Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Valkiria @ 2009 09 21, 22:05)
Matyt rankos po sportų drebėjo... ax.gif
Pasiteisinau, ar sėst 2?

As tai nzn, nevertinu as tu wb.. pats wb tai man atrodo gerai smile.gif
Atsakyti
ND tai dar nevertinsiu ax.gif

kas ten del flickr klause nepamenu.. siaip jeigu nenori issipirkt tai gali per PS eit ir issaugot foto SAVE FOR WEB.. bet kokybe foto tai nukencia truputuka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Valkiria @ 2009 09 21, 21:50)
Na, bandau ir aš prisiduoti su wb.

Manau gerai 4u.gif

QUOTE(Gaurė @ 2009 09 21, 22:02)
Tai jau dabar aš, kaip suprantu, atsiskaičiusi  mirksiukas.gif  Ir galiu pamatyti Jūsų paslėptus lobius?  bigsmile.gif

Kaip supratau Rasytce neuzskaite, man irgi custom atrodo melynas unsure.gif
Atsakyti
Klausykit, o realiai koks skirtumas fotografuojant su ar be blendos? as siaip suprantu, kad nuo saules zuikiu apsisaugoti, nuo ko dar? ar asmeniskai jauciat skirtuma? g.gif as kazkaip ne... spalvos geresnes gal neisblukusios? nzn, idomu butu jusu paklausyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 21 rugsėjo 2009 - 21:42
QUOTE(ich @ 2009 09 21, 22:29)
Kaip supratau Rasytce neuzskaite, man irgi custom atrodo melynas unsure.gif

O kažin kodėl gaunasi toks biški mėlynas? Kiek fotkinu, vis tiek pusiau automatas yra natūralesnis nors tu ką verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaurė: 21 rugsėjo 2009 - 22:21
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 21, 22:41)
Klausykit, o realiai koks skirtumas fotografuojant su ar be blendos? as siaip suprantu, kad nuo saules zuikiu apsisaugoti, nuo ko dar? ar asmeniskai jauciat skirtuma?  g.gif as kazkaip ne... spalvos geresnes gal neisblukusios? nzn, idomu butu jusu paklausyt

tiesa pasakius ir as nezinau, tik isivaiduoju kad nuo saules, na kaip pvz kaip kad prisidetum plastaka prie akiu nuo saules, tiap ir cia, kad nesviestu i objektyva kiek tai imanoma isvengt smile.gif lyg taip logiska butu
Atsakyti
gaure, man regis kad wb gerai 4u.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 09 21, 21:41)
Klausykit, o realiai koks skirtumas fotografuojant su ar be blendos? as siaip suprantu, kad nuo saules zuikiu apsisaugoti, nuo ko dar? ar asmeniskai jauciat skirtuma?  g.gif as kazkaip ne... spalvos geresnes gal neisblukusios? nzn, idomu butu jusu paklausyt

vat ir man but idomu suzinot g.gif Ziuriu daugelis juos trui, bet vat is praktikos butu idomu isgirst.
Papildyta:
Cia ale kazka bandziau fotkyt unsure.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 21, 18:35)
Aciu merginos uz pagyras smile.gif

dar pora
user posted image

sita labai gyva thumbup.gif

Beje,vakar buvau vienam vaiku gimtadieni- nu bet tie namai tai kiekvieno fotografo svajone- begalo sviesus, tas pats kad lauke fotkintum, prie iso 200 jokiu problemu thumbup.gif erdvus, aplinka labai forogeniska, nuotraukos kaip atvirutes, nieko praktiskai tvarkyti nereikejo, esu baisiai patenkinta savo rezultatais rolleyes.gif isimylejau raw wub.gif iskart matosi skirtumas kur paprastai,kur su raw fotkinta, tik tas ju tvrakymas biski erzina,kad laiko atima nemazai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 21 rugsėjo 2009 - 22:27
QUOTE(*Citra* @ 2009 09 21, 22:24)
sita labai gyva  thumbup.gif
----
Beje,vakar buvau vienam vaiku gimtadieni- nu bet tie namai tai kiekvieno

aha, man pačiai tai viena gražiausių fotkių.
--
tai laukiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 09 21, 22:36)
aha, man pačiai tai viena  gražiausių fotkių.
--
tai laukiam  smile.gif

oj nelabai noriu cia deti, nes neturiu leidimo rolleyes.gif Bet i flickra sukeliau kelias.
Beje,kaip atsidurei pries Zit objektyva? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 21 rugsėjo 2009 - 22:41
QUOTE(*Citra* @ 2009 09 21, 22:41)
oj nelabai noriu cia deti, nes neturiu leidimo  rolleyes.gif Bet i flickra sukeliau kelias.
Beje,kaip atsidurei pries Zit objektyva?  rolleyes.gif

Aj šiaip parašiau, kad atvarau porai dienų į Vln, turėjo laisvo laiko ir susibėgom smile.gif Arba galima sakyt, kad įsiprašiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 21 rugsėjo 2009 - 23:03
Laba vakara 4u.gif
Dekui uz nuomones 4u.gif man kazkaip traukia link siltu spalvu, bet va, kad paskui nelabai naturaliai atrodo odyte.
O del veiduko pasiteisint galiu blush2.gif reiks paieskot kokios kur matytusi geriau blush2.gif

O Solo tikra grazuole bigsmile.gif ir jaunute kokia rolleyes.gif
Atsakyti
Citra, grazus voratinklis 4u.gif
ir flirka nuziurejau! labai fainos!
Atsakyti