Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Valetta @ 2009 09 21, 10:01)
giriu visa sesija  rolleyes.gif tik jei kabinetis, tai pirmoje foto kazkiek kliuna tas pasvyrimas i desine  blush2.gif o kitoje blizgancios kojos, turbut nuo pedkelniu  unsure.gif bet cia tik labai kabinejantis  blush2.gif  biggrin.gif

Įtariau, kad pėdkelnės gali blizgėti, sakiau, kad blogas nusipirkau biggrin.gif Aš fotkėse sau gražiau atrodau nei realiai. Žodž, fotografas visagalis thumbup.gif
Atsakyti
Solo fotografas tikrai visagalais o ir tu labai grazi 4u.gif
Rasytce nu ir opertatyvumas tavo doh.gif saunuole 4u.gif
Zit nepulk i depresijas,viskas yra gerai.Jei nejauti kad tobuleji tai bent nenuleisk ranku,ikvepimas tikrai ateis 4u.gif
Rico thumbup.gif nuotraukytes,tik gal kaip ir kitos sake veiduko noretusi,bet zinau kaip su vaikais buna doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievukis: 21 rugsėjo 2009 - 10:49
QUOTE(bonda @ 2009 09 21, 10:05)
bet ten su virusu unsure.gif  unsure.gif mano antivirusine automatiskai sitrina ta cracka doh.gif

drinks_cheers.gif Taip su virusu,man dave atsisiusti,bet antivirusine pakele skandala didziausia doh.gif
Atsakyti
Zitlali, man visos patiko 4u.gif
O siaip ir as pagalvojau, kad cia citra, labai jau jus panasios su solo bigsmile.gif
Rico ir man noretusi veduko, bes spalvos labai grazios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 09 20, 23:02)

bet tu ir saunuole thumbup.gif kaip man prisesti prie nd, laiko ner visai blush2.gif

as dar del folijos, kur ja reikia ar kaip ja reikia laikyti? biski neikertu biggrin.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 09 20, 23:16)

man si nuotrauka labai patiko..idomi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 09 21, 14:31)
bet tu ir saunuole  thumbup.gif  kaip man prisesti prie nd, laiko ner visai  blush2.gif

as dar del folijos, kur ja reikia ar kaip ja reikia laikyti? biski neikertu  biggrin.gif
man si nuotrauka labai patiko..idomi  4u.gif

Folija reik laikyt taip kad nuo jos atsispindetu lango sviesa, t.y nukreipti tiesiai priesais saule, mano atveju as laikiau kairiam kampiniam kamuoliuko sone (paziurek pirmose fotkese aiskiai matos kaip seselis krenta nuo kamuoliuko), nes saule ne visai sonu i langa sviete o paistrizai, nzn ar ka supratai ?4u.gif
Atsakyti
Sveikinu nugaletojas ! ploja.gif ploja.gif ploja.gif

Zitlali, liuksiskai piesia objektyvas !!!
Atsakyti
Tai ar kas ruosiates i burbuliatoriu kaune - sezono uzdarymas kaip sakant, nieko nerandu kad kas eitu lotuliukas.gif negi as viena sau pusiu burbulus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 09 21, 11:05)
bet ten su virusu unsure.gif  unsure.gif mano antivirusine automatiskai sitrina ta cracka doh.gif

ane? nu tada sorry smile.gif pas mane suinstaliavo normaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 09 21, 15:47)
ane? nu tada sorry smile.gif pas mane suinstaliavo normaliai smile.gif

man irgi kaip bondai, neleidzia.. o apiet nemoku verysad.gif
Atsakyti
Zitlali solo foto puikios 4u.gif

Rico noretusi berniuko veida matyti.

Kritikai:
user posted image
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Kaip galiu, taip vejuosi smile.gif
QUOTE(elmiuke @ 2009 09 19, 21:38)

pakarpius butu superine foto wub.gif
QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 09 19, 23:38)
Konkurso "Maistas" rezultatai:

sveikinu prizininkes ir visas dalyvavusias thumbup.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 09 20, 23:16)

man sios labiausiai patiko ir tikrai pagalvojau, kad vel Citra fotkinai, labai panasi bigsmile.gif pritariu, kad daug simpatisku moteriskiu tarp musu yra thumbup.gif
QUOTE(Rasytce @ 2009 09 20, 23:20)
Na teko ir man sivakar pasizymet - netiketai sutiko publikuot mano darytas reportazines fotkes .

nu tu duodi, ivykis ne is maloniausiu tikrai,as kaip ir tu nebuciau drisus is masinos issiropst blush2.gif bet nuotrauku kokybe tokiom salygom bigsmile.gif

Aciu kam dar patiko man varlius, imeciau snd i pelke, bet jauciuos kaip zalias agurkelis tarp profu biggrin.gif jauciu reikejo nuo efoto pradet, kaip Rasytce sake, ten gal kiek svelniau viskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitten`: 21 rugsėjo 2009 - 17:47