Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rasytce @ 2009 09 21, 19:56)
antroje man nepatinka galvos padetis, negraziai bruoziai ziurisi, issikreipia kazkaip . su pirma tai viskas oki doki liuks smile.gif

idomiai.. man kazkaip ok smile.gif dekui uz nuomone

Fea prie geresnio apsvietimo fotografuok su trumpesniu islaikymu arba kelk ISO smile.gif

Gaure kaip suprast sakini 'Ten Preset buvo saulytė.' ? preset yra rankinis wb nustatymas, kas per saulytes rolleyes.gif

Del Flickr taip, tik tiek ir net jei trinsi vietos nepamazes smile.gif As issipirkus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 21 rugsėjo 2009 - 19:52
as va su tuo WB nelabai supratau..na AUTO tai viskas aisku, lempute irgi..o kas yra custom? na ka zodis reiskia tai zinau, o kuris cia nustatymas? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 09 21, 20:52)
as va su tuo WB nelabai supratau..na AUTO tai viskas aisku, lempute irgi..o kas yra custom? na ka zodis reiskia tai zinau, o kuris cia nustatymas? blush2.gif  blush2.gif

temos pradzioje parasyta smile.gif reik rankiniu budu nusistatyti wb su baltu lapu ar kitu daiktu
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 21, 20:51)

Fea prie geresnio apsvietimo fotografuok su trumpesniu islaikymu arba kelk ISO smile.gif

rytoj gal bus sviesiau,tai is naujo nufotkinsiu...nes speju ir su diafragma ir ISO kur zaidziau, suduks gavosi man doh.gif tai geriau pirmiausiai 1punkta praeisiu biggrin.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 09 21, 20:53)
temos pradzioje parasyta smile.gif reik rankiniu budu nusistatyti wb su baltu lapu ar kitu daiktu

ai,tai cia tas PRE pas mane bigsmile.gif aciu blush2.gif soriukas,kad tokius blondiniskus as cia klausimus uzdavineju blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 21, 20:51)

Gaure kaip suprast sakini 'Ten Preset buvo saulytė.' ? preset yra rankinis wb nustatymas, kas per saulytes  rolleyes.gif

Del Flickr taip, tik tiek ir net jei trinsi vietos nepamazes smile.gif As issipirkus smile.gif

Pasirenku preset ir ten yra variantai - saulytė, debesėlis, kaitrinė lemputė, liuminescensinė lempa ir blykstė. Tai va, vakar neįlindau į giliau ir nufotkinau su saulyte prie dirbtinio apšvietimo ir gavosi labai tamsi nuotrauka, o šiandien su kaitrine lempute ir viskas kaip ir gerai smile.gif
Ir yra custom - tai šitas kaip suprantu yra rankinis, t.y. nufotkinau su custom baltą lapą ir tada fotkinau baltą daiktą - ar kažką ne taip suprantu g.gif ?

O dėl Flickr verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaurė @ 2009 09 21, 20:59)
Pasirenku preset ir ten yra variantai - saulytė, debesėlis, kaitrinė lemputė, liuminescensinė lempa ir blykstė. Tai va, vakar neįlindau į giliau ir nufotkinau su saulyte prie dirbtinio apšvietimo ir gavosi labai tamsi nuotrauka, o šiandien su kaitrine lempute ir viskas kaip ir gerai smile.gif
Ir yra custom - tai šitas kaip suprantu yra rankinis, t.y. nufotkinau su custom baltą lapą ir tada fotkinau baltą daiktą - ar kažką ne taip suprantu  g.gif ?
O dėl Flickr  verysad.gif

tai gal ne Preset pasirenki o WB? niu gal pas tave kitoks meniu...pas mane visos tos saulytes ir debseniai atsiranda paspaudus White Balanse blush2.gif nes pas mane paciam WB ir yra vienas is pasirinkimu Pre blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 09 21, 21:02)
tai gal ne Preset pasirenki o WB? niu gal pas tave kitoks meniu...pas mane visos tos saulytes ir debseniai atsiranda paspaudus White Balanse blush2.gif nes pas mane paciam WB ir yra vienas is pasirinkimu Pre blush2.gif

Pasirenku WB, tada atsiranda variantai:
1. Cust. set. - šiame punkte fotografuoju baltą lapą
2. Cust. Recall - čia, kaip suprantu, atsistato paskutinis buvęs Cust
3. Auto
4. Preset - pasirinkus šį punktą, galima rinktis toliau - saulytė ir t.t.

Va tep pas mane yra 4u.gif

Tai užskaitot man WB? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaurė: 21 rugsėjo 2009 - 20:12
aj, tai vadinasi pati susipainiojau Gaure smile.gif del pavadinimu, ne taip supratau
Atsakyti
Na, bandau ir aš prisiduoti su wb.
Auto dirbtiniam apšvietime:
user posted image
Pusiau auto dirbtiniam apšvietime:
user posted image
Custom dirbtiniam apšvietime:
user posted image

Auto natūralioj šviesoj:
user posted image
Pusiau auto natūralioj šviesoj:
user posted image
Custom natūralioj šviesoj:
user posted image
Atsakyti
Valkiria o kur ryskumas dienos sviesoje tongue.gif o as maniau atsiskaiciusi tu g.gif

Rasytce gal tu ir teisi del tos foto ir veido g.gif db ziu, gal tikrai nelabai ziuris g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 21 rugsėjo 2009 - 21:03
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 21, 21:46)
aj, tai vadinasi pati susipainiojau Gaure smile.gif del pavadinimu, ne taip supratau

4u.gif
Tai jau dabar aš, kaip suprantu, atsiskaičiusi mirksiukas.gif Ir galiu pamatyti Jūsų paslėptus lobius? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 21, 19:59)
Valkiria o kur ryskumas dienos sviesoje tongue.gif o as maniau atsiskaiciusi tu  g.gif

Matyt rankos po sportų drebėjo... ax.gif
Pasiteisinau, ar sėst 2?
Atsakyti