sveikos,
ieškau kur galėčiau pigiausiai ir šiaip Vilniuje nupirkti pliušinių gelių...jos bus dovanojamos mokytojams, nes man pasirode kad darosi nuobodu dovanoti tik geles ir geles....
maximoj buvo, bet netokios jau pigios. viena 4 lt.
hmmm... o kiek kanuoja akropolyje knygine????
Ir aš šiemet tą patį sugalvojau, tai pamačiau, kad gražesnės kainuoja apie 5 Lt, o už 3 Lt galim gauti labai jau mažas ir šiaip sau.
galima formuoti gėles iš balionų, bet ne ką pigiau gaunasi. Aš darau rudeninius lapus ir ant natūralios šakos priklijuoju.
dar galima gėlių nusinerti, ir nedaug kainuos, ir nėra sunku, ir mokytoją nustebinsit
O gal turit idėjų,kaip papuošti mokyklą ta proga?
ant palangių galima šermukšnio šakas su vaisiais, rudeninių lapų pridėti
QUOTE(@Frida@ @ 2006 09 26, 18:52)
sveikos,
ieškau kur galėčiau pigiausiai ir šiaip Vilniuje nupirkti pliušinių gelių...jos bus dovanojamos mokytojams, nes man pasirode kad darosi nuobodu dovanoti tik geles ir geles....
O jei klaseje 28 vaikai, kaip ta mokytoja su glebiu pliusiniu atrodys?
QUOTE(nerile @ 2006 10 03, 09:48)
O jei klaseje 28 vaikai, kaip ta mokytoja su glebiu pliusiniu atrodys?
Atsimins visą gyvenimą tiek ir tokių gėlių gavusi.
kai dirbau mokykloj gavau tą progą daug balionų o ant kiekvieno iš jų po šokoladą prikabintą. sakė vis geriau nei gėlės kurios po paros nuvys, ir aš pritariu
sokoladas geriau nei geles ypac mokytojoms kurios gauna geliu per rugsejo pirma ir t.t.