Dar keletas su veiduku
Kelnes krenta is to smagumo (kompozicija tai nelabai patinka, bet pasiteisinsiu- buvo vesoka, fotkinomes kelias minutes, o dar sugebejo kazkas paskambint, tad tik pyskinau...)
sitoj irgi kazkas nesiziuri per ilgas islaikymas? (1/50, f/5.6 )
inirtingai namu darbus darot reikia ir man susiruost
negalejau nepakomentuoti elmukes vejeli kompozicija gera bet buciau emus placiau daugiau kaires dangus paskakiskai svelnus pastelis TIK viska nuzudo pats vanduo atrodo kaip is kitos nuotraukos ,cia butu pravertes polerizuotas filtras
Gaure grazus vaizdai is atostogu ?
sveikinu maisto temos nugaletojas
Zitlali cia naujo objektyvo "pasekme" skaidrumas nerealus ir modelis
Papildyta:
man sios pacios paciausios
negalejau nepakomentuoti elmukes vejeli kompozicija gera bet buciau emus placiau daugiau kaires dangus paskakiskai svelnus pastelis TIK viska nuzudo pats vanduo atrodo kaip is kitos nuotraukos ,cia butu pravertes polerizuotas filtras
Gaure grazus vaizdai is atostogu ?
sveikinu maisto temos nugaletojas
Zitlali cia naujo objektyvo "pasekme" skaidrumas nerealus ir modelis
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 20, 20:16)
Melodi saunuole fainas rutuliukas
O cia musu kolege is pradziamoksliu, sian valanda turejom greitukui
myliu myliu savo objektyva rekomenduoju jauciasi tie 10mm is tikro... kazkaip eina sutalpint ir portretui patinka.. vnz liux
O siaip tai sergu baisiai ir nuotaikos ner ir plius depresija, kad neprogresuoju ir nieko idomaus nenufotkinu nu bet gal praeis... eisiu Nd daryt
O cia musu kolege is pradziamoksliu, sian valanda turejom greitukui
myliu myliu savo objektyva rekomenduoju jauciasi tie 10mm is tikro... kazkaip eina sutalpint ir portretui patinka.. vnz liux
O siaip tai sergu baisiai ir nuotaikos ner ir plius depresija, kad neprogresuoju ir nieko idomaus nenufotkinu nu bet gal praeis... eisiu Nd daryt
man sios pacios paciausios
rasytce saunuole dzin pinigai svarbiausia isspauzdino kiti fotografai pirstus grauziasi, juk vardas tavo ipaisytas
nieko nesakiau ,nes nesu nuotraukomis patenkinta,bet mano irgi isspauzdino nuotraukas sporto skiltije laikrastije Tiesa
Rico smagu vel tave cia matyti man siltesnes spalvos siuo variantu geriau ,gal del to kad rudeniu kvepia emocijos tryksta
Fea sveika prisijungus man tinka 1 ND
Gaure pries tai buviusiu neminesiu ,bet ir sie man nelabai ,per tamsu ir fokuso bent kokio truksta ,custom melsokas
Valkirija WB ND rodos gerai
*Citra* man patinko ale kazkas
nieko nesakiau ,nes nesu nuotraukomis patenkinta,bet mano irgi isspauzdino nuotraukas sporto skiltije laikrastije Tiesa
Rico smagu vel tave cia matyti man siltesnes spalvos siuo variantu geriau ,gal del to kad rudeniu kvepia emocijos tryksta
Gaure pries tai buviusiu neminesiu ,bet ir sie man nelabai ,per tamsu ir fokuso bent kokio truksta ,custom melsokas
Valkirija WB ND rodos gerai
Nelabai suprantu kaip cia tas nuotraukas ikelt, skaiciau senas temas man taip neisiena, per fotki to hotlink man nerodo...
Papildyta:
Nu lyg radau
Fokusuota ant pirmo
Hosted on Fotki
Antro
Hosted on Fotki
Trecio
Hosted on Fotki
Apsvietimas prastas, bet diena dirbu...
Papildyta:
Nu lyg radau
Fokusuota ant pirmo
Hosted on Fotki
Antro
Hosted on Fotki
Trecio
Hosted on Fotki
Apsvietimas prastas, bet diena dirbu...
labas rytas!
