Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Dar keletas su veiduku blush2.gif

Kelnes krenta is to smagumo tongue.gif (kompozicija tai nelabai patinka, bet pasiteisinsiu- buvo vesoka, fotkinomes kelias minutes, o dar sugebejo kazkas paskambint, tad tik pyskinau...)
user posted image

user posted image

sitoj irgi kazkas nesiziuri g.gif per ilgas islaikymas? g.gif (1/50, f/5.6 )

user posted image
Atsakyti
inirtingai namu darbus darot bigsmile.gif reikia ir man susiruost ax.gif

negalejau nepakomentuoti elmukes vejeli kompozicija gera bet buciau emus placiau daugiau kaires dangus paskakiskai svelnus pastelis TIK viska nuzudo pats vanduo atrodo kaip is kitos nuotraukos ,cia butu pravertes polerizuotas filtras rolleyes.gif

Gaure grazus vaizdai mirksiukas.gif is atostogu ?

sveikinu maisto temos nugaletojas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Zitlali cia naujo objektyvo "pasekme" skaidrumas nerealus bigsmile.gif ir modelis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 20, 20:16)
Melodi saunuole  bigsmile.gif fainas rutuliukas biggrin.gif

O cia musu kolege is pradziamoksliu, sian valanda turejom greitukui tongue.gif

user posted image

user posted image

myliu myliu savo objektyva  wub.gif rekomenduoju  ax.gif jauciasi tie 10mm is tikro... kazkaip eina sutalpint ir portretui patinka.. vnz liux smile.gif
O siaip tai sergu baisiai ir nuotaikos ner ir plius depresija, kad neprogresuoju ir nieko idomaus nenufotkinu sad.gif nu bet gal praeis...  doh.gif eisiu Nd daryt

man sios pacios paciausios rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerolli: 22 rugsėjo 2009 - 00:18
rasytce saunuole thumbup.gif dzin pinigai svarbiausia isspauzdino kiti fotografai pirstus grauziasi, juk vardas tavo ipaisytas drinks_cheers.gif

nieko nesakiau ,nes nesu nuotraukomis patenkinta,bet mano irgi isspauzdino nuotraukas sporto skiltije ax.gif laikrastije Tiesa blush2.gif

Rico smagu vel tave cia matyti mirksiukas.gif man siltesnes spalvos siuo variantu geriau ,gal del to kad rudeniu kvepia tongue.gif emocijos tryksta thumbup.gif

Fea sveika prisijungus man tinka 1 ND rolleyes.gif

Gaure pries tai buviusiu neminesiu ,bet ir sie man nelabai ,per tamsu ir fokuso bent kokio truksta ,custom melsokas g.gif

Valkirija WB ND rodos gerai rolleyes.gif

*Citra* man patinko ale kazkas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerolli: 22 rugsėjo 2009 - 00:59
Nelabai suprantu kaip cia tas nuotraukas ikelt, skaiciau senas temas man taip neisiena, per fotki to hotlink man nerodo...
Papildyta:
Nu lyg radau

Fokusuota ant pirmo

user posted imageHosted on Fotki

Antro

Trecio

Apsvietimas prastas, bet diena dirbu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Unike: 22 rugsėjo 2009 - 05:58
labas rytas!

Rico, man is paskutiniu vidurine labiausia 4u.gif

klausimelis, kai nuglamurint veida, bet kad liktu strazdanos? rolleyes.gif

tiesa turiu ta noiseware (bet ne i ps isideda manasis,atskirai ant destopo, ten ne prof, bet standart - veikia labai gerai )
Atsakyti
QUOTE(kerolli @ 2009 09 22, 01:58)

