Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Aciu aciu Melodi! tai jau tuoj darysiu namu darba 2. beje mano fotikas Canon Rebel XT. o kas cia uzskaito namu darbus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Unike: 22 rugsėjo 2009 - 08:24
Unike, fokusa ir as uzskaityciau
Atsakyti
QUOTE(Unike @ 2009 09 22, 08:20)
Aciu aciu Melodi!  tai jau tuoj darysiu namu darba 2. beje mano fotikas Canon Rebel XT. o kas cia uzskaito namu darbus?

O objektyvas koks? Kitinis?
Atsakyti
QUOTE(kerolli @ 2009 09 22, 01:58)
nieko nesakiau ,nes nesu nuotraukomis patenkinta,

tai visvien pasigirk, gi faina kaip bigsmile.gif saunuole 4u.gif

QUOTE(Unike @ 2009 09 22, 07:06)
Fokusuota ant pirmo

gerai smile.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 09 22, 09:05)
Cia bandziau draugei ir jos leliui fotosesija daryti

su spalvom kazkas, isblukusios ir gelsvos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Unike @ 2009 09 22, 08:20)
o kas cia uzskaito namu darbus?

uzskaito kokios 3 ir skaityk , kad uzskaityta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 22, 08:29)
su spalvom kazkas, isblukusios ir gelsvos  g.gif

eina sau, man kaip tik cia spalvos patinka unsure.gif Cia wb su ps keiciau, nes originale isvis balti veidai iseje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 09 22, 09:32)
eina sau, man kaip tik cia spalvos patinka  unsure.gif  Cia wb su ps keiciau, nes originale isvis balti veidai iseje  unsure.gif

na, kaip isgelbeti nuo isdegimu kadrai tai gal ir ok retusavai, bet kadangi tai nera kazkokios super nepakartojamos akimirkos uzfiksavimas (na, momentines) tai sakyciau nelabai. Visgi vieta galejai parinkti seselyje pilname, kad nebutu tu demiu ant veidu smile.gif tuomet ir spalvos butu kokybiskos ir to tokio kaip ruko gal butu isvengta smile.gif bet tai tik mano nuomone Citra... smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 22, 08:36)
na, kaip isgelbeti nuo isdegimu kadrai tai gal ir ok retusavai, bet kadangi tai nera kazkokios super nepakartojamos akimirkos uzfiksavimas  (na, momentines) tai sakyciau nelabai. Visgi vieta galejai parinkti seselyje pilname, kad nebutu tu demiu ant veidu smile.gif tuomet ir spalvos butu kokybiskos ir to tokio kaip ruko gal butu isvengta smile.gif bet tai tik mano nuomone Citra... smile.gif  4u.gif

Jo, su tais seseliais cia problema, miske fotkyjom, neradau vietos,kur maziau medziu. Na bet cia pirmas bandymas ne savo lelias buitiskai fotkint biggrin.gif Su tuo sviesos pajautimu problema man dar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 09 22, 08:05)

sita l.patiko, tik tas saules nusviestas pakausiukas kazkiek kliuna rolleyes.gif

QUOTE(bonda @ 2009 09 22, 08:16)
kaip tave flircke rast? blush2.gif

as irgi noriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kerolli @ 2009 09 22, 01:17)

Gaure grazus vaizdai  mirksiukas.gif is atostogu ?

Ačiū 4u.gif Taip, iš atostogų, į kurias veidrodį iškeičiau blush2.gif Bet nesigailiu

QUOTE(kerolli @ 2009 09 22, 01:58)
rasytce saunuole  thumbup.gif  dzin pinigai svarbiausia isspauzdino kiti fotografai pirstus grauziasi, juk vardas tavo ipaisytas  drinks_cheers.gif

nieko nesakiau ,nes nesu nuotraukomis patenkinta,bet mano irgi isspauzdino nuotraukas sporto skiltije  ax.gif  laikrastije Tiesa  blush2.gif

Gaure pries tai buviusiu neminesiu ,bet ir sie man nelabai ,per tamsu ir fokuso bent kokio truksta ,custom melsokas  g.gif

Kokios jūs šaunuolės 4u.gif

QUOTE(Melodi @ 2009 09 22, 09:06)

Gaure, man custom irgi per melynas, bet pas tave ne veidrodis lyg g.gif  Kartais tos muilines gryba pjauna su wb (zinau is patirties) doh.gif Pabandyk dar karta, pabandyk kelis kartus rankiniu wb nusistatyt ir ziurek skirtumus, nes nevisada pavyksta is pirmo karto normaliai ta balta lapa nufotkint.

Ne veidrodinis, deja verysad.gif kol kas mirksiukas.gif Man custom irgi per mėlynas ir neryškus. Vakar kankinausi pusę nakties, nu mėlyna nors tu ką doh.gif O dėl ryškumo, tai rankinio fokusavimo pas mane kaip ir nėra (bent jau aš neradau blush2.gif ), o automatiškai neranda į ką fokusuotis. Taip ir gaunasi... Na, bandysiu dar, kaitaliosiu apšvietimą, bet jei čia fotikas grybą pjauna, tai turėsit užskaityti mirksiukas.gif

Ačiū visoms už pastabas 4u.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

noreciau prisijungti prie jusu saunaus burelio ir kartu su jumis mokytis fotografuoti 4u.gif Mano fotoaparatas Canon EOS 500D, objektyvas Tamron AF17-50 F/2.8

Stai mano pirmasis namu darbas, lauksiu ivertinimo blush2.gif
Fokusuotas pirmas
user posted image
Antras
user posted image
Trecias
user posted image
Atsakyti
Iewuze, sveika prisijungus 4u.gif Nd gerai manau ax.gif
Atsakyti