Rico, man is paskutiniu vidurine labiausia
klausimelis, kai nuglamurint veida, bet kad liktu strazdanos?
tiesa turiu ta noiseware (bet ne i ps isideda manasis,atskirai ant destopo, ten ne prof, bet standart - veikia labai gerai )
Rico, man is paskutiniu vidurine labiausia
klausimelis, kai nuglamurint veida, bet kad liktu strazdanos?
tiesa turiu ta noiseware (bet ne i ps isideda manasis,atskirai ant destopo, ten ne prof, bet standart - veikia labai gerai )
QUOTE(kerolli @ 2009 09 22, 01:58)
labas rytas
tai nelabai ir supratau..uzskaityta as ar ne su 1 ND kiek cia pliusu reikia surinkt? ar kas cia glavniausias sefas? nes siaip jau nusiteikiau pakartot ta 1 punkta
QUOTE(*Citra* @ 2009 09 21, 22:24)
sviesai gerai pagauta
QUOTE(Rico @ 2009 09 21, 23:42)
bet vaikui koks smagumelis
QUOTE(kerolli @ 2009 09 22, 00:58)
dar viena fotokorespondente
QUOTE(Unike @ 2009 09 22, 06:06)
Fokusuota
fokusas gerai
QUOTE(antajo @ 2009 09 22, 07:19)
kaip atskira programa? be virusus? (vakar lyg pavyko man vaiduoklius sumedziot bet iki nakties )
QUOTE(antajo @ 2009 09 21, 23:41)
QUOTE(kerolli @ 2009 09 22, 00:58)
QUOTE(bonda @ 2009 09 22, 07:39)
sviesai gerai pagauta
Aciux, pirmasis bandymas i rudenio tema
Rico, labai emocionalios foto 2 ir3 patiko, tik jo,reiktu trumpint islaikyma, o trecioj krenta i akis per sviesus veidukas.
Labas rytas
Citra liuks voratinklis, ir voras nebaisus Apziurejau flicr tavo Tikrai namu aplinka ir sviesa Patiko fotkes
Rico, nu bet linksmybes vaiko 3oj tikrai veidukai per sviesus. 1 man patinka del emocijos nerealios ir tu smunkanciu kelniu
Fea, del pacio fokuso ND manau gerai, nes matosi i kuri daikta fokusuota, panos kabinosi del ryskumo ir apsvietimo, bet ismoksi As tai uzskaitau, bet darant sekancius pasistenk ryskiau
Unike, fokusas gerai
Gaure, man custom irgi per melynas, bet pas tave ne veidrodis lyg Kartais tos muilines gryba pjauna su wb (zinau is patirties) Pabandyk dar karta, pabandyk kelis kartus rankiniu wb nusistatyt ir ziurek skirtumus, nes nevisada pavyksta is pirmo karto normaliai ta balta lapa nufotkint.
Citra liuks voratinklis, ir voras nebaisus Apziurejau flicr tavo Tikrai namu aplinka ir sviesa Patiko fotkes
Rico, nu bet linksmybes vaiko 3oj tikrai veidukai per sviesus. 1 man patinka del emocijos nerealios ir tu smunkanciu kelniu
Fea, del pacio fokuso ND manau gerai, nes matosi i kuri daikta fokusuota, panos kabinosi del ryskumo ir apsvietimo, bet ismoksi As tai uzskaitau, bet darant sekancius pasistenk ryskiau
Unike, fokusas gerai
Gaure, man custom irgi per melynas, bet pas tave ne veidrodis lyg Kartais tos muilines gryba pjauna su wb (zinau is patirties) Pabandyk dar karta, pabandyk kelis kartus rankiniu wb nusistatyt ir ziurek skirtumus, nes nevisada pavyksta is pirmo karto normaliai ta balta lapa nufotkint.
QUOTE(Melodi @ 2009 09 22, 09:06)
Labas rytas
niu gerai..tada vakare is namu idesiu ND punkta Nr. 2
(jei kazkas rimtai neuzskaito mano fokuso..tai pakartosiu , jus tik sakykit )