Fea sveika prisijungus man tinka 1 ND  rolleyes.gif

labas rytas smile.gif
tai nelabai ir supratau..uzskaityta as ar ne su 1 ND g.gif blush2.gif kiek cia pliusu reikia surinkt? smile.gif ar kas cia glavniausias sefas? smile.gif nes siaip jau nusiteikiau pakartot ta 1 punkta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 09 21, 22:24)
Cia ale kazka bandziau fotkyt  unsure.gif

sviesai gerai pagauta thumbup.gif
QUOTE(Rico @ 2009 09 21, 23:42)
Dar keletas su veiduku  blush2.gif

bet vaikui koks smagumelis thumbup.gif

QUOTE(kerolli @ 2009 09 22, 00:58)
nieko nesakiau ,nes nesu nuotraukomis patenkinta,bet mano irgi isspauzdino nuotraukas sporto skiltije  ax.gif  laikrastije Tiesa   blush2.gif

dar viena fotokorespondente tongue.gif thumbup.gif

QUOTE(Unike @ 2009 09 22, 06:06)

fokusas gerai thumbup.gif
QUOTE(antajo @ 2009 09 22, 07:19)
tiesa turiu ta noiseware (bet ne i ps isideda manasis,atskirai ant destopo, ten ne prof, bet standart - veikia labai gerai )

kaip atskira programa? rolleyes.gif be virusus? tongue.gif lotuliukas.gif (vakar lyg pavyko man vaiduoklius sumedziot thumbup.gif thumbup.gif bet iki nakties doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 22 rugsėjo 2009 - 07:40
QUOTE(antajo @ 2009 09 21, 23:41)
Citra, grazus voratinklis  4u.gif
ir flirka nuziurejau! labai fainos!

QUOTE(kerolli @ 2009 09 22, 00:58)
*Citra*  man patinko ale kazkas    smile.gif

QUOTE(bonda @ 2009 09 22, 07:39)
sviesai gerai pagauta thumbup.gif

Aciux, pirmasis bandymas i rudenio tema smile.gif

Rico, labai emocionalios foto thumbup.gif 2 ir3 patiko, tik jo,reiktu trumpint islaikyma, o trecioj krenta i akis per sviesus veidukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 22 rugsėjo 2009 - 07:56
Cia bandziau draugei ir jos leliui fotosesija daryti smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 22 rugsėjo 2009 - 08:07
Labas rytas 4u.gif

Citra liuks voratinklis, ir voras nebaisus biggrin.gif Apziurejau flicr tavo blush2.gif Tikrai namu aplinka ir sviesa thumbup.gif Patiko fotkes smile.gif

Rico, nu bet linksmybes vaiko thumbup.gif 3oj tikrai veidukai per sviesus. 1 man patinka del emocijos nerealios ir tu smunkanciu kelniu lotuliukas.gif

Fea, del pacio fokuso ND manau gerai, nes matosi i kuri daikta fokusuota, panos kabinosi del ryskumo ir apsvietimo, bet ismoksi 4u.gif As tai uzskaitau, bet darant sekancius pasistenk ryskiau 4u.gif

Unike, fokusas gerai 4u.gif

Gaure, man custom irgi per melynas, bet pas tave ne veidrodis lyg g.gif Kartais tos muilines gryba pjauna su wb (zinau is patirties) doh.gif Pabandyk dar karta, pabandyk kelis kartus rankiniu wb nusistatyt ir ziurek skirtumus, nes nevisada pavyksta is pirmo karto normaliai ta balta lapa nufotkint.
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 09 22, 09:06)
Labas rytas 4u.gif

Fea, del pacio fokuso ND manau gerai, nes matosi i kuri daikta fokusuota, panos kabinosi del ryskumo ir apsvietimo, bet ismoksi 4u.gif As tai uzskaitau, bet darant sekancius pasistenk ryskiau 4u.gif

niu gerai..tada vakare is namu idesiu ND punkta Nr. 2 ax.gif
(jei kazkas rimtai neuzskaito mano fokuso..tai pakartosiu blush2.gif , jus tik sakykit smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 09 22, 08:05)

kaip tave flircke rast? blush2.gif
Atsakyti