
QUOTE(Unike @ 2009 09 22, 08:20)
o kas cia uzskaito namu darbus?
uzskaito kokios 3 ir skaityk , kad uzskaityta
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 22, 08:29)
su spalvom kazkas, isblukusios ir gelsvos
eina sau, man kaip tik cia spalvos patinka Cia wb su ps keiciau, nes originale isvis balti veidai iseje
QUOTE(*Citra* @ 2009 09 22, 09:32)
eina sau, man kaip tik cia spalvos patinka Cia wb su ps keiciau, nes originale isvis balti veidai iseje
na, kaip isgelbeti nuo isdegimu kadrai tai gal ir ok retusavai, bet kadangi tai nera kazkokios super nepakartojamos akimirkos uzfiksavimas (na, momentines) tai sakyciau nelabai. Visgi vieta galejai parinkti seselyje pilname, kad nebutu tu demiu ant veidu tuomet ir spalvos butu kokybiskos ir to tokio kaip ruko gal butu isvengta bet tai tik mano nuomone Citra...
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 22, 08:36)
na, kaip isgelbeti nuo isdegimu kadrai tai gal ir ok retusavai, bet kadangi tai nera kazkokios super nepakartojamos akimirkos uzfiksavimas (na, momentines) tai sakyciau nelabai. Visgi vieta galejai parinkti seselyje pilname, kad nebutu tu demiu ant veidu tuomet ir spalvos butu kokybiskos ir to tokio kaip ruko gal butu isvengta bet tai tik mano nuomone Citra...
Jo, su tais seseliais cia problema, miske fotkyjom, neradau vietos,kur maziau medziu. Na bet cia pirmas bandymas ne savo lelias buitiskai fotkint Su tuo sviesos pajautimu problema man dar
QUOTE(*Citra* @ 2009 09 22, 08:05)
sita l.patiko, tik tas saules nusviestas pakausiukas kazkiek kliuna
QUOTE(bonda @ 2009 09 22, 08:16)
kaip tave flircke rast?
as irgi noriu
QUOTE(kerolli @ 2009 09 22, 01:17)
Gaure grazus vaizdai is atostogu ?
Ačiū Taip, iš atostogų, į kurias veidrodį iškeičiau Bet nesigailiu
QUOTE(kerolli @ 2009 09 22, 01:58)
rasytce saunuole dzin pinigai svarbiausia isspauzdino kiti fotografai pirstus grauziasi, juk vardas tavo ipaisytas
nieko nesakiau ,nes nesu nuotraukomis patenkinta,bet mano irgi isspauzdino nuotraukas sporto skiltije laikrastije Tiesa
Gaure pries tai buviusiu neminesiu ,bet ir sie man nelabai ,per tamsu ir fokuso bent kokio truksta ,custom melsokas
nieko nesakiau ,nes nesu nuotraukomis patenkinta,bet mano irgi isspauzdino nuotraukas sporto skiltije laikrastije Tiesa
Gaure pries tai buviusiu neminesiu ,bet ir sie man nelabai ,per tamsu ir fokuso bent kokio truksta ,custom melsokas
Kokios jūs šaunuolės
QUOTE(Melodi @ 2009 09 22, 09:06)
Gaure, man custom irgi per melynas, bet pas tave ne veidrodis lyg Kartais tos muilines gryba pjauna su wb (zinau is patirties) Pabandyk dar karta, pabandyk kelis kartus rankiniu wb nusistatyt ir ziurek skirtumus, nes nevisada pavyksta is pirmo karto normaliai ta balta lapa nufotkint.
Ne veidrodinis, deja kol kas Man custom irgi per mėlynas ir neryškus. Vakar kankinausi pusę nakties, nu mėlyna nors tu ką O dėl ryškumo, tai rankinio fokusavimo pas mane kaip ir nėra (bent jau aš neradau ), o automatiškai neranda į ką fokusuotis. Taip ir gaunasi... Na, bandysiu dar, kaitaliosiu apšvietimą, bet jei čia fotikas grybą pjauna, tai turėsit užskaityti
Ačiū visoms už pastabas
Sveikos
noreciau prisijungti prie jusu saunaus burelio ir kartu su jumis mokytis fotografuoti Mano fotoaparatas Canon EOS 500D, objektyvas Tamron AF17-50 F/2.8
Stai mano pirmasis namu darbas, lauksiu ivertinimo
Fokusuotas pirmas
Antras
Trecias
noreciau prisijungti prie jusu saunaus burelio ir kartu su jumis mokytis fotografuoti Mano fotoaparatas Canon EOS 500D, objektyvas Tamron AF17-50 F/2.8
Stai mano pirmasis namu darbas, lauksiu ivertinimo
Fokusuotas pirmas
Antras
Trecias