Įkraunama...
Įkraunama...

Mokytojų diena

sveikos,
ieškau kur galėčiau pigiausiai ir šiaip Vilniuje nupirkti pliušinių gelių...jos bus dovanojamos mokytojams, nes man pasirode kad darosi nuobodu dovanoti tik geles ir geles....

4u.gif g.gif
Atsakyti
maximoj buvo, bet netokios jau pigios. viena 4 lt.
Atsakyti
hmmm... o kiek kanuoja akropolyje knygine????
Atsakyti
Ir aš šiemet tą patį sugalvojau, tai pamačiau, kad gražesnės kainuoja apie 5 Lt, o už 3 Lt galim gauti labai jau mažas ir šiaip sau.
Atsakyti
galima formuoti gėles iš balionų, bet ne ką pigiau gaunasi. Aš darau rudeninius lapus ir ant natūralios šakos priklijuoju.
Atsakyti
dar galima gėlių nusinerti, ir nedaug kainuos, ir nėra sunku, ir mokytoją nustebinsit
Atsakyti
O gal turit idėjų,kaip papuošti mokyklą ta proga? wub.gif
Atsakyti
ant palangių galima šermukšnio šakas su vaisiais, rudeninių lapų pridėti
Atsakyti
QUOTE(@Frida@ @ 2006 09 26, 18:52)
sveikos,
ieškau kur galėčiau pigiausiai ir šiaip Vilniuje nupirkti pliušinių gelių...jos bus dovanojamos mokytojams, nes man pasirode kad darosi nuobodu dovanoti tik geles ir geles....
4u.gif  g.gif

blink.gif O jei klaseje 28 vaikai, kaip ta mokytoja su glebiu pliusiniu atrodys? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2006 10 03, 09:48)
blink.gif O jei klaseje 28 vaikai, kaip ta mokytoja su glebiu pliusiniu atrodys? doh.gif

Atsimins visą gyvenimą tiek ir tokių gėlių gavusi. lotuliukas.gif
Atsakyti
kai dirbau mokykloj gavau tą progą daug balionų o ant kiekvieno iš jų po šokoladą prikabintą. sakė vis geriau nei gėlės kurios po paros nuvys, ir aš pritariu
Atsakyti
4u.gif sokoladas geriau nei geles thumbup.gif ypac mokytojoms kurios gauna geliu per rugsejo pirma ir t.t.
Atsakyti