Sveiki,
artėja mokytojo diena ir norėtųsi mūsų mylimus ir gerbiamus mokytojus pasveikinti ne tik įteikiant gėlę, bet ir kaip nors originaliai, nebrangiai ir smagiai. Gal kas turite kokių idėjų, ar prisiminėte savo mokyklos laikus? Gal atsilieptų ir patys mokytojai? Kaip norėtumėte būti pasveikinti ne tik šia proga, bet ir kitomis: gimtadienio, rugsėjo 1-osios, mokslo metų pabaigos ir kt.?
Nemanau, kad reikia dovanų užtenka ir gėlių.Nu jei tu taip nori gali nupirkti kokį suvenyriuką drabliukas-laimė, varlė-pinigai jei žinai mokytojos zodijako ženkla gali nupirkti tam skirtą akmenį.Yra labai fainų suvenyrų padarytų iš akmens
Na, žinot 12 metų dovanoti gėles tai jau ir man atsibodo, ir mokytojams jau nebeįdomu. Aš turėjau omeny gal ne tiek konkretų daiktą, kiek patį sveikinimo būdą. Manyčiau tai turi būti smagu, o ne materialu. Tiesiog neįdomu, norisi kažkokio akibrokšto, staigmenos. Bet nieko, galvojau galvojau ir kažkokie paukšteliai galvoje pakuždėjo krūvą idėjų... Vieną jų jau įgyvendinau
Labas, žinoma, mokytojų diena jau praėjo, bet gal tema pasipildys prieš kitus metus... Vienu žodžiu pritariu tavo idėjai kad vertėtų dovanot ką nors originalesnio, bet manau kadd čia jau priklauso nuo mokytojo ir jo humoro jausmo. Jei jis mėsta vartot kažkokį priežodį ar posakį, tai galit šiek tiek pašiept (žinoma, saikingai ) galit bandyt dovanot ką nors su jo dėstomu dalyku, ar būdo savybėm... Tikrai, pagalvojus, galima sumąstyt ne vieną idėją
QUOTE(Guvilė @ 2007 11 03, 14:37)
Na, žinot 12 metų dovanoti gėles tai jau ir man atsibodo, ir mokytojams jau nebeįdomu. Aš turėjau omeny gal ne tiek konkretų daiktą, kiek patį sveikinimo būdą. Manyčiau tai turi būti smagu, o ne materialu. Tiesiog neįdomu, norisi kažkokio akibrokšto, staigmenos. Bet nieko, galvojau galvojau ir kažkokie paukšteliai galvoje pakuždėjo krūvą idėjų... Vieną jų jau įgyvendinau
Labai smalsu, ka pauksteliai tau pakuzdejo ir ka igyvendinai. Pasidalink idejomis
Gal kasnors turi ideju kaip originaliai pasveikinti mokytoja?Pasidalinkit kaip jusu vaikai ir teveliai organizuoja sia svente.
QUOTE(Rudakis @ 2009 09 17, 22:48)
Gal kasnors turi ideju kaip originaliai pasveikinti mokytoja?Pasidalinkit kaip jusu vaikai ir teveliai organizuoja sia svente.
man ir arteja toks galvos skausmas kazka mastau bet sunkei nes is mokyklos laiku tai neprisimenu kaip svesdavome mokytoju diena
Sveikos, kaip matau, jau ne tik man skauda galva del mokytoju dienos...
Mano sunus 5-tokas, o aukletojas - vyras. Todel turime dviguba galvos skausma...
bandome galvoti ka nors originalaus ir idomaus.
Viena tokia ideja turime - pilna pintine baravyku jam padovanoti
kaip manote?
Mano sunus 5-tokas, o aukletojas - vyras. Todel turime dviguba galvos skausma...
bandome galvoti ka nors originalaus ir idomaus.
Viena tokia ideja turime - pilna pintine baravyku jam padovanoti
kaip manote?
jei neklystu, pirmadieni, a ne?
Mano sesuo dirba mokytoja. Bent jau kiek man yra pasakojusi, jai visada džiugu ir malonu gauti iš vaikučių jų pačių pagamintų atvirukų, smulkių dovanėlių ir pan. nereikia pirkti brangių dovanų, pakanka ir paprasčiausio atviruko, svarbu, kad su meile padaryto